?>

Turkcell'e “Türkiye'nin En İyi İş Yeri“ ödülü

"Gelecek dönemde de Turkcell çalışanlarının sağlığı ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapacağız,"

Genel - 5 yıl önce

Turkcell, küresel danışmanlık şirketi Kincentric'in düzenlediği araştırmada, "Türkiye'nin En İyi İş Yerleri" arasında yer aldı.

Turkcell'in açıklamasına göre, şirket, Kincentric'in bu yıl dünya genelinde 20'ncisini, Türkiye'de ise 13'üncüsünü düzenlediği "2019 yılı En İyi İş Yerleri Programı"nda "Kincentric Türkiye - Best Employer" ödülüne layık görüldü.

Katılımcı şirketlerin bünyesindeki çalışanlar tarafından yapılan puanlamaların dikkate alındığı ve şirketlerin "Çalışan Bağlılığı", "Bağlı Kılan Liderler", "Çeviklik" ve "Yetenek Odağı" olmak üzere dört kategoride değerlendirildiği araştırmada Turkcell, telekom sektöründen "Türkiye'nin En İyi İş Yerleri" değerlendirmesine katılan tek firma oldu.

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Turkcell Hukuk, Regülasyon ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serhat Demir, pandemi döneminde şirket olarak başarılı bir sınav verdiklerini belirterek, "Best Employer" ödülünü almaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Demir, aldıkları ödül ve anket sonuçlarının; yönetim kurulundan genel müdür ve genel müdür yardımcılarına ve direktörlere kadar tüm yönetim takımının gösterdiği özen ve çabayla bu zorlu sınavı Turkcell olarak başarılı bir şekilde verdiklerini gösterdiğini anlattı.

Salgın sürecinde günlük nabız anketleriyle tüm çalışanların durum, ihtiyaç ve dileklerini her an yakından takip ettiklerini kaydeden Demir, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu süreçte üst düzey yöneticilerimizden oluşan DOX (Digital Office Experience) komitemiz ve farklı ekiplerden oluşan alt komitemizin ortak çalışmasıyla, kararlarımızı tüm fonksiyonlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde aldık. Çalışanlarımızın anlık anketler aracılığıyla verdikleri geri bildirimlerin ışığında, süreç ve prensiplerimizi sıcağı sıcağına, ivedilikle geliştirdik. Bu yoğun ve titiz çalışmamızın ödüle layık görülmesi ve araştırma sonuçlarına yansıması, başarımızı daha da anlamlı kılıyor."

Demir, gelecek dönemde de Turkcell çalışanlarının sağlığı ve mutluluğu için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, çalışanın nabzını an be an dinlemeye devam edeceklerini vurguladı.

Serhat Demir, Turkcell'in bu yüksek sonuçlarında; şirketin tüm Türkiye'de ve iştirakleri aracılığıyla yurt dışında hızla yaydığı "dijitalleşme" vizyonunun ve çalışan deneyimi odağının etkisinin açık olduğunun bildirdi.

Turkcell'in 3 yılı aşkın süredir "Mobil Çalışma" ve "Ofistasyon" imkanları sunduğunu kaydeden Demir, "Güçlü teknolojik altyapımız, salgın döneminde evden çalışma modelinin tüm şirket genelinde hiçbir verim kaybı yaşanmaksızın uygulanmasını mümkün kıldı. Turkcell olarak, yeni dönem için dijital ve fizikseli harmanlayan ideal çalışma modelleri geliştirmeye odaklanmış durumdayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İngiliz üniversitesinin Kovid-19 aşısı Uganda'da da denenecek

2020-08-12 19:57 - Teknoloji

ABD'de perakende satışlar temmuzda beklentiyi karşılayamadı

2020-08-14 19:32 - Dünya

Türk Kızılay yardımlarıyla Lübnanlıların gönüllerini fethetmeye devam ediyor

2020-08-16 23:57 - Dünya

Endonezya’da yangın 382 aileyi evsiz bıraktı

2020-08-12 10:37 - Dünya

Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı turnuvada mücadele edecek

2020-08-18 02:12 - Spor

Turkcell'e “Türkiye'nin En İyi İş Yeri“ ödülü

2020-08-18 13:19 - Genel

Yunanistan Dışişleri Bakanı İsrail’de

2020-08-13 20:37 - Dünya

Sağlık Bakanı Koca entübasyonun zorluğuna dikkati çekti

2020-08-16 01:38 - Gündem

Azerbaycan'dan Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerine destek

2020-08-17 20:32 - Dünya

Bakan Albayrak: Türkiye, hane halkı borçluluğunda dünya ortalamasının çok altında

2020-08-17 21:20 - Ekonomi

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Güney Kore ve Çin, ekim sonundaki APEC Zirvesi'nde ikili ilişkileri geliştirmede anlaştı

02:57 - Dünya

Suriye'nin kuzeyinde kapsamlı ateşkes anlaşmasına varıldı

02:52 - Dünya

ABD'de yargıç, Trump'ın Illinois'e Ulusal Muhafız konuşlandırma kararını engellemedi

02:47 - Dünya

Kanada’nın Alberta eyaletinde 51 bin öğretmen greve gitti

02:42 - Dünya

Radarlar yapay zeka ile daha yetenekli

00:52 - Teknoloji