?>

Turkcell Teknoloji Zirvesi'ni internete taşıdı

9 mart 2016’da istanbul’da haliç kongre merkezi’nde düzenlenen turkcell teknoloji zirvesi’ni yaklaşık 7 bin kişi takip etti. turkcell'den yapılan açıklamada,.

Ekonomi - 9 yıl önce

Türkiye’de dijital değişimin başlangıcı olarak kabul edilen 4.5G’ye geçilecek 1 Nisan tarihine sayılı günler kala gerçekleştirilen 8'inci Turkcell Teknoloji Zirvesi’ne 7 bin kişi katılırken, yapılan canlı yayınlarla 376 bin kişi izlediği açıklandı. 50 oturumda 106 fikir önderinin sunumlar yaptığı Turkcell Teknoloji Zirvesi, www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden canlı yayınlandı. 81 ilden aynı anda zirveyi online takip edenler, Haliç Kongre Merkezi’ndeki 7 bin kişi ile aynı heyecanı yaşadı. 

Zirvenin internet ortamında erişime açılmasıyla, işlerinde fark yaratmak ve başarıyı artırmak isteyen 81 ile yayılan tüm şirketler, teknolojinin işlerine nasıl değer katacağını, işlerini nasıl büyütüp verimliliklerini artıracağını fikir önderlerinden canlı dinledi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, zirveye katılamayan veya canlı izleyemeyen şirketleri de unutmadı ve tüm Türkiye’deki şirketler, birbirinden farklı konuların tartışıldığı oturumlara ve röportajlara tek bir linkten ulaşarak, uzman isimlerden işlerinde nasıl fark oluşturabilecekleri ipuçlarını alabileceği bildirildi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz’ün açılış konuşmasıyla başlayan ve bu sene ana teması '4.5G ile dijital değişim hızlanıyor' olan zirveye Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun 'Gerçek Bağlantı' başlıklı sunumu sırasında söylediği, “Dünyanın en hızlı 4.5G hizmetinden Turkcell müşterileri yararlanacak. Tabii ki hız artarken tüketicinin aklına gelen ilk konu kota oluyor. Bu konuda Turkcell’lilerin içi rahat olsun, müşterilerimiz için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Turkcell’liler kota kullanımından dolayı sürprizlerle karşılaşmayacak, ayrıca sunacağımız yeni tekliflerde veri miktarında birim başı maliyetler düşecek. Herkesin içi rahat olsun” sözleri büyük alkış aldı.

Konuşmasında Turkcell Müzik, BiP, Turkcell TV+ gibi Turkcell ürün ve servislerine de değinen Terzioğlu, bu ürünlerin data tüketmediğine vurgu yaptı ve 189 ülkede 6.7 milyon defa indirilen BİP ile ilk para transferini de gerçekleştirdi. Terzioğlu, “BiP; görüntülü konuşma, kendiliğinden silinen mesajlar, roaming teklifleri gibi ayrıcalıklı özellikleri zaten sunuyordu. BiP artık mobil para transferi, müşteri hizmetlerinde bir kanal ve platform olarak kullanılabilecek. Ayrıca sabit ve mobil her yöne aramalar BiP üzerinden gerçekleştirilebilecek” dedi.

Zirvede gerçekleştirilen 'Bir Dijital Eğitim Macerası: Öğren, Unut, Yeniden Öğren', '4.5G'nin Yıldız Cihazları', 'Dijitalleşen Finansal Servisler Ekosistemi', 'Mobil Dünyada Pazarlama', 'Girişimci Beynim İş Başında', 'Marka ve Bireyin Dijital Aşkı', 'Android TV hayatımıza giriyor', 'Bireysel Bulut ve Veri Saklama Mimarileri' ve 'IPTV için Uygulama Geliştirme' gibi birbirinden ilgi çekici yaklaşık eş zamanlı 50 oturumda, konunun uzmanları katılımcılarla deneyimlerini paylaştı. 4.5G’nin test edilebildiği, çeşitli akıllı uygulamaların kullanılabildiği deneyim alanları ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

RAKAMLARLA TURKCELL TEKNOLOJİ ZİRVESİ

7 bin 100 ziyaretçi376 bin online katılımcı50 farklı oturum106 konuşmacı7 farklı ülkeden konuklarBin 830 dakika toplam konuşma4 bin indirme10 saat canlı yayın4 bin 500 metrekare etkinlik alanı 

dikGAZETE
Haftanın Öne Çıkanları

Turkcell Teknoloji Zirvesi'ni internete taşıdı

2016-03-15 15:04 - Ekonomi

Beşiktaş’a Oğuzhan’dan kötü haber!

2016-03-13 16:36 - Spor

PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon: 15 gözaltı

2016-03-11 14:27 - Asayiş

Yürek burkan kaza: Anne kız hayatını kaybetti

2016-03-14 17:41 - Asayiş

HDP binasında arama

2016-03-14 21:20 - Asayiş

Sağlık Bakanlığı: Kan ihtiyacı yok!

2016-03-13 22:22 - Genel

Özel sektörün borcu azaldı

2016-03-14 12:25 - Ekonomi

Başbakan Davutoğlu’ndan Çipras’a esprili seçim daveti

2016-03-09 07:48 - Gündem

Güvenlik güçlerini duygulandıran mektup

2016-03-13 14:04 - Gündem

Vodafone Arena’nın özel ziyaretçileri

2016-03-10 17:24 - Spor

İlgili Haberler

86,5 milyon liralık tarımsal destek kalemleri bugün yatırıldı

19:18 - Ekonomi

Borsa haftayı rekorla tamamladı

19:03 - Ekonomi

Fed Başkanı Powell: Değişen risk dengesi, politika duruşumuzu ayarlamamızı gerektirebilir

18:32 - Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Önümüzdeki hafta 17 ilimizin daha hayvan pazarlarını açacağız

17:12 - Ekonomi

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına 45 Türk şirketi girdi

16:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Hollanda Dışişleri Bakanı, İsrail'e yaptırımların artırılmasına karşı çıkılması üzerine istifa

22:22 - Dünya

UAEA, dün sabah Çernobil'de uçaksavar kaynaklı çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı

22:07 - Dünya

2026 Dünya Kupası kuraları 5 Aralık'ta Washington'da çekilecek

21:07 - Spor

Bakan Yumaklı, belediyeleri su yönetimi konusunda uyardı

20:57 - Gündem

Nene, Fenerbahçe'ye transferinden mutlu ve gururlu

20:43 - Spor