?>

Renault ürün gamını Master Kamyonet ile güçlendiriyor

- Renault, Master Panelvan ve Master Minibüs versiyonlarının ardından ürün gamını Master Kamyonet ile güçlendiriyor

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Renault, Master Panelvan ve Master Minibüs versiyonlarının ardından ürün gamını Master Kamyonet ile güçlendiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sağlamlığı ve işlevselliği yansıtan tasarımının yanı sıra Master Kamyonet, ferah ve konforlu bir kabine sahip bulunuyor. Optimum görüş alanı, ayarlanabilir sürüş pozisyonu, ergonomik kumandalar, çok sayıda ve kolay erişilebilir saklama gözü ile Master, mobil bir ofisi çağrıştırıyor.

Master Kamyonet’in şasi kabin ve sac kasa olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Ayrıca farklı uzunluklarda, 3,5 ton yükleme kapasitesine sahip tek ve çift kabin seçenekleri yer alıyor. Tek kabin versiyonlarındaki arkadan itiş, daha iyi yük çekiş performansı sağlıyor.

Master Kamyonet, Elektronik Denge Sistemi (ESP), yokuş kalkış destek sistemi, römork savrulma önleyici ve extended grip (yol tutuş desteği) gibi önemli güvenlik donanımları ile ön plana çıkıyor.

2.3 dCi 125 bg dizel motor ve 6 ileri manuel vites kutusu ile satışa sunulan Master Kamyonet’in şasi kabin versiyonları 82 bin 700 TL’den, sac kasa versiyonları ise 86 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Renault, profesyonel müşterileri nezdindeki satış politikasını, dünyanın 20 ülkesinde başlattığı Renault Profesyonel ile Türkiye’de de sürdürüyor. Profesyonel müşteriler için “tek merkez” kavramı temelinde oluşturulan Renault Profesyonel yapılanması, müşterilerin bütün gereksinimlerine pratik ve etkin bir çözüm getiren ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Renault, hafif ticari araç sahiplerinin beklentilerini karşılamak için Renault Profesyonel ile sadece onlara özel, ayrı bir satış ve satış sonrası hizmet noktası sunuyor.

Hafif ticari araç müşterilerinin mesleki beklenti ve gereksinimlerine en uygun çözümlerle, konusunda uzman ekip ve özel hizmetler Renault Profesyonel’de buluşuyor. Renault Profesyonel, Türkiye’de şu an 27 noktada müşterilere hizmet veriyor.

Haftanın Öne Çıkanları

'Sosyal konutta gelecek dönemde sıkıntı görmüyoruz'

2017-10-21 14:47 - Gündem

Peşine düşen köpekbalığından 3 saat yüzerek kaçtı

2017-10-23 14:35 - Genel

Rusya Enerji Bakanı Novak: Türkiye ile bütün kısıtlamaların kaldırılması konusunda anlaştık

2017-10-21 20:19 - Ekonomi

Okula gitmeyen kızına kızıp ölmek istedi

2017-10-21 16:32 - Asayiş

Bağdat'tan 'petrol kuyuları' açıklaması

2017-10-21 19:37 - Dünya

Pakistan Başbakanı Abbasi'den Türk iş adamlarına yatırım daveti

2017-10-21 20:02 - Ekonomi

'Bu tartışmaları açmak bir neslin ifsadı anlamındadır'

2017-10-21 15:47 - Gündem

Kesik kafa cinayetinde 2 kişi yakalandı, 1 kişi ise aranıyor

2017-10-22 18:32 - Asayiş

'Kurultayımız partimizi seçimlere hazırlayacak kadroyu oluşturacak'

2017-10-21 21:47 - Siyaset

Samsun’da bıçaklı saldırı: 1’i ağır 2 kişi yaralı

2017-10-23 00:52 - Asayiş

İlgili Haberler

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Şampiyon Galatasaray, Süper Lig'de sezonu Gaziantep'te açacak

09:13 - Spor

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı, uluslararası giriş-çıkışlara açık hudut kapısı oldu

09:07 - Çevre & Seyahat

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Ndidi, İstanbul'a geldi

08:52 - Spor

El Pais gazetesi: İspanya F-35 alma planını rafa kaldırdı

08:43 - Medya

ABD Başkanı Trump, karşılıklı tarifelerin yürürlüğe girdiğini duyurdu

08:33 - Ekonomi