“Suç işlediğimizi zannetmiyorum”

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Porto maçından sonra soyunma odasında alkış koptu açıklamasına gelen eleştirilere cevap vererek, “Bizim iki tane önemli maçımız. Takımı en iyi şekilde hazırlamak zorundayız. Burada suç işlediğimizi zannetmiyorum” dedi.

Spor - 8 yıl önce

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Porto maçından sonra soyunma odasında alkış koptu açıklamasına gelen eleştirilere cevap vererek, “Bizim iki tane önemli maçımız. Takımı en iyi şekilde hazırlamak zorundayız. Burada suç işlediğimizi zannetmiyorum” dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, divan kurulunda dün akşamki Porto maçından sonra söylediği ’Soyunma odasında alkış koptu’ açıklamalarına yapılan eleştirilere cevap verdi. Zor bir süreç yaşadıklarını belirten Albayrak, “Dün akşamki maçtan sonra önümüzde çok önemli iki maç var. Sadece bir maça bakmıyoruz. Soyunma odasına Fatih hocamla beraber girdik. Futbolcuları teker teker tebrik ettik. Takım çok iyi mücadele etti, iyi oynadı. Başakşehir maçı öncesi moral vermek için. Bizim şampiyon olmamız yüzde yüz kaçınılmaz. Dün akşam çok iyi oynadık, herkesin memnun olduğu, muhteşem bir top oynadık. Bir de penaltı kaçırdık. Penaltıyı atsaydık 3-3 bitmezdik. Mağlubiyetten sonra futbolcularımıza hoca ile beraber 3 gün sonra oynayacağımız maçı için moral aşılayamazsak önümüzdeki maçları alamayız. Geçmiş dönemki tecrübemden kaynaklanıyor. Bu futbolculara sizler de moral vereceksiniz. Her şeyden sonra ağlamaya kalkarsak bir yere varamayız. Bir yere varacaksak hep beraber varacağız. Bizden kötü olan takımlardan ses çıkmıyor. Galatasaray çok zor günlerden geçmiştir, şampiyon olmuştur ama hep beraber olmuşuzdur. Soyunma odasında hocanın büyük tecrübesiyle, benim yılların tecrübemle beraber futbolculara konuşma yaptıktan sonra futbolcular Fatih hocayı da beni de alkışladılar. Bizim iki tane önemli maçımız. Takımı en iyi şekilde hazırlamak zorundayız. Burada suç işlediğimizi zannetmiyorum” diye konuştu.
(Oğuzhan Ort - Uygar Aydın/İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Hava yolu yolcu sayısı 11 ayda 197 milyona yaklaştı

2018-12-06 13:57 - Ekonomi

Adana Demirspor ile Giresunspor 1-1 berabere kaldı

2018-12-11 00:50 - Spor

Galatasaray taraftarı Alex Telles’i unutmadı

2018-12-12 02:17 - Spor

'Duruşunu' bozmadı dünya şampiyonu oldu

2018-12-08 15:32 - Spor

Mersin'de yarın eğitim-öğretime ara verildi

2018-12-05 21:02 - Gündem

'Yemen için harekete geçilmeli'

2018-12-10 17:32 - Gündem

Siber Güvenilir Hatay Zirvesi’nde sürpriz hediyeler

2018-12-10 11:05 - Özel Haber

PFDK'den Galatasaray ve Metin Albayrak'a ceza

2018-12-06 21:02 - Spor

“Suç işlediğimizi zannetmiyorum”

2018-12-12 20:16 - Spor

İddaa ihalesi iptal edildi

2018-12-10 19:17 - Spor

İlgili Haberler

Mert Günok, Gençlerbirliği maçında oynayamayacak

18:27 - Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten yeni sezonda şampiyonluk mesajı

16:22 - Spor

Konyaspor Kulübü Başkanı Atiker: Konyaspor'umuzu hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza yürek

15:38 - Spor

Trendyol, CEV EuroVolley 2026 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın isim sponsoru oldu

15:13 - Spor

Suudi Kraliyet Divanı Danışmanı Turki Al-Sheikh'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

14:52 - Spor

Günün Manşetleri

MEB, yöneticilikten ayrılanların eğitim kurumlarına yeniden görevlendirilmesi takvimini açıkladı

19:27 - Gündem

MEB, eğitimde 25 yılda hayata geçirilen gelişmeleri paylaştı

19:08 - Gündem

TBMM'de sandalye dağılımı değişti

18:52 - Gündem

Belçika'da 2026'nın en sıcak günü yaşandı

18:48 - Dünya

İran, savaş nedeniyle Keşm Adası'nda 3,2 hektarlık alanda petrol kirliliği tespit edildiğini du

18:43 - Dünya