Genel

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İstikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "ABD'nin nükleer anlaşmadan tek taraflı olarak çekilmesi, istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak bir karardır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İstikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak
09-05-2018 02:06

ANKARA (AA) - CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "ABD'nin nükleer anlaÅŸmadan tek taraflı olarak çekilmesi, istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak bir karardır." ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD'nin İran ile yapılan nükleer anlaÅŸmadan çekildiÄŸini duyurmasıyla ilgili deÄŸerlendirmede bulundu.

Kalın, paylaşımında, "ABD'nin nükleer anlaÅŸmadan tek taraflı olarak çekilmesi, istikrarsızlığa ve yeni çatışmalara sebep olacak bir karardır. Çok taraflı anlaÅŸma, diÄŸer ülkelerle devam edecektir. Türkiye, nükleer silahların her türüne karşı olan kararlı tutumunu sürdürecektir." ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Burcu Çalık

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER