?>

Yılbaşı için tatil planları başladı

- BiletBayisi.com 2017 verilerine göre, bir önceki aya göre Aralık ayı iç hat yolcu sayısı yüzde 8, dış hat yolcu sayısı yüzde 6,5 arttı

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - BiletBayisi.com 2017 verilerine göre, bir önceki aya göre Aralık ayı iç hat yolcu sayısında yüzde 8’lik, dış hat yolcu sayısında yüzde 6,5'lik artış yaşandı.

BiletBayisi.com'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yılbaşının da etkisiyle Aralık ayı iç hat yolcu sayısı bir önceki aya göre yüzde 8, dış hat yolcu sayısı ise yüzde 6,5 arttı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BiletBayisi.com Seyahat Analisti Ayşe Yaman, bu yılbaşında da uçak biletlerinde yoğun talep olacağını belirterek, her bütçeye uygun yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri bulmanın mümkün olduğunu, daha ekonomik hale getirmek için taksit seçeneklerinden yararlanılabileceğini aktardı.

Ekonomik yılbaşı tatili için uçak ve otel rezervasyonlarının şimdiden yaptırılması önerisinde bulunan Yaman, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İlgi çekici farklı yılbaşı rotalarını müşterilerimiz için sıraladık. Türkiye'de yılbaşı ve kış tatili dendiğinde akla gelen yerler arasında ilk sırada yer alan Uludağ, muhteşem doğası ve şehre olan yakınlığı ile dikkati çekiyor. Bunun yanı sıra Palandöken (Erzurum) ve Sarıkamış (Muş) da kayakseverlerin uğrak noktaları arasında. Yeni yılı sevdiklerinizle ve kahve eşliğinde kartpostallık bir görüntüyle karşılayabilirsiniz. Türkiye'nin dört bir tarafından uygun fiyata uçak bileti bulabileceğiniz İstanbul da eğlencenin kalbi olarak bilinir. Birbirinden farklı seçeneğe sahip olan İstanbul'da sabaha kadar süren eğlencelerle ya da boğaz manzarası ile yılbaşını selamlayabilirsiniz. Yılbaşı için kısa bir tatile sahipseniz sizin için güzel rota olabilir."

Yılbaşı için New York, Balkanlar, Dubai, Palmiye Adası gibi lokasyonların da uğrak yerleri arasında olabileceğini belirten Yaman, erken rezervasyonlarla ekonomik bir yılbaşı geçirilebileceğini bildirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'nin en başarılı TGB'ler belli oldu

2017-11-29 17:32 - Teknoloji

İşyerine dün hırsız bugün araba girdi

2017-12-02 08:32 - Asayiş

Messi'den Neymar açıklaması

2017-11-28 18:34 - Spor

'Dimdik ayaktayız'

2017-12-03 01:32 - Siyaset

Kahramanmaraş'ta deprem tatbikatı yapıldı

2017-12-01 00:32 - Gündem

FETÖ'nün OMÜ yapılanması davasında hapis cezası

2017-11-29 04:00 - Genel

Trump'tan, eski FBI Direktörü Comey'e suçlama

2017-12-04 01:38 - Genel

Sadık Han'dan Trump'ın İslamofobik paylaşımına tepki

2017-11-30 17:19 - Genel

Beşiktaş derbide ilk peşinde

2017-11-29 16:42 - Spor

ABD Başkanı Trump'tan Flynn açıklaması

2017-12-03 04:02 - Dünya

İlgili Haberler

Daimler Truck, 2030’a kadar Almanya'da 5 bin kişiyi işten çıkaracak

19:13 - Ekonomi

Çin'den ABD'nin tarife kararına karşı "gümrük vergisi savaşının kazananı olmaz"

18:42 - Ekonomi

Denizcilik Genel Müdürlüğü Suriye ile denizcilik alanında işbirliği yapacak

18:08 - Ekonomi

Almanya'da şirket iflasları ikinci çeyrekte 2005'ten beri en yüksek seviyeye ulaştı

17:53 - Ekonomi

İnşaat malzemesi üretimi nisanda yüzde 15,3 arttı

17:32 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Rusya, ABD merkezli Yale Üniversitesini "istenmeyen kuruluş" ilan etti

20:03 - Dünya

UCM'den Afganistan yönetimi liderleri hakkında tutuklama kararı

19:58 - Dünya

Daimler Truck, 2030’a kadar Almanya'da 5 bin kişiyi işten çıkaracak

19:13 - Ekonomi

X, Hindistan hükümetinin talebiyle 2 bin 355 hesabı sansürlemek zorunda kaldığını açıkladı

19:07 - Dünya

AB, kimya sektörünü güçlendirmek istiyor

19:03 - Dünya