?>

'Türkiye Milli Takımı hocasını da kıskanıyorum'

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 4. hafta maçında A Milli Futbol Takımı'na 2-0 mağlup olan Litvanya'nın teknik direktörü Valdas Ivanauskas, "Gerçekten iyi bir takımınız var. Aynı zamanda Türkiye Milli Takımı hocasını da kıskanıyorum." dedi.

Spor - 3 yıl önce

Izmir

Ivanauskas, müsabakadan sonra katıldığı basın toplantısında, Türkiye'yi grupta aldığı sonuçlar için tebrik ederek, "Gerçekten iyi bir takımınız var. Aynı zamanda Türkiye Milli Takımı hocasını da kıskanıyorum. Çünkü elinde gerçekten çok iyi oyuncular ve çok önemli potansiyel var. O yüzden iyi bir maç oynadılar, sizin tarafınızı gerçekten içtenlikle tebrik ediyorum." diye konuştu.

Türkiye'ye seyahatleri hakkında herkesin bilgi sahibi olduğunu kaydeden Ivanauskas, şöyle konuştu:

"Size bütün detayları anlatsam gerçekten korkunç bir tecrübe olduğunun farkına varacaksınızdır ama ona rağmen ben takımın iyi bir ruh ve iyi bir mücadele gösterdiğini düşünüyorum. Tabii ki daha fazla şans yaratabilirdik. Daha fazla aksiyon içerisinde olabilirdik ama buraya çok daha erken saatlerde gelmemiz gerekirken, maça saatler kala ülkeye ulaşabildik ve bu durumda maça çıkmak zorunda kaldık. Yine de başımızdan geçenlere rağmen takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum."

Ivanauskas, geride kalan 4 müsabakayı puansız kapattıklarını ancak kalan 2 maçta puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Litvanyalı kaleci Dziugas Bartkus ise bekledikleri gibi çok zor bir maç geçtiğini, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu söyledi.

Zor bir yolculuk yapmalarına rağmen iyi performans ortaya koyduklarını kaydeden Bartkus, "Buraya maça saatler kala gelmiş olsak bile iyi oynadık ve takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Tabii ki kompakt olmamız, iyi savunma yapmamız gerekiyor. Maç içerisinde de elimizden geldiğince bunu gerçekleştirmeye çalıştık. Türkiye tabii ki başka seviye takımı, başka seviyede milli takım. Biz de elimizden geldiğince onlarla mücadele etmeye çalıştık." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Yanık: Odak noktamız kadına yönelik şiddetle mücadeledir

2022-06-14 19:40 - Gündem

Yurdun çeşitli kesimlerinde yarın da gök gürültülü sağanak etkili olacak

2022-06-13 16:53 - Gündem

İstanbul'un merkezindeki doğal şifa kaynağı: Tıbbi bitkiler bahçesi

2022-06-11 12:59 - Çevre-Hayat

Türkiye ile Venezuela arasında 3 anlaşma imzalandı

2022-06-08 19:40 - Gündem

Bakan Karaismailoğlu: Türkiye, lojistik ve üretim üssüne dönüşerek önemli sorumluluklar üstleniyor

2022-06-08 14:29 - Gündem

Milli sürat patenciler takım içi rekabetle hızına hız kattı

2022-06-14 11:45 - Spor

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Sevgi Yiğit atandı

2022-06-11 00:55 - Gündem

Rusya-Ukrayna savaşında tarafsız kalan Sırbistan hem Rusya hem de AB ile iyi ilişkiler istiyor

2022-06-11 12:40 - Dünya

IMF'den küresel ekonomik büyüme tahmininin düşürülebileceği sinyali

2022-06-09 19:53 - Ekonomi

AB, Mısır ve İsrail arasında Avrupa'ya gaz tedariki için anlaşma imzalanacak

2022-06-14 23:09 - Dünya

İlgili Haberler

Başkan Osman Sungur'dan Gençlerbirliği taraftarını heyecanlandıracak transfer açıklaması

13:57 - Spor

Napoli, 24 yaşındaki forvet Lorenzo Lucca'yı satın alma opsiyonuyla kiraladı

13:23 - Spor

TVF ile Arabica Coffee House arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

13:17 - Spor

Milli yüzücüler, başarılarıyla gururlandırıyor

13:13 - Spor

Milli judocu İbrahim Tataroğlu, babasının başarılarını yukarıya taşımak istiyor

12:22 - Spor

Günün Manşetleri

Uzay atlayıcısı "Korkusuz Felix", yamaç paraşütü kazasında hayatını kaybetti

16:28 - Dünya

Doğurganlık hızındaki düşüş "toplumsal dönüşümün yansıması"

16:18 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemizin üzerine barış güneşinin doğmasına kimse engel olamayacak

16:12 - Siyaset

AJet Halep'e 2 Ağustos'ta uçuş başlatacak

16:07 - Ekonomi

NATO, Rusya'nın 'kötü niyetli' siber faaliyetlerini kınadı

15:51 - Dünya