?>

Nurus, İzmir'de mağaza açtı

Teknoloji, mühendislik ve tasarım gücüyle üretimin geleceğini şekillendiren Nurus, İzmir'de mağaza hizmete açarak Ege Bölgesi'ndeki varlığını güçlendirdi.

Teknoloji - 2 ay önce

İzmir

Temelleri 1927 yılında atılan Nurus, yüzyıla yakın tecrübesiyle çalışma alanlarında değer yaratıyor.

Uzun yıllardır Ege'de hizmet veren Nurus, ürün çeşitliliğini, büyük işletmeler, KOBİ'ler ve bireysel kullanıcılarıyla Konak ilçesine açtıkları mağazasında buluşturdu.

????

Nurus, mühendislik ve üretim gücünü İzmir'de daha görünür kılmayı hedefliyor, yeni mağazasını başta mimarlar, proje yöneticileri, girişimciler ve profesyoneller olmak üzere tüm kullanıcılarının bir araya gelebileceği bir etkileşim alanı olarak konumlandırıyor.

Kullanıcılar, bu mağaza içindeki yenilikçi çalışma alanları ve özel tasarımı ile sessizlik ve akustik konforu sunan kabin Calma ürünü sayesinde podcast çekimi yapabiliyor, dijital medya için içerik üretebiliyor ve ayrıca küçük ekipli toplantılarını ve networking buluşmalarını gerçekleştirebiliyor.

Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, mağazanın açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ege'nin kendileri için önemli bir bölge olduğunu ve bölgedeki müşterilerine uzun süre bayi yapısıyla hizmet ettiklerini söyledi.

Müşterileriyle doğru iletişim kurmak amacıyla İzmir'e mağaza açtıklarını ifade eden Gökyay, "Pandemiden sonra uzaktan, evden, hibrit çalışma modelleri ve değişken çalışma alanları, şirketler içerisinde bireylerin nasıl birbirleriyle etkileşime geçecekleri son derece önemli hale geldi. Teknoloji çok hızlı değişiyor ve bu değişen teknolojiyle beraber insan ihtiyaçları da çok hızlı değişiyor. Bireysel çalışmalarda da çok ciddi bir şekilde Ege'ye ciddi bir akım ve göç oldu. Dolayısıyla evden ve bireysel çalışma ile ilgili biz kullanıcıya yakınlaşmaya çalıştık." dedi.

Gökyay, firmalarının bu yıl 99 yaşını devirdiğini, Türkiye'nin en eski sanayi teknoloji şirketleri arasında yer aldığını dile getirdi.

Ofis ile evde kullanılacak ve çalışmaların yapılacağı masa ile koltukların sağlığı koruyabilmesi gerektiğini, bunların ülke içerisinde geliştirilerek üretilmesinin önemli olduğunu belirten Gökyay, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye'de birçok firma ofis koltuğunu üretirken yarı mamulleri Uzak Doğu'dan ithal edip, Türkiye'de birleştiriyor. Bu durum bizde ise tam tersi. Biz yüksek teknolojiyi içeride üretiyoruz. Bütün plastik ve alüminyum enjeksiyon, yüksek teknoloji, kalıp ürünleri, kalıpları da kendimiz üreterek... 16 üretim hattında enerjiyi de güneşten alarak dünyanın en çevreci, en temiz üretimlerinden yapıyoruz. Bizde yüzde 95 üretim içeride oluyor, yurt dışına bununla ilgili bir para transferi gelişmiyor. Yurt dışına ihracatımızda son derece kuvvetli. Kendi kendimizin tedarik zinciriyiz."

Gökyay, günlük yaşantıda cep telefonu ve video konferans görüşmelerinin fazlalaştığını, bu görüşmeler için sessiz alana ihtiyaç duyulduğuna dikkati çekerek, "Bir, iki, dört veya altı kişi Calma adlı mobil odaları kullanabiliyor. Normalde mobilya firmalarının üretemeyeceği ve ciddi bir mühendislik ürünü. Çünkü içeride akustiği, basıncı ve hava kalitesini iyi yönetiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Uzmanlara göre, ABD-Güney Kore nükleer denizaltı anlaşması Çin'e karşı güvenlik ağı kuruyor

2025-11-19 11:23 - Dünya

Üniversiteyi 3 yılda bitirilebilme uygulaması gelecek yıl hayata geçirilecek

2025-11-17 18:48 - Eğitim

15 bin öğretmen için tercih süreci başladı

2025-11-17 11:48 - Eğitim

Türkiye'nin böbrek nakli tecrübesi Mısır'da düzenlenen kongrede paylaşıldı

2025-11-16 14:48 - Sağlık

Bilinçsiz kullanılan gıda takviyeleri ciddi toksik etkilere ve ölümlere sebep olabilir

2025-11-17 11:37 - Sağlık

Bakan Uraloğlu: Hızlı tren fabrikamızı Eylül 2026'da tamamlamayı hedefliyoruz

2025-11-19 12:57 - Siyaset

Rusya İnsan Hakları Ombudsmanı Moskalkova: Türkiye bu konuda bize yardım etmeye hazır

2025-11-16 16:19 - Özel Haber

İçişleri Bakanı Yerlikaya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını cevapladı

2025-11-18 01:53 - Siyaset

Türkiye'nin en büyük 10 bankası yılın 9 ayında 484,5 milyar lira kar elde etti

2025-11-18 11:32 - Ekonomi

Meta, WhatsApp ve Instagram'ı satın almasıyla ilgili açılan tekel davasını kazandı

2025-11-19 02:13 - Medya

İlgili Haberler

İzmir'de endemik bitki türü keşfedildi

16:48 - Teknoloji

Yeşilay Başkanı Dinç, çocuklarına ekran limiti koymaları için ebeveynleri uyardı

15:58 - Teknoloji

Yapay zeka botu Grok, görsel üretme özelliğinin çocuk istismarına yol açtığı gerekçesiyle gündemde

15:28 - Teknoloji

TEKNOFEST 2026'nın teknoloji yarışmaları için başvurular başladı

13:42 - Teknoloji

Güney Afrika'da 60 bin yıllık olduğu düşünülen zehirli ok uçları bulundu

16:23 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Bakan Yumaklı: Pek çok üründe hakikaten dünyada birinci, ikinci, üçüncü sıradayız

16:58 - Ekonomi

Trabzonspor'un yeni transferi Nwaiwu, doğru tercih yaptığına inanıyor

16:53 - Spor

ABD'nin Mississippi kentindeki silahlı saldırılarda 6 kişi öldürüldü

16:47 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezyalı bakanlar Sugiono ile Sjamsoeddin'i kabul etti

16:47 - Gündem

İstanbul'da olta balıkçıları lodosu fırsata çevirdi

16:32 - Gündem