?>

Ünlü modeller Antalya'da podyuma çıktı

Victoria's Secret'in ünlü mankenlerinden Frida Aasen, Brezilya güzeli Maria Brechane ve Türkiye güzeli Nursena Say, Dosso Dossi Fashion Show'da Antalya'da podyuma çıktı.

Çevre-Hayat - 2 yıl önce

Antalya

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Nest Convention Center'da düzenlenen defilenin baş mankeni Norveçli Frida Aasen oldu.

Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana'nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünyada ses getiren moda etkinliklerine imza atan Dosso Dossi Fashion Show, görkemli bir defile daha gerçekleştirdi.

"Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına" dikkati çekmek amacıyla özel olarak hazırlanan podyumda düzenlenen defilenin baş mankeni Aasen'e aralarında Brezilya güzeli Maria Brechane ve Türkiye güzeli Nursena Say'ın da olduğu toplam 70 model eşlik etti.

Ünlü mankenler, Lady Estrella by Pınar Kerimoğlu, Of White ve Modalinda markalarının 2024 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan kıyafetleri, defileyi izleyen yaklaşık 2 bin konuğun alkışları arasında başarıyla sergiledi.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel kırmızı kıyafetler de sergilendi

Defilenin finalinde ise Frida Aasen ve 70 modelin, izleyenlere sürpriz yaparak Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyumda yürümesi modaseverlerden uzun süre alkış aldı.

Rumen şarkıcı Minelli de mankenlerin yürüdüğü podyuma çıkarak şarkı söyledi.

Podyum tasarımı ilgi gördü

Toplam 1400 metrekarelik alanda gerçekleştirilen defileyi 2 bin özel davetli izledi. Ünlü top modellerin yanı sıra podyum konseptleriyle de adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show için yine özel bir tasarım hazırlandı.

Yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacı taşıyan podyum tasarımında, dünyanın kurak ve çölleşmiş görünümü altında kurtarılabilmiş bitkiler fanuslar içinde sergilendi.

"Sürdürülebilirlik" kavramına vurgu yapılan podyum tasarımı konuklardan tam not aldı, davetliler fotoğraf çekti.

"Türk tekstili başarıyla sergilendi"

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 3-18 Aralık'ta Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 20 ülkeden yaklaşık 5 bin tekstil alıcısını ağırladıklarını söyledi.

Konukları kadın, erkek, çocuk, iç giyim, ayakkabı ve ev tekstili alanlarındaki Türk üreticilerin ürünleriyle buluşturduklarını anlatan Eraslan, "Gerçekleştirdiğimiz defilede ünlü modellerimiz Türk tekstilinin katma değeri yüksek dünya standartlarındaki ürünlerini başarıyla sergilediler." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

THY, Osaka uçuşlarına başladı

2023-12-12 14:57 - Ekonomi

FIFA en iyi erkek oyuncu finalistleri açıklandı

2023-12-14 19:23 - Spor

Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-1 yendi

2023-12-10 22:12 - Spor

TEKNOFEST 2024'te Adana'da düzenlenecek

2023-12-12 23:27 - Teknoloji

Öğretmenlere "su verimliliği" eğitimi

2023-12-13 15:13 - Gündem

Kars'ta muhtar adayı halk ozanı ev ev gezerek sazlı sözlü oy istiyor

2023-12-14 11:52 - Çevre-Hayat

BDDK, Mercedes-Benz Finansal Kiralama Türk'ün faaliyet iznini iptal etti

2023-12-12 09:17 - Ekonomi

Atina son 160 yılın en sıcak sonbaharını yaşadı

2023-12-15 17:43 - Dünya

İsrail'de muhalefet lideri Lapid, Netanyahu'yu "yalancılıkla" suçladı

2023-12-14 00:03 - Dünya

AB Ukrayna konusunda Macaristan'ı ikna etmeye çalışıyor

2023-12-14 12:18 - Dünya

İlgili Haberler

LGS'de tam puan alan öğrenci, vefat eden amcasının hayalini gerçekleştirmek istiyor

16:17 - Çevre-Hayat

Tarihten doğaya uzanan mirasıyla Ordu, Karadeniz'in eşsiz güzelliklerini yaşatıyor

14:18 - Çevre-Hayat

15 Temmuz şehidinin çocukları hüznü ve gururu bir arada yaşıyor

12:48 - Çevre-Hayat

Japon gelin ile Türk damat Düzce'de Türk usulüne uygun düğün yaptı

12:42 - Çevre-Hayat

LGS'den tam puan alan Ispartalı öğrenci, başarısını düzenli çalışmaya borçlu

12:38 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Başkentte 26 katlı binada çıkan yangına müdahale sürüyor

01:48 - Gündem

İsrail'in Doha'daki müzakerelerde yeni çekilme haritası sunması bekleniyor

01:07 - Dünya

İsrailliler, Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması talebiyle gösteriler düzenledi

00:58 - Dünya

İsrail eski Başbakanı Olmert: İsrailliler, Batı Şeria'da her gün Filistinlileri öldürüyor

00:52 - Dünya

Atama kararları Resmi Gazete'de, TRT'de yönetim değişti

00:48 - Medya