?>

'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık

Şoför Nebahat karakteri ile tanınan Türk sinemasının ünlü oyuncu Sezer Sezin için düzenlenen uğurlama törenine çok az sayıda kişi katıldı.

Magazin - 8 yıl önce

Tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz perşembe günü 89 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Sezer Sezin için Cemal Reşit Rey'de uğurlama töreni düzenlendi. Törene, sanat camiasından çok az sayıda kişi katılırken, Sezin'in tabutu zabıtaların omuzlarında sahnede hazırlanan masanın üzerine bırakıldı. Duygusal konuşmaların yaşandığı törende, salonda yalnızca birkaç sıranın dolu olduğu görüldü.

Törene katılan isimlerden Hülya Koçyiğit, "Bir önder benim için, bir idol. Bugün onu son yolculuğuna uğurluyoruz. Bütün sevenlerinin başı sağ olsun, tabi önce evlatlarının ve Türk sinemasının başı sağ olsun" dedi. Gözyaşları içinde konuşan Sezer Sezin’in kızı Ayşegül İlsever "Çok güzel yaşadı son gününe kadar çok keyifliydi. Yoğum bakıma yatmadan bir hafta evvel ‘I love paris in summer’ şarkısını herhalde 30 versiyon falan söyledi. Tam bir sanatçıydı, çok düşündük töreni yapsak mı yapmasak mı? İstanbul çok boş insanlar yok, yaz. Fakat bu kadar sanata bağlı bir sanatçıyı da sahneden uğurlamanın doğru olduğuna ailecek karar verdik. Benim bir yarım gitti. Hepinize burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Benim hep kalbimde olacak onu da biliyorum, hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sezer Sezin’in bir diğer kızı olan ise Sevgi Yeğenoğlu "Her çocuğun bir annesi vardır, her annenin de bir çocuğu vardır. Sanatçı çocuğu olmak zordur, onu herkesle paylaşırsınız çünkü. Sevgisi dağılır. Bana biri bir gün şunu söylemişti: 'güneş bir tanedir ama denize bak ışıltıları milyonlarcadır.' Annemin de ışıltıları milyonlarcaydı" diye konuştu.

Alper Korkmaz

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Sümela'nın Aya Varvara Manastırı ön plana çıktı

2017-07-19 15:02 - Kültür Sanat

Bursaspor'da Deniz Yılmaz'a af çıktı

2017-07-16 16:27 - Spor

Büyükada'da gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı

2017-07-18 11:47 - Gündem

'Mahrem imamlar' davasında tutuklu sanıktan itiraf

2017-07-21 19:37 - Genel

"Son İmparatorluğun İzinde" yola çıktılar

2017-07-17 18:39 - Spor

Havaya bağlı gelir kaybı sigortası Türkiye'de

2017-07-22 14:52 - Ekonomi

'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık

2017-07-22 14:57 - Magazin

Darbeci Haldun Gülmez yine karga tulumba götürüldü

2017-07-17 21:17 - Asayiş

Ünlü mutasavvıfların eserleri aynı albümde buluşacak

2017-07-19 15:17 - Kültür Sanat

Alman otomobillerindeki 'emisyon skandalı' yayılıyor

2017-07-21 14:57 - Dünya

İlgili Haberler

Matteo Bocelli İstanbul'da konser verdi

10:14 - Magazin

'Eşref Rüya’daki şarkısı ilgi gören Atilla Volga, Eylül Aşkın’ın konuğu oldu -Selçuk Aka, magazin dünyasından yazdı-

10:55 - Magazin

Coğrafi işaretle tescillenen 'Cizre limonatası' tanıtıldı

16:22 - Magazin

Muş'ta baraj gölünde kano etkinliği

16:18 - Magazin

Yamaç paraşütüyle uçarken klarnet çaldı

14:57 - Magazin

Günün Manşetleri

Çorum'da KKKA hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi hayatını kaybetti

15:22 - Gündem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar'dan doğal gaz tedarikine ilişkin açıklama

15:17 - Ekonomi

Bitlis'te öğretmen ve memurlar aldıkları eğitimle "AFAD gönüllüsü" oluyor

15:12 - Gündem

Ankara'daki barajlarda kente 180 gün yetecek kadar su bulunuyor

15:07 - Gündem

Mersin'de çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

15:03 - Gündem