?>

Togg T10X ön sipariş sürecinde çekiliş heyecanı

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, 29 Mart’ta noter huzurunda gerçekleşecek.

Teknoloji - 2 yıl önce

İstanbul

Togg'dan yapılan açıklamaya göre, ön sipariş sürecinde ön ödeme için kredi kartı ve banka yoluyla e-Cüzdan'a yapılan transferler, 27 Mart saat 17.00'ye kadar işleme alındı ve aynı gün saat 22.00'de sipariş sistemi kapatıldı.

Togg, T10X için 177 bin 467 ön sipariş aldı

16-27 Mart'ta Trumore uygulamasından ve Togg web sitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, 29 Mart'ta noter huzurunda yapılacak dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

Togg'un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

Yedek liste de belirlenecek

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlenecek.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Beklenen süre kadar ek garanti ve Trugo'dan aylık 85 kWs enerji dolum hakkı

Çekiliş sonuçlandığında asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim almaya kadar geçen süre boyunca da çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak. Kullanıcıların hesaplarına nisan ayından itibaren teslimat gerçekleşene kadar geçen zaman için ilave garanti süresi eklenip Trugo'dan da aylık 85 kWs (WLTP ~ 500 km yol karşılığı) enerji dolum hakkı tanımlanacak.

​​​​​​​Togg sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak çekilişte, sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Togg, Samsun'da mobil deneyim merkezi açtı

2023-03-25 15:52 - Teknoloji

Borsa Eğitim Kursları – borsaegitimi.com.tr Firması

2023-03-22 18:50 - İnsan&Hayat

Depremzede kuzenler çadır kentte gönüllü aşçılık yapıyor

2023-03-23 12:03 - Çevre-Hayat

İstanbul'da huzur uygulamasında 391 kişi gözaltına alındı

2023-03-25 04:53 - Asayiş

EURO 2024 Elemeleri'nde ikinci hafta yarın başlıyor

2023-03-25 12:57 - Spor

Depremzede turizm öğrencileri sektörde istihdam edilecek

2023-03-23 12:47 - Ekonomi

Milli Savunma Bakanı Akar, ilk iftarı Mehmetçik ile yaptı

2023-03-23 20:44 - Gündem

Türkiye'de her 3 asansörden biri kullanılmaması gerekecek kadar güvensiz

2023-03-22 18:25 - Gündem

"Bosna Kasabı" Karadzic'in suçlu bulunmasının üzerinden 7 yıl geçti

2023-03-24 11:33 - Dünya

Dünya Su Günü'nde suyun önemine vurgu yapıldı

2023-03-23 10:22 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Grok'un yeni sürümü yapay zekada "siyasi zehirlenme" tartışmasını gündeme getirdi

18:23 - Teknoloji

Akademisyenler kazı çalışmalarıyla Van'da deprem üretme potansiyeli olan Erciş fayını araştırıy

14:52 - Teknoloji

Teknoloji askerin 'omuzdaş'ı oldu

11:47 - Teknoloji

Hatay'daki Kırıkhan Roketsan Endüstri Bölgesi'nde inşa çalışmaları sürüyor

11:37 - Teknoloji

Çinli araştırmacılar, insan gözünden daha hızlı şekilde ışığa adapte olan biyonik sensör geliştirdi

15:22 - Teknoloji

Günün Manşetleri

İngiltere ve Fransa, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede yeni caydırıcı önlemler arayışında

20:48 - Dünya

Eyüpsultan'da kaza yapan hafriyat kamyonu trafik yoğunluğuna neden oldu

20:37 - Gündem

ABD Başkanı Trump, 7 yeni ülkeye yönelik tarife mektuplarını paylaştı

20:33 - Dünya

Kadıköy'de bıçaklı saldırıda ölen Minguzzi'nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasınd

20:02 - Gündem

Uşak'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor

19:43 - Gündem