Spor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kocadağ'dan Lucescu açıklaması

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kocadağ, bu hafta içinde İstanbul'a gelecek deneyimli futbol adamı Lucescu'nun anlaşma sağlanması halinde futbol takımına danışmanlık yapacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kocadağ'dan Lucescu açıklaması
10-02-2020 18:34

Ä°STANBUL (AA) - BeÅŸiktaÅŸ Kulübü AsbaÅŸkanı Emre KocadaÄŸ, bu hafta içinde Ä°stanbul'a gelecek deneyimli futbol adamı Mircea Lucescu'nun anlaÅŸma saÄŸlanması halinde futbol takımına danışmanlık yapacağını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden KocadaÄŸ, Lucescu'dan faydalanmak istediklerini belirterek, "Shakhtar'daki yapılanmalarını biliyoruz, o yönde futbol aklı olarak kendisinden faydalanmak istiyoruz. Sergen Yalçın'ın üstüne direktör olarak gelmesi gibi bir durum yok. Bu hafta içi gelecek ve konuÅŸacağız. Ä°stanbul'da uzun süreli kalıp kalmayacağı da önemli. Kendisi tüm bu konuları deÄŸerlendirecek ve bir karara varacağız." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Siyah-beyazlı takımdaki genel havayı deÄŸerlendiren KocadaÄŸ, "Sergen Yalçın'la iyi bir çıkış yakaladık, gördüÄŸünüz gibi futbolcuların neÅŸesi de yerinde. Çok önemli bir periyoda gireceÄŸiz. Ä°nÅŸallah böyle devam ederiz." dedi.

Kiralık futbolcular Kevin-Prince Boateng ve Pedro Rebocho'nun sözleÅŸme durumlarıyla ilgili bilgi veren Emre KocadaÄŸ, ÅŸunları kaydetti:

"Boateng 10 maç en az 45 dakika oynarsa sözleÅŸmesi uzayacak. Birini oynadı, 9 maçta daha 45 dakika oynarsa sözleÅŸmesi otomatik uzayacak. Kiralama bedeli olmayacak, sadece önümüzdeki sezon maaşının tamamını ödeyeceÄŸiz. Rebocho'da ise deÄŸiÅŸen bir durum yok. Zorunlu opsiyonu tamamlamasına 3 maç kaldı. Kulübüyle sözleÅŸmeyi revize etmek için temas halindeyiz, cevap bekliyoruz. EÄŸer bu ÅŸartlar devam ederse oynatmayız. Ama kulübünün de Rebocho'nun oynamayarak deÄŸer kaybetmesini istemez diye düÅŸünüyoruz."

Muhabir: Mücahit Hüseyin EroÄŸul

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER