?>

Tayfur Havutçu yoğun bakıma kaldırıldı

Bir süredir yaşadığı rahatsız nedeniyle tedavi gören eski Beşiktaşlı futbolcu ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun enfeksiyon nedeniyle tedbir amaçlı yoğun bakıma kaldırıldığı bildirildi.

Spor - 6 ay önce

İstanbul

Eski Beşiktaşlı futbolcu ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun eşi, enfeksiyon nedeniyle tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan Tayfur Havutçu'nun sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Neslihan Havutçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin yaklaşık 1 hafta önce enfeksiyon nedeniyle hastaneye yatırıldığını belirterek "Eşim geçirdiği hastalık nedeniyle doğal olarak kontrollere gittiğinden son rutin işlemler de bazı değerleri yüksek bulunduğundan tedbir amaçlı yoğun bakıma yatırılmıştır. Değerler gün geçtikçe düşmekte ve yakın zamanda Allah'ın izniyle normal kata çıkarılacaktır." ifadelerini kullandı.

Neslihan Havutçu, Beşiktaş Kulübü yönetiminin ve camiasının kendileriyle ilgilenmediği yönündeki iddialarla ilgili de "Bu süreçte gerek yeni yöneticilerimiz gerekse eskiler olmak üzere camiadan büyük destek gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz her zamanki gibi eşimin değerlerine saygı göstererek sevenlerimizi ve camiamızı üzmemek adına içimizde yaşamayı tercih ettik. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

TFF ile Beşiktaş'tan Tayfur Havutçu için geçmiş olsun mesajı

TFF tarafından yayımlanan mesajda, "A Milli Takımı'mızın eski oyuncusu Tayfur Havutçu'nun bir süredir devam eden hastalığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tayfur Havutçu'ya geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Siyah-beyazlı kulübün mesajında ise "Hastalığının ilk gününden bu yana sağlık durumunu yakından takip ettiğimiz efsane futbolcularımızdan Tayfur Havutçu'nun tedavisi hastanede devam etmektedir. Havutçu'nun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, kendisine acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Rapora göre, Myanmar ordusu saldırılarında ayrım gözetmeksizin sivilleri hedef alıyor

2024-11-15 23:22 - Dünya

Hakkari'deki Merga Bütan Kayak Merkezi'nde gece de kayak yapılabilecek

2024-11-13 13:43 - Çevre-Hayat

Libyalılar belediye meclisi seçimleri için sandık başında

2024-11-16 14:48 - Dünya

En sıcak yazın ardından Fuji Dağı'na mevsimin ilk karı çok geç düştü

2024-11-13 11:12 - Dünya

Kütahya'da tırlar çarpıştı 2 kişi yaralandı

2024-11-16 08:47 - Asayiş

Gaziantep'te çöpten elektrik üreten tesisin sıcaklığı çilek serasını ısıtıyor

2024-11-13 12:47 - Gündem

İsrail’in "Trump’a hediye olarak" Lübnan’da ateşkes teklifi hazırladığı iddia edildi

2024-11-14 14:57 - Dünya

Kadıköy'de Marmaray istasyonunda güvenlik görevlisi tartıştığı yolcuyu bacağından vurdu

2024-11-11 10:08 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'nin kuruluşunun 41. yılını kutladı

2024-11-15 11:56 - Gündem

Maltepe Belediyesine grev kararı asıldı

2024-11-11 10:17 - Gündem

İlgili Haberler

3. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Feyzullah Aktürk kazandı

22:32 - Spor

Göztepe, deplasmanda Adana Demirspor'u yendi

21:53 - Spor

Derbinin galibi Beşiktaş

21:27 - Spor

Bundesliga'da Leverkusen puan kaybetti, Bayern Münih şampiyon oldu

20:53 - Spor

Tarihi Gelibolu Yarımadası '2025 Challenge Gallipoli' organizasyonuna ev sahipliği yaptı

20:03 - Spor

Günün Manşetleri

Konya'da bir binada meydana gelen patlamada 1'i ağır 12 kişi yaralandı

03:43 - Gündem

Trump, 8 yılın sonunda Beyaz Saray'daki başkanlık görevini "devredeceğini" söyledi

00:42 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, şehit Uzman Çavuş Özen için başsağlığı mesajı

00:32 - Siyaset

Fransa'nın Roubaix kenti 'İstanbul Caddesi'nde Eyüp Sultan Camisi açıldı

00:13 - İslam-Hayat - Zilkade 1446

Trump, Beyaz Saray'ın sosyal medya paylaşımında yıldız savaşçısı olarak resmedildi

23:42 - Dünya