?>

Trabzonspor'da Olcay Şahan özür diledi

Trabzonspor'da daha önce kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, özür diledi. Bordo-mavili futbolcu, bugün takımla tekrar antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

Spor - 7 yıl önce

Trabzon

Trabzonspor'da daha önce kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, özür diledi.

Ücretinde indirime gidilmesi yönünde yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeler sonrasında anlaşma sağladıktan sonra affedilen bordo-mavili futbolcu, bugün takımla tekrar antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

Olcay Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öncelikle içinden geçtikleri bu zor zamanlarında takım arkadaşlarının yanlarında olamadığı için büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.

"Sadece kendi üzüntümü değil, bana inanan arkadaşlarımın, taraftarlarımızın üzüntüsünü de artık sona erdirmek istiyorum." diyen Olcay Şahan, "Yaşanan bu süreçte kendi adıma istemeden de olsa yaptığım yanlışlar ve kırdığım insanlardan, başkanımdan, yönetim kurulumdan, teknik direktörüm Ünal Karaman'dan, taraftarlarımızdan ve camiamızdan, bana inanan herkesten özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili takımın 31 yaşındaki futbolcusu, şunları kaydetti:

"Şimdi benim için yeni bir başlangıç yapma zamanı... Geçmişte yaşanan bütün her şeye bir sünger çekmek istiyorum. Artık yeniden, çok sevdiğim Trabzonspor'uma hizmet etmek, formamı tekrar geri alabilmek için var gücümle çalışacağım. Trabzonspor'umu ve taraftarlarımızı çok seviyor ve daha iyi bir Olcay olarak geri döneceğimin sözünü veriyorum. İnanıyorum ki bu sözüm gerçeğe dönüştüğü vakit; hem yaptıklarımı herkese unutturacak hem de ne kadar samimi olduğumu görmüş olacaksınız."

Devre arasında satış listesine konulmuştu

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, kadro dışı kararının ardından devre arasında Olcay Şahan konusunda başka kulüplerin teklifine açık olduğunu açıklamıştı.

Bordo-mavili futbolcu, en son 10 hafta önce ligin 14. haftasında deplasmanda 2-0 kazanılan Kayserispor maçında forma giymişti.

Kayserispor maçının ardından ilk yarıdaki son 3 karşılaşmanın yedek kadrosunda yer alan ancak oyuna giremeyen futbolcu, Antalya kamp kadrosuna dahil edilmemişti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Sakaryasporlu futbolculardan ilk açıklama

2019-03-04 19:50 - Spor

Genç jokey Bursa'da hayatını kaybetti

2019-03-04 23:32 - Gündem

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

2019-03-07 12:18 - Spor

Roma eserlerini satmak isterken yakalandılar

2019-03-06 18:12 - Asayiş

Temsili düşman adasına harekat başladı

2019-03-05 13:37 - Gündem

Girdikleri evdeki anne kızı öldürdüler

2019-03-05 11:21 - Asayiş

TFF, Şenol Güneş’i açıkladı

2019-03-06 01:15 - Spor

Gezi iddianamesi mahkemece kabul edildi

2019-03-04 20:09 - Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyespor finalde

2019-03-07 00:15 - Spor

Kayıp gencin cansız bedeni balık ağına takılı bulundu

2019-03-07 02:02 - Asayiş

İlgili Haberler

A Milli Futbol Takım'dan Bulgaristan'da "tarihi" galibiyet

11:58 - Spor

Avrupa şampiyonu Vanlı sporcu, Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda da altın madalya istiyor

11:52 - Spor

Milli bocceci Yağmur Tosun'dan Dünya Kupası'nda bronz madalya

11:13 - Spor

Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde Bulgaristan'ı 6 golle geçti

23:48 - Spor

Norveç, İsrail'i 5-0 yenerek Dünya Kupası elemelerinde 6'da 6 yaptı

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

İç Anadolu'nun zirvesi Erciyes'te kar etkili oluyor

12:08 - Gündem

Batı Akdeniz'in çimento ihracatı yüzde 107 arttı

12:03 - Ekonomi

A Milli Futbol Takım'dan Bulgaristan'da "tarihi" galibiyet

11:58 - Spor

Türk balında yılın 9 ayında 23,4 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi

11:53 - Ekonomi

İklim değişikliği şehirlerin "Sıfır Günü Kuraklığı" riskini artırıyor

11:48 - Ekonomi