TOKİ Başkanı yarın Finans Masasına konuk olacak

Ekonomi - 10 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masasında değerlendirecek.
AA'nın 100. yıl vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminalinden canlı yayınlanan Finans Masasının bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Turan olacak.
Ergün Turan, yarın saat 11.00'de gerçekleştirilecek AA Finans Masasında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak ve soruları yanıtlayacak.

Toplantı, "aafinans.com"dan canlı olarak izlenebilecek. Turan'ın açıklamaları, AA Finansın Twitter hesabı "@aa_finans"tan da anlık takip edilebilecek.

AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası; daha önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, eski Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, Türk Hava Yolları (THY) eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Kutman'ın da aralarında bulunduğu ekonomi, finans ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerini ağırlamıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Serena 23. grand slam zaferine bir adım daha yaklaştı

2016-09-08 14:32 - Spor

Cemaat-i İslami liderlerinden Mir Kasım Ali idam edildi

2016-09-04 00:37 - Dünya

ABD Açık Tenis Turnuvası'nda favori isimler çeyrek finalde

2016-09-06 14:33 - Spor

Gazetecilerin 15 Temmuz darbe gecesi yaşadıkları belgesel oldu

2016-09-07 18:22 - Medya

Çin'deki G20 Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı

2016-09-06 12:34 - Genel

TOKİ Başkanı yarın Finans Masasına konuk olacak

2016-09-08 16:38 - Ekonomi

Kurban pazarındaki 'Haydar' isimli deveye büyük ilgi

2016-09-05 15:03 - Genel

Velilere kırtasiye ürünleri uyarısı

2016-09-04 14:52 - Gündem

İstanbul polisi bayram trafiğine hazır

2016-09-07 17:23 - Genel

'Kurban Bayramı'nda et tüketimini sınırlandırın'

2016-09-04 15:47 - Sağlık

İlgili Haberler

ABD, Hürmüz Boğazı'ndaki aksaklıkların sürmesi nedeniyle petrol fiyatı tahminini yükseltti

08:23 - Ekonomi

Borsa günü düşüşle tamamladı

18:23 - Ekonomi

Rusya'nın federal bütçe açığı yaklaşık 79 milyar dolara çıktı

19:53 - Ekonomi

TİGEM, 30 safkan Arap tayının satışından yaklaşık 28 milyon lira gelir elde etti

17:32 - Ekonomi

Sigorta ve emeklilik sektörünün aktif büyüklüğü 4,4 trilyon liraya ulaştı

15:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

ABD, Hürmüz Boğazı'ndaki aksaklıkların sürmesi nedeniyle petrol fiyatı tahminini yükseltti

08:23 - Ekonomi

Türkiye-Pakistan-Suudi Arabistan ittifakı Rusya için tehdit oluşturuyor mu? -Fuad Safarov, Moskova’dan yazdı-

07:26 - En Son Yazılar

İran’daki sertlik yanlısı dönüşümün arkasında Mekke Anlaşması mı var? -Ömür Çelikdönmez yazdı-

06:23 - En Son Yazılar

ABD Başkanı Trump, müzakereler konusunda İran'a güvenmediğini söyledi

06:08 - Dünya

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe: "Petrol tesislerine saldırılar karşılıksız kalmayacak" bir suç

04:52 - Dünya