?>

Samsunspor ligde kalacağına inanıyor

1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, ligde kalmayı başaracaklarına inandığını söyledi.

Spor - 8 yıl önce

SAMSUN 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, ligde kalmayı başaracaklarına inandığını söyledi.

Durmuş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kümede kalma adına ellerinde olan avantajı kaybettiklerini belirtti.

Adanaspor karşısında oynadıkları futbolun karşılığına alamadıklarını dile getiren Durmuş, "Sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçı, bu senenin en önemli karşılaşması olacak. Yine sahamızda oynayacağımız Denizlispor'u mağlup edersek ligi bu sezon rahat şekilde bitirmiş oluruz." ifadelerini kullandı.

Samsunspor'da göreve takımı bulunduğu durumdan kurtarmak için geldiğine işaret eden Durmuş, şöyle devam etti:

"Samsunspor iç sahada seyircinin desteğiyle mükemmel oynuyor ve tüm zorlu maçları kazanıyor. Taraftarlarımızdan böyle zorlu durumdayken bize küsmemelerini, eleştirmemelerini istiyoruz. Tabii ki bunlar olacak ama şimdi tam destek zamanı. Eleştiriyi ligin sonunda yapabilirler, hatta biz de kendimizi muhakeme edeceğiz. Çünkü biz bu şehrin insanlarıyız. Benim gibi hayallerini Samsunspor süsleyen tüm taraftarımızı İstanbulspor maçında stadyuma bize desteğe çağırıyorum."

Durmuş, hedeflerinin sadece ligde kalmak olduğuna dikkati çekerek, "Bu biraz gecikti ama ligde kalmayı başaracağız. Biz de böyle bir stresi yaşamak istemezdik ama Gaziantepspor ve Adanaspor maçları istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Bu takımın ligde kalması için elimi taşın altına koyarak geldim ve oyuncularıma da bunu söyledim. Futbolcularımın inancı da muhteşem, inşallah bugünkü durumundan hızla uzaklaşacağız. Kesinlikle bunun aksini düşünmüyorum. Bu takım küme düşerse lisansımı yırtarım. Eğer bir bedel ödenecekse bu bedeli ödemeye hazırım." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Samsunspor, 8 Nisan Pazar günü sahasında karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Durmuş yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, kültür fizik ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Hafif sakatlığı bulunan Yunan futbolcu Georgios Samaras antrenmana katılmadı.

Muhabir: İlyas Gün

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Sen Anlat Karadeniz Asiye kimdir? Öykü Gürman kimdir?

2018-03-29 00:57 - Magazin

Avlu dizisi 1. bölüm CANLI İZLE... AVLU İZLE... |(Avlu dizisi oyuncuncuları ve konusu)

2018-03-29 02:32 - Magazin

'İşgal güçleri öldürmeye kastetmiş'

2018-04-02 01:32 - Dünya

Fenerbahçe, Kayseri'de farklı kazandı

2018-04-03 01:02 - Spor

Ukrayna Büyükelçiliğinden film gösterimi

2018-03-31 02:46 - Genel

Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem!

2018-04-01 19:22 - Asayiş

Dolar/TL düşüşe geçti

2018-03-29 17:34 - Ekonomi

Survivor'da kim gitti? SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivorda yeni takımlar

2018-04-03 00:32 - Magazin

İstanbul Ermenileri Avrupa Oyunları'na damga vurdu

2018-04-02 18:14 - Genel

'Simit param kalmıştı onu da askerimize bağışladım'

2018-03-30 20:01 - Genel

İlgili Haberler

9. İda Ultra Maratonu bugün koşulacak

01:02 - Spor

Kocaelispor, sahasında Gençlerbirliği’ni 1-0 yendi

22:18 - Spor

Beşiktaş Kulübü, Coca-Cola'nın sponsorluk teklifini kabul etmedi

17:58 - Spor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri bugün satışa çıkacak

16:38 - Spor

9. İda Ultra Maratonu yarın koşulacak

16:33 - Spor

Günün Manşetleri

Esirler Cemiyeti: İsrail ordusu Batı Şeria'da her hafta yüzlerce Filistinliyi gözaltına alıyor

01:27 - Dünya

NYT: Trump, geçen hafta Venezuela lideri Maduro ile telefonda görüştü

01:13 - Medya

Lafarge davasında firmanın eski çalışanları dinlendi

23:37 - Dünya

TCMB Başkanı Karahan: Fiyat istikrarı sağlanana kadar sürecek sıkı para politikası duruşu dezenflasyonu güçlendirecek

23:35 - Ekonomi

Türkiye ile Umman arasındaki ticarette hedef 5 milyar dolar

23:33 - Ekonomi