?>

Samsunspor'un Trabzonspor maçında hedefi 3 puan

Reeder Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Spor - 7 ay önce

Samsun

Teknik direktör Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 4 Ocak Cumartesi günü sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'a karşı önemli bir derbi oynayacaklarını belirten Reis, "Almanya'da da buna benzer derbileri oynadım. Çok önemli bir karşılaşma. Gerek taraftarımız gerek şehir, hepimiz için çok çok önemli bir karşılaşma olacak. Umarım bu maçta da istediğimiz performansı gösterip istediğimiz sonucu alırız. Bu, Türkiye'deki benim için ilk derbim olacak. Umarım istediğimiz sonucu alırız." dedi.

Her maçın önemi bulunduğunu ama bu maçın taraftar için de çok önemli bir karşılaşma olduğuna işaret eden Reis, şöyle devam etti:

"Trabzonspor ligde hak ettiği yerde değil. Takım olarak iyi oyun sergilediklerini düşünüyorum. Ofansif anlamda güçlü ve etkili oyuncuları olan bir takım. Biz de kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Defansif anlamda almamız gereken tedbirler olacak. Bunlara antrenmanda çalıştık. Onun dışında topa sahip olmaya, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Umarım bunu daha güzel yaparız, özellikle Sivasspor karşılaşmasından çok daha iyi performans gösteririz. Çünkü Sivas deplasmanında beklemediğimiz oyunla beklemediğimiz bir sonuç aldık. Sivasspor maçına oranla Trabzonspor maçında kesinlikle çok daha iyi performans göstermemiz gerekiyor. Antrenmanları da bu yönüyle gerçekleştirdik."

Reis, taraftarın maça yoğun ilgi göstermesinin güzel olduğunu dile getirerek, "Biletlerin tükeniyor olduğunu duymak güzel bir şey. Biz de kendi payımıza düşeni yapmak istiyoruz. Taraftarımızın önünde en iyi performansımızı göstermeye, takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Umarım 3 puanla bu maçtan ayrılır ve taraftarımızla galibiyeti parti havasında, kutlama havasında kutlarız. Kesinlikle zor bir karşılaşma olacak. Takım olarak performansımızın en iyisini göstermeye çalışacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Yurt genelinde yeni yılın ilk günü yağış beklenmiyor

2024-12-31 12:33 - Gündem

LPG ithalatı ekimde yıllık bazda yüzde 5,29 arttı

2024-12-31 09:22 - Ekonomi

İran 13 Ocak'ta üç Avrupa ülkesiyle nükleer müzakereyi görüşecek

2025-01-01 14:39 - Dünya

Beşiktaş'ta yeni yönetimin hedefi camiayı toparlamak

2024-12-31 12:42 - Spor

TÜİK, "Turizm Uydu Hesabı, 2023" bültenini yarın yayımlayacak

2024-12-30 14:22 - Ekonomi

Süper Lig'in ilk bölümünde forma giyen futbolcuların yaş ortalaması 27,06

2024-12-27 12:08 - Spor

Küresel çip sektöründeki büyümenin yapay zeka etkisiyle devam etmesi bekleniyor

2024-12-27 11:58 - Teknoloji

Samsunspor'un Trabzonspor maçında hedefi 3 puan

2025-01-02 16:38 - Spor

Batı Konferansı lideri Oklahoma City Thunder, galibiyet serisini 12 maça çıkardı

2025-01-01 12:46 - Spor

Suriyeliler, herkesin kendini vatandaşı hissettiği bir devletin kurulmasını istiyor

2024-12-30 17:12 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

İlgili Haberler

Kadın ve erkek golf milli takımları, Avrupa Takımlar Shield Şampiyonası'nda podyuma çıktı

19:58 - Spor

ETi Lifalif 6. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali sona erdi

19:08 - Spor

Formula 1 Macaristan Grand Prix'ini Lando Norris kazandı

18:52 - Spor

Milli yüzücü Kuzey Tunçelli, 1500 metre serbestte dünya 6'ncısı oldu

15:17 - Spor

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, satın alma opsiyonuyla İtalya ekibi Cagliari'ye kiralandı

14:43 - Spor

Günün Manşetleri

Milli Emlak'ta "sahte e-imza girişimi" önceden fark edilerek engellendi

20:52 - Gündem

Dünyanın farklı bölgelerinden Filistin'e destek gösterileri düzenlendi

20:32 - Dünya

İsrail'in Atina Büyükelçisi'nin açıklamalarına muhalefet partilerinden tepki

20:13 - Dünya

Avustralya, Almanya ve Endonezya'da Filistin'e destek gösterileri düzenlendi

19:57 - Dünya

Dışişleri Bakanlığı, İsrailli bakanların Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskını kınadığını açıkla

19:43 - Gündem