Vodafone, yeni nesil çağrı merkeziyle istihdamı 81 ile yayacak

Yeni sistemle, çağrı merkezi çalışan sayısının bir yıl içinde 10 bin seviyesine çıkarılması ve çağrı merkezi hizmetinin Türkiye'nin 81 iline yayılması hedefleniyor

Genel - 6 yıl önce

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, "Kovid-19 öncesi 9 şehirdeydik, şu anda istihdamı 41 şehre yaydık. Nihai hedefimiz 81 ilden hizmet vermek. Şu kadar sayıda çağrı merkezimiz var demiyoruz artık, Türkiye'nin 81 iline yayılıyoruz." dedi.
Pandemi sürecinde tüm müşteri hizmetleri ekibini evden çalışma modeline geçiren Vodafone, bu modelden yola çıkarak tasarladığı "yeni nesil çalışma sistemi"ni Vodafone Müşteri Hizmetleri'nde uygulamaya başladı.
Yeni sistemin detayları Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun'un katıldığı toplantı ile paylaşıldı.
Pandemi sürecinin herkesin hayatında yeni sayfalar açtığına işaret eden Ergun, iş yapış şekillerinden günlük rutinlere kadar hayatın her alanında yeni normallerin oluştuğunu aktardı.
Ergun, yeni nesil çalışma sistemini de, pandemiyle birlikte hayata geçen uzaktan çalışma modelinden yola çıkarak tasarladıklarını belirterek, sistemin tüm müşteri hizmetleri operasyonunu kapsamasını hedeflediklerini anlattı.
Tüm dünyada 2025 yılına kadar 1 milyar insanın hayatına dokunma hedeflerinden de bahseden Ergun, şunları kaydetti:
"Yeni nesil çalışma sistemiyle de toplumumuzda çalışma hayatından bir sebeple uzak kalmış bireylere mekan bağımsız çalışarak gelir elde etme imkanı sunmayı hedefliyoruz. Onlara, bir anlamda, iş hayatına katılma konusunda yeni ve farklı bir pencere açıyoruz.
Yeni nesil çalışma sisteminde ana odağımız dijitalleşme olmaya devam ediyor, eski usul çalışma şeklini dijitalleştiriyoruz. Dijital dünyaya uygun bir çalışma şekli sunuyoruz.
Kişiler, dijital teknolojiler sayesinde istedikleri yerden, istedikleri şekilde ve istedikleri kadar çalışabiliyor. Diğer yandan, ev kadınları, engelli bireyler ve üniversite öğrencilerini önceliklendiren bir çalışma sistemi sunuyoruz. Hedefimiz, daha önce çalışma hayatına girmemiş, özellikle evden çıkmakta problem yaşayan vatandaşlarımızın aile ekonomisine katkı sağlamasına imkan vermek."

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi

2020-09-22 14:36 - Ekonomi

TÜVTÜRK'ten 'randevu ücreti' taleplerine karşı uyarı

2020-09-23 13:56 - Gündem

Mobilya sektörü ihracatta zirveye oynuyor

2020-09-23 15:36 - Ekonomi

TBMM Başkanı Şentop: Türkiye olarak istisnasız her alanda gereken dersi verme kudretine sahibiz

2020-09-19 04:26 - Gündem

Vodafone, yeni nesil çağrı merkeziyle istihdamı 81 ile yayacak

2020-09-23 16:23 - Genel

İtalya'da Kovid-19 bulaşanların sayısı 300 bini geçti

2020-09-23 00:31 - Dünya

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 PKK şüphelisi yakalandı

2020-09-22 13:26 - Gündem

TBMM Başkanı Şentop ve Emine Erdoğan Edirne'de ziyaretlerde bulundu

2020-09-19 22:46 - Siyaset

KKTC Türkiye ile AB'nin Doğu Akdeniz görüşmelerinden memnun

2020-09-23 01:51 - Dünya

ABD'de göçmenlik politikaları karşıtı protestoda 50'den fazla gözaltı

2020-09-20 02:01 - Dünya

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Riskli yapı tespitinde izlenecek yol ve dikkat edilmesi gerekenler

11:17 - Gündem

Bakan Uraloğlu: Havalimanlarımızın yıllık yolcu kapasitesini 55 milyondan 397,4 milyonun üzerine çıkardık

11:08 - Siyaset

Türkiye'de temmuzda 123 bin 603 konut satıldı

10:57 - Ekonomi

Ödemeler dengesi verileri açıklandı

10:53 - Ekonomi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Kuril Adaları'nı ziyaret etti

10:47 - Dünya