?>

Suzuki'nin hibrit atağı "Swift" ile başladı

- Swift Hibrit, yüzde 20'yi aşan yakıt tasarrufuyla Türkiye'de satışa sunuldu

Ekonomi - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Suzuki, ürün ailesinin en sevilen modellerinden Swift'in hibrit versiyonunu Türkiye'de satışa sundu.

Suzuki'den yapılan açıklamaya göre, Suzuki, en sevilen modeli Swift’in hibrit versiyonu ile Türkiye’deki hibrit otomobil modelleri arasında fark yaratmayı hedefliyor.

2017 yılında yollara çıkan ve günümüze değin 119 ülkede 745 bin adedin üzerinde satılan üçüncü nesil Swift'in, 2020 model yılı yenilenmesi kapsamında devreye alınan versiyonu Swift Hibrit, Türkiye'de de satışa sunulmaya başlandı.

Suzuki Swift Hibrit, sahip olduğu Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi ile hibrit otomobiller dünyasında en önde konumlanıyor.

İçten yanmalı motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanılan entegre marş alternatörü (ISG), marş anında, kalkış esnasında ve torka ihtiyaç olduğu zaman devreye alınıyor. Böylelikle benzinli Swift'e oranla Swift Hibrit, şehir içi kullanımlarında yüzde 20'yi aşan yakıt tasarrufu sağlarken, egzoz atıklarının azalması ve plug-in teknolojisine göre daha uygun fiyatlı olması avantajlarını beraberinde getiriyor.

Swift Hibrit; GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle Türkiye'de satışa sunulurken, LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekranı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk seçenekleri gibi öne çıkan özellikleriyle dikkati çekiyor.

Üçüncü nesil Swift'in 2020 model yılı için yenilenmesi kapsamında devreye alınan 12V'lik Suzuki hibrit, zenginleşen donanım seviyeleri, üstün güvenlik fonksiyonları, teknolojik özellikleri ve 216 bin 900 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarıyla hibrit otomobiller arasında öne çıkıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Medipol Başakşehirli futbolcu Junior Caiçara ameliyat edildi

2020-10-23 16:36 - Spor

TBMM Başkanı Şentop beraberindeki milletvekilleriyle Azerbaycan'a gitti

2020-10-18 16:21 - Siyaset

Çin lideri Şi Kore Savaşı anma toplantısında ABD'ye 'tek taraflılıktan kaçınma' mesaj

2020-10-23 16:46 - Dünya

Harçlardan gelecek yıl 35 milyar lira gelir bekleniyor

2020-10-24 16:54 - Ekonomi

Sivasspor İspanya deplasmanında kaybetti

2020-10-23 03:05 - Spor

Borsa günü düşüşle tamamladı

2020-10-23 21:21 - Ekonomi

VakıfBank, QR kodlu bir yenilik daha hayata geçirdi

2020-10-21 14:50 - Ekonomi

Didim açıklarında 28 düzensiz göçmen kurtarıldı

2020-10-24 12:16 - Gündem

Salgın hastanesinin hemşireleri var güçleriyle çalışıyor

2020-10-22 18:03 - Genel

8. Boğaziçi Film Festivali yarın başlıyor

2020-10-22 14:36 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Kapasitesi artırılan Mersin Limanı'nın yeni terminaline 400 metrelik konteyner gemisi yanaştı

21:08 - Ekonomi

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı

17:22 - Ekonomi

Japonya'da "2. Türkiye-Japonya Yatırım Forumu" yapıldı

17:07 - Ekonomi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "TOBB Ticaret Merkezleri-Hedef Pazar ABD Zirvesi"nde konuştu

15:32 - Ekonomi

Karapınar'da 500 megavatlık yeni GES'te çalışmalar başladı

15:28 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Maltepe'de sağanak etkili oluyor

04:43 - Gündem

Filistin'den, BM'ye üye ülkelere UCM'yi destekleme ve İsrail'in dokunulmazlığına

02:43 - Dünya

Suriye, DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyona katıldı

00:02 - Dünya

BM'ye göre ateşkesten beri Gazze'ye bir kez bile günde 600 yardım kamyonu ulaşmadı

23:37 - Dünya

Düşen askeri uçakta şehit olan askerler için başsağlığı mesajları

23:32 - Dünya