Yılmaz: 'Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz'

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, “1071 Malazgirt’ten bu yana da bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı mücadele ediyoruz' dedi. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap 18 Temmuz 2015 21:01 TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Sivas’taki bay

Siyaset - 11 yıl önce

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, “1071 Malazgirt’ten bu yana da bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı mücadele ediyoruz' dedi. PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap 18 Temmuz 2015 21:01

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz Sivas’taki bayramlaşma programının ardından baba ocağı Gürün’e geldi. Burada Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Meclis Başkanı Yılmaz, Ulu Cami’nin avlusunun içerisinde düzenlenen bayramlaşma programında ilçe protokolü ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Burada konuşan Yılmaz, ”Bugün Ramazan Bayramı. 30 günlük oruçtan sonra bayrama ulaştık. Çünkü Ramazan ayı başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluştur ki cehennem azabından kurtulursan bayram yapmayı hak edersin. Bundan dolayı bir bayram ediyoruz hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Eskiden büyüklerimiz Ramazan’dan çıktıktan sonra 6 ay boyunca Ramazan ayı boyunca yaptığımız hayırlar kabul edilsin diye dua ederlerdi. Ne yaptık oruç tuttuk, sadaka verdik, birbirimize dua ettik” dedi.

'Bir olursak, beraber olursak Türkiye daha güçlü olur. Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur” diyen Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz. Bir olursak, beraber olursak, güçlü olursak evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakırız, bunun şartı bir ve beraber olmamızdır. Geçmişteki kırgınlıkları unutmamız lazım, bir olacağız, beraber olacağız. Bir olursak, beraber olursak, almış olduğumuz Türkiye’den daha iyi bir Türkiye’yi evlatlarımıza bırakmış olacağız. Bizim bu coğrafya zor, bu coğrafya bizim kaderimizdir, başka yere taşınabilmekte mümkün değildir. Herkesin gideceği bir yeri var ancak Türkiye’nin gidecek başka bir yeri yok. Dolayısıyla bu coğrafyaya sahip çıkmamız lazım.”

“BU TOPRAKLAR ÜZERİNE PLAN KURANLARIN PLANLARINI BOŞA ÇIKARTALIM”

Bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı mücadele ediyoruz diyen Meclis Başkanı Yılmaz, ”1071’den Malazgirt’ten bu yana da bu coğrafyayı korumak için yedi düvele karşı mücadele ediyoruz, hala da bitmedi ve bundan sonra daha çok bir ve beraber olmamız lazım ki bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım. Cenabı Allah’a hamdolsun bin yıldır bu topraklarda yaşıyorsak bu ana kadar yapılan planları boşa çıktı demektir. Nasıl sağladık, birlik beraberlikle inşallah bundan sonra bir ve beraber olursak bundan sonrada yedi düvelin bu topraklar ve bu millet için yapmış oldukları planları boşa çıkartırız.'şeklinde konuştu.
Meclis Başkanı Yılmaz, Gürün’de Temel Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) 500 tam puan alan Gül Hilal Gürlekce’yi Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
dikGAZETE.
Haftanın Öne Çıkanları

Bahçeli net konuştu !

2015-07-15 14:35 - Genel

Korucu cinayetinde 2 tutuklama

2015-07-15 19:39 - Genel

ABD’de üsse saldırı: 4 ölü

2015-07-17 18:18 - Genel

Yılmaz: 'Yedi düvele karşı mücadele ediyoruz'

2015-07-19 15:03 - Siyaset

İşte Türkiye'nin ikinci 500 sanayi kuruluşu!

2015-07-14 16:45 - Genel

Milli tenisçi İpek Soylu'dan tarihi zafer

2015-07-12 18:33 - En Son Yazılar

Vücudu eriyen Gamze asansör istiyor

2015-07-15 16:34 - Genel

İki isteği var !

2015-07-15 13:57 - Genel

Nükleer anlaşması ihracatçıya yarayacak

2015-07-16 19:04 - Magazin

Erdoğan’dan rektör ataması

2015-07-18 16:03 - Siyaset

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Fidan: (ABD-İsrail-İran) Savaşın sona ermesi için her türlü diplomatik teması sürdürmekteyiz

23:41 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani ile telefonda görüştü

21:27 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her kim kadına ve çocuğa zulmediyorsa insanlıktan nasibi almamış demektir

20:57 - Siyaset

Bakan Fidan, Türk Devletleri Teşkilatı Toplantısı kapsamında temaslarda bulunuyor

17:33 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile İstanbul'da görüştü

16:07 - Siyaset

Günün Manşetleri

Irak’ın Erbil kentinde çok sayıda patlama sesi duyuldu

00:02 - Dünya

İspanya Başbakanı Sanchez'den Türk bayraklı paylaşım

23:53 - Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan: (ABD-İsrail-İran) Savaşın sona ermesi için her türlü diplomatik teması sürdürmekteyiz

23:41 - Siyaset

İtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere, Orta Doğu krizinde tırmanmayı önlemek için görüşüyor

23:07 - Dünya

Galatasaray, derbide Beşiktaş'ı tek golle geçti

22:12 - Spor