?>

UEDAŞ'tan müşteri memnuniyeti için "canlı" destek

- Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin, müşteri taleplerine anında cevap verebilmek amacıyla geliştirdiği yeni mobil uygulamasında, muhtarlara özel olarak da "muhtar destek hattı" oluşturuldu

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) tarafından, müşterilere canlı destek ve kapsamlı bilgilendirme sağlamak üzere geliştirilen ve 15 bin kişi tarafından kullanılan mobil uygulamasında, muhtarlar için de ayrı bir "muhtar destek hattı" oluşturarak, taleplerine en hızlı şekilde cevap verilmesinin amaçlandığı bildirildi.

UEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, müşteri memnuniyetini artırmak için teknolojiden maksimum seviyede yararlanıldığı belirtildi.

Şirketin, hizmet bölgesindeki tüm tüketicilere canlı destek ve kapsamlı bilgilendirme sağlamak için mobil uygulama geliştirdiği, yerel yönetimlerle iş birliği çerçevesinde yeni bir adım daha atılarak bu uygulamada "muhtar destek hattı" oluşturulduğu bildirildi.

UEDAŞ’ın hizmet bölgesindeki 4 ildeki muhtarların iletişim bilgilerinin sisteme tanımlandığı belirtilerek, bu uygulamadan bölgedeki 2 bin 800 muhtarın nisan ayı itibarıyla yararlanmaya başladığı kaydedildi.

Açıklamada, iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulama sayesinde kullanıcıların planlı kesintiler, anlık kesintiler ve abonelikleriyle ilgili bilgilere rahatlıkla ulaşabildiği, aynı zamanda müşteri işlem yetkilileriyle de iletişim kurulabildiği bilgisi verilerek, "Hizmet bölgemizde yer alan muhtarlarımızın ihbarlarını öncelikli olarak değerlendiriyor, ihtiyaç ve taleplerde gerekli müdahalenin en kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlıyoruz." ifadesi kullanıldı.

Mobil uygulamanın, "Aboneliklerim", "Planlı Kesintiler", "Başvurularım", "Anlık Kesintiler", "Anketler" ve "Canlı Destek" bölümlerinden oluştuğu belirtildi.

UEDAŞ, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 3 milyon tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti veriyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Ayakkabı düğümünün çözülme sebebi bulundu

2017-04-14 08:17 - Teknoloji

Su korkusunu yendi, şampiyon oldu

2017-04-20 14:41 - Spor

Kuzey Kore 'Güneş Günü'nde gövde gösterisi yaptı

2017-04-15 14:37 - Dünya

'YPG ile iş birliği Suriye'nin geleceği için çok tehlikeli'

2017-04-14 17:52 - Siyaset

Şimşek, yasakların kaldırılması için Rusya'ya gidiyor

2017-04-18 12:40 - Ekonomi

ASELSAN'ın torpidosu görücüye çıkıyor

2017-04-18 14:57 - Teknoloji

Beşiktaş’lı taraftarlardan Lyon’a ninni

2017-04-20 14:47 - Spor

'Yeşil kartlı kanserli çocukları artırdığım ilaçlarla tedavi ettim'

2017-04-15 13:47 - Sağlık

UEDAŞ'tan müşteri memnuniyeti için "canlı" destek

2017-04-20 16:04 - Ekonomi

Avrupa futbolunda kuralar yarın çekilecek

2017-04-20 13:30 - Spor

İlgili Haberler

Google, ABD'deki üniversite öğrencilerinin yapay zeka eğitimine 1 milyar dolar ayırdı

22:03 - Ekonomi

Türkiye-Suriye İş Konseyi'nin kurulmasına yönelik mutabakat zaptı imzalandı

21:17 - Ekonomi

Şam Uluslararası Havalimanı’na 4 milyar dolarlık yatırım

20:03 - Ekonomi

Borsa günü yükselişle tamamladı

18:52 - Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, vatandaşları dolandırıcılık girişimlerine karşı uyardı

16:38 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

02:07 - Siyaset

Apple'dan ABD'ye 100 milyar dolarlık yeni yatırım

02:02 - Dünya

Trump, Putin ile çok yakında görüşme ihtimali olduğunu açıkladı

01:48 - Dünya

Trump'ın, Netanyahu'nun "Gazze'yi tamamen işgal etme" planına karşı olmadığ

00:38 - Dünya

Beşiktaş, Ndidi için görüşmelere başlandığını duyurdu

00:32 - Spor