Bakan Memişoğlu, "sağlık elçisi" Doğa ve sigarayı bıraktırdığı dedesiyle bir araya geldi

Bakan Memişoğlu, "sağlık elçisi" Doğa ve sigarayı bıraktırdığı dedesiyle bir araya geldi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "sağlık elçisi" olarak görevlendirdiği Doğa ve küçük kızın sigarayı bıraktırdığı dedesi ile 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla bir araya geldi.

Ankara

Bakanlıktan yapı lan yazılı açıklamaya göre, Memişoğlu, Nisan 2025 'te Yiğit Genç bay sağ lıklı Hayat Merkezi 'nin Açılış ında 6 yaş ındaki doğa ile tanışmış ve Küçük kızı "sağlık elçisi" olarak görevlendirmişti.

????

Doğa, Bakan Memişoğlu'na, "dedesinin sigara bağımlı sı olduğundan" bahsetmiş, Memişoğlu da küçük kızdan "dedesini sigarayı bırakması konusunda ikna etmesini" istemişti.

Memişoğlu, yaklaşık 45 yıldır sigara içen 65 yaşındaki dedesine sigarayı bıraktırmayı başaran "sağlık elçisi" Doğa ile dedesi Hasan Yürekliaslan'ı 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde Bakanlık 'ta Ağı rladı.

Doğa'yı ve dedesi Yürekliaslan'ı tebrik Eden Memişoğlu, sigara kullananları bağımlılıktan kurtulmaları için Sigara Bırakma Polikliniklerine başvurmaya davet etti .


Kaynak: AA

dikGAZETE .com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ