?>

Tartıştığı arkadaşını ekmek bıçağıyla öldürdü

İstanbul Zeytinburnu’nda Afgan uyruklu Amanullah Kamardin’in öldürülmesine ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arka arkaya bıçak darbesine maruz kalan Kamardin’in bir süre sonra yere yığıldığı görülürken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Asayiş - 7 yıl önce

İstanbul Zeytinburnu’nda Afgan uyruklu Amanullah Kamardin’in öldürülmesine ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arka arkaya bıçak darbesine maruz kalan Kamardin’in bir süre sonra yere yığıldığı görülürken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi’nde 17 Mart günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. İnşaat işçisi olarak çalışan ve aynı evde yaşayan Şapur M. ve Turalay S. isimli şahıslar Amanullah Kamardin’le bir araya gelerek aralarındaki borç konusuyla ilgili konuşmaya başladı. Şahısların arasındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Bunun üzerine Şapur M. sokakta Amanullah Kamardin’i bıçakladı. Arkadaşlarının kanlar içinde yerde kaldığını gören Şapur M., Turalay S. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Bıçak darbeleri sonucunda Amanullah Kamardin kanlar içerisinde yere yığılırken vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Kamardin’i Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kamardin kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Afgan uyruklu Amanullah Kamardin’in hayatını kaybetmesiyle devreye Cinayet Büro Amirliği ekipleri girdi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler kaçan şüphelilerin eşkallerini tespit ederek peşlerine düştü. Yürütülen soruşturmada ekipler Şapur M.’nin Büyükçekmece’de, Turalay S.’nın ise Kartal’da saklandığını tespit etti. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler sorguya alındı. Şüphelilerin Amanullah Kardin’e Afganistan’a ait yöresel ürünler satılacağı bir dükkan açmak için para verdiklerini ancak kendisinin işi kurmadığını belirterek dolandırıldıklarını söylediği öğrenild

(Oğuzcan Yazar/İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere Başbakanı Theresa May: Brexit uzun süreli ertelenebilir

2019-03-14 02:55 - Genel

Bakan Varank: 'Bir ırkçı, sapık terörist Müslüman kardeşlerimizi ibadet esnasında şehit etti�

2019-03-15 16:02 - Siyaset

Yeni Zelanda Hava Yolları tepkiler üzerine bilet fiyatlarını indirdi

2019-03-17 19:17 - Dünya

Kiralık ev ararken bıçaklanarak gasp edildi

2019-03-20 01:41 - Asayiş

Yeditepe Üniversitesi'nde, “Ceza Hukuku Sempozyumu“ düzenlendi

2019-03-15 16:30 - Eğitim

Köpeğini kurtarmak için yanan eve girdi

2019-03-13 16:06 - Dünya

Kuyumcukent’teki bu görüntü tepki topladı

2019-03-15 19:49 - Genel

Savunmasında 15 Temmuz'daki faaliyetlerini anlatmadı

2019-03-14 23:02 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tıp Bayramı mesajı

2019-03-15 01:07 - Dünya

"CHP, PKK’nın kuyruğuna takılmış, FETÖ’nün vagonu olmuştur"

2019-03-14 18:38 - Politika

İlgili Haberler

İstanbul'da otomobille çarpışarak takla atan ambulanstaki 3 kişi yaralandı

22:42 - Asayiş

Manisa'da sağanak taşkınlara neden oldu

19:24 - Asayiş

Muğla'da Köyceğiz Gölü taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

19:19 - Asayiş

Alanya'da sağanak kırsal mahallelerde hasara yol açtı

19:08 - Asayiş

Uşak'ta derenin taşması sonucu tarım arazilerini ve iş yerlerini su bastı

13:04 - Asayiş

Günün Manşetleri

Washington Post'un yayıncısı Will Lewis, toplu işten çıkarmaların ardından istifa etti

06:09 - Dünya

Japonya, erken genel seçim için sandık başına gitti

04:38 - Dünya

Akdeniz'de 5 büyüklüğünde deprem

02:08 - Gündem

Şiddetli yağışlar nedeniyle İdlib kırsalında 10 mülteci kampı sular altında kaldı

00:39 - Dünya

İsrail yanlısı lobi AIPAC, ABD ara seçimleri öncesi 95 milyon dolarlık fon topladı

23:36 - Dünya