?>

Samsunspor, 7 gün 24 saat yaşayan yeni bir stadyum yapmayı planlıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Reeder Samsunspor'un başkan vekili Veysel Bilen, 24 saat yaşayan ve günün her saatinde kullanılabilecek ve kulübün gelir kaynaklarının arttırılmasını sağlayacak yeni bir stat yapılması hayalini kurduklarını söyledi.

Spor - 5 ay önce

Samsun

Bilen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni statla ilgili taraftarlardan yoğun talep geldiğini dile getirdi.

Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor'un kaynakları ile yeni stadyum yapılması konusunda düşüncesi olduğunu ifade eden Bilen, "24 saat yaşayan ve günün her saatinde kullanılabilecek ileride kulübümüzün gelir kaynaklarının arttırılmasında ve şehrin katma değerine değer katacak bir stat yapılması hayalini kuruyoruz. Kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım'da şehir içinde bir yer tahsis edilirse kendi kaynaklarımızla bunu yapabileceğimizi ifade etmişti. Hatta 2 yıl evvel yoğun bir biçimde bir yer araştırması da yaptık, ama o tarihte hem bize gösterilen yerlerin bu düşündüğümüz hedeften uzak olması hem de yönetimsel değişiklikler nedeniyle maalesef gündemden çıktı. Ama başkanımızın hayali ve vizyonu bunun peşini bırakmadığı için her platformda da dile getiriyor." dedi.

Bilen, siyasilerin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın hem taraftarların hem de camianın bu çağrısına kayıtsız kalmayacağına inandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Belki bugünden yarına bu hayalimiz gerçekleşmese bile bizim ana hedefimiz ve kulüp olma yolunda atacağımız en önemli adımlardan bir tanesi de 7 gün 24 saat yaşayan bir stada şehrin içinde, taraftarlarımızın maç günü adeta bir düğüne gider gibi maça geldikleri ve şehrin ortak noktasında, yeme, içme, eğlence, alışveriş, hatta ofisler düşünülüyor bu projenin içerisinde. Dolayısıyla hem iş dünyasının da birçok ihtiyaçlarına cevap verecek. Başkanımız, Arnavutluk'un başkentti Tiran'da bunun örneği olduğunu ve bizim de hayalimizin böyle bir stadı Samsun'a kazandırmak olduğunu sıklıkla ifade ediyor. Umudumuz ve ümidimiz, inşallah bu çağrımıza ve bu arzu ve isteğimize başkanımızın bu fedakarlığına Samsun siyaseti ya da yönetenleri de kayıtsız kalmayacaktır."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Düzce-Gölyaka Bağlantı Yolu'nda heyelan ulaşımı aksattı

2025-01-25 19:03 - Gündem

İsrail'in çekildiği Duheyra bölgesindeki evlerine dönen Lübnanlılar yıkımla karşılaştı

2025-01-30 09:32 - Dünya

Bakan Bayraktar, yeni YEKA modeliyle 20 yıl uygun fiyatlı elektrik temin edileceğini bildirdi

2025-01-28 16:27 - Gündem

AK Parti'den üçüncü "Yeni Anayasa Çalıştayı"

2025-01-25 13:32 - Siyaset

Türk ihracatçılar, Suriye'ye yapılan hububat ve bakliyat ihracatını artırmayı hedefliyor

2025-01-28 18:07 - Ekonomi

Bakan Uraloğlu: Bölge ülkeleriyle multi model taşımacılık noktasında işbirlikleri artırılmalı

2025-01-29 13:28 - Siyaset

Ayı ve Boğa Sezonunda Kripto Para Yatırımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

2025-01-29 08:02 - İnsan&Hayat

Marangoz ustaları mesleklerini aktaracakları çırak bulamamaktan yakınıyor

2025-01-28 13:58 - Çevre-Hayat

Tayvan'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

2025-01-26 08:52 - Dünya

Tesla'nın geliri ve karı beklentileri karşılayamadı

2025-01-30 02:48 - Dünya

İlgili Haberler

Ayşe Nazlı Aydın, tekvandoyu bırakıp geçtiği atletizmde 50 madalya kazandı

15:23 - Spor

Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün bu akşam İstanbul'a geleceğini duyurdu

14:13 - Spor

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Para Tırmanış Türkiye Şampiyonası, Muş'ta başladı

14:12 - Spor

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in lisansını çıkardı

13:43 - Spor

Hataysporlu futbolcu Abdulkadir Parmak, yeni sezona iddialı hazırlanıyor

13:22 - Spor

Günün Manşetleri

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Azerbaycan'da

14:28 - Dünya

SOCAR ile Suriye hükümeti arasında mutabakat zaptı imzalandı

14:22 - Gündem

Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel yangını davasında müşteki beyanları alınıyor

14:17 - Gündem

Beşiktaş, Orkun Kökçü'nün bu akşam İstanbul'a geleceğini duyurdu

14:13 - Spor

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in lisansını çıkardı

13:43 - Spor