?>

Togg, "Konsept Akıllı Cihazı" Sabiha Gökçen'de vitrine çıkardı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) "Konsept Akıllı Cihazı", İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda (İSG) yolculardan büyük ilgi görüyor.

Teknoloji - 3 yıl önce

İstanbul

Togg'un "Konsept Akıllı Cihazı" İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda sergilenmeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren yolcuların ilgisini çeken aracı ilk günde 100 binden fazla kişinin yakından inceleme fırsatı bulacağı tahmin ediliyor.

Aracı inceleyen vatandaşlardan Muhammet Tayyip Aydemir, Togg'u ilk defa canlı olarak gördüğünü belirterek, "Oyunlardan çıkmış gibi mükemmel bir araç. Türk mühendislerinin şaheseri diyebilirim. Bildiğimiz kadarıyla şu anda üretilen en üst düzey elektrikli araç bu. Togg modelleri içinde en çok sedan modelini beğendim. Özellikle kapılarının ters tarafa açılması beni bitirdi diyebilirim. Çok güzel olmuş." dedi.

Biyoloji öğretmeni Uday Adil de, "Bu harika arabayı ilk defa görüyorum. Araba ile ilgili her şeyi çok beğendim. Bir rüyadan çıkmış gibi." ifadelerini kullandı. Berke Mente ise aracın en çok aynalarının kamera şeklinde olmasını beğendiğini ifade etti.

"Konsept Akıllı Cihaz"

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, "Konsept Akıllı Cihaz"ını ilk kez ocak ayında ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de tanıtmıştı. Togg vizyonunu yansıtan ‘Konsept Akıllı Cihaz’, markanın gelecekte yollara çıkaracağı diğer akıllı cihazlarla ilgili de önemli ipuçları veriyor. Konsept Akıllı Cihaz, Togg DNA’sında bulunan stil sahibi özelliklerin korunduğu, dinamik ve yenilikçi bir fastback olarak öne çıkıyor.

Togg'un "Konsept Akıllı Cihazı" şubat ayının sonuna kadar Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kangal köpekleri bakıcılarıyla karda oyun oynadı

2023-01-30 12:57 - Magazin

Samsung, California'da yeni akıllı telefon serisi Galaxy S23'ü piyasaya sundu

2023-02-02 09:09 - Teknoloji

Londra'da Müslümanlar Kur'an-ı Kerim yakılmasını protesto etti

2023-01-28 22:13 - Dünya

Togg, "Konsept Akıllı Cihazı" Sabiha Gökçen'de vitrine çıkardı

2023-02-04 14:18 - Teknoloji

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde tarih yazıyor

2023-01-29 12:14 - Spor

2022 Kulüpler Dünya Kupası yarın başlayacak

2023-01-31 11:33 - Spor

Frontex, Bulgaristan'ın sınırı koruma çabalarından memnun

2023-02-02 22:23 - Dünya

İşitme engelli basketbolcu Büşra'nın hayatı milli takıma seçilmesiyle değişti

2023-02-03 12:25 - Spor

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası vefat etti

2023-01-31 19:57 - Gündem

Gastronomi kentinin kedi ve köpeklerine "kelle paça" artıklarından mama

2023-02-02 11:57 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Tarım teknolojileri alanı ikinci gününde heyetleri ağırladı

21:48 - Teknoloji

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Varank, TEKNOFEST'te tarım teknolojilerini inceledi

19:43 - Teknoloji

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar AA standını ziyaret etti

19:37 - Teknoloji

T3 Vakfı'ndan TEKNOFEST değerlendirmesi

17:28 - Teknoloji

Yerli zırh sistemi TEKNOFEST'te tanıtıldı

17:22 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Kesinleşen vergi ve ceza borçları olan mükelleflerin listeleri açıklanacak

09:02 - Ekonomi

Orman yangınlarıyla mücadele eden gönüllülerin hakları yeniden düzenlendi

08:52 - Gündem

21 Eylül 2025 Güneş tutulması ile kapılar yeni bir döneme açılıyor -Astrolog Sevgi Şenkal yorumluyor-

08:08 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Balıkesir, Antalya ve Muğla'da çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor

01:22 - Asayiş

ABD'li Senatör Merkley, ABD'nin Filistin'i tanımasını talep eden karar tasarısı sundu

00:52 - Dünya