?>

Neymar'ın babası resti çekti

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası bir İspanyol radyosunda açıklamalarda bulundu. Santos, oğlu ve kendisi ile ilgili vergi kaçırdıkları iddiasıyla Brezilya ve İspanya'da yürütülen soruşturmalardan büyük rahatsızlık duyduklarını belirtti.

Spor - 10 yıl önce

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası bir İspanyol radyosunda açıklamalarda bulundu. Santos, oğlu ve kendisi ile ilgili vergi kaçırdıkları iddiasıyla Brezilya ve İspanya'da yürütülen soruşturmalardan büyük rahatsızlık duyduklarını belirtti. Suçlamaların kendileri için sorun olduğunu ifade eden Santos, "Brezilya'da çalışan bir firmanın suç duyurusunu neden İspanya'da kabul ediyorlar? Bu bize zarar veriyor. Brezilya'da vergilerimizi ödedik. Maliye ile hiçbir zaman büyük bir sorun yaşamadık ama İspanya'ya geldikten sonra saldırılar başladı. 2,5 yıldır yöneltilen suçlamalara aynı cevapları verip duruyoruz" diye konuştu.

Santos, yıldız oyuncunun imaj haklarının Brezilya'daki bir aile şirketine ait olduğunu dile getirerek, "Bir gün sonra müfettişin bizi şaşırtmayacağı bir rahatlık istiyoruz. Neymar futbol oynuyor. Onun imajı işiyle bağlantılı değil. Onun imajı 2006 yılından beri Brezilya'da aktif olan bir şirkete bağlı. Onun dünya imajını şu anda Barcelona'da fırsata çevirmiş değiliz. Yıllardır bu şirket çalışıyor" açıklamasını yaptı.

"AKSİ HALDE GİDERİZ"

Barcelona ile 2018 Haziran ayına kadar sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Santos, "Neymar'ın Barcelona ile olan sözleşmesine saygı göstereceğiz ama eğer sözleşme yenilememiz gerekirse Neymar'a, bana ve ailemize rahatlık veren bir sözleşme olmalı. İspanya'nın bizim durumumuzu kabul edip etmediğini bilmek zorundayız. 

Mali konularda durmadan Brezilya ve İspanya'dan saldırıya uğramak bizim için çok zor. Neymar medyatik bir futbolcu ve onun imajı için Brezilya'dan çalışıyoruz. İspanya'da yıllarca kalıp daha sonra 'sizin mali yapınız düzgün değil' denmesini istemiyoruz. Mevcut ortam bizi çok güvensiz ve tedirgin bırakıyor. İyi şeyler yapıp, İspanya'nın bizi rahat bıraktığını bilmek zorundayız. Aksi halde gideriz" ifadelerini kullandı.

dikgazete.com
Haftanın Öne Çıkanları

Köylü kadınların maden zaferi!

2015-11-12 23:04 - Gündem

Sılayı gurbete anne şefkatini kışlaya taşıdılar

2015-11-11 21:09 - Genel

PKK hayatını kararttı

2015-11-14 12:49 - Asayiş

Eylem hazırlığındaki bombacılar tutuklandı

2015-11-13 23:37 - Asayiş

Eskişehirspor'da İsmail Kartal ayrılığı!

2015-11-12 22:04 - Spor

’’Galatasaray ve Beşiktaş’a sorun çıkarağız’’

2015-11-11 19:37 - Spor

Doğubayazıt’ta anaokulu açtı

2015-11-11 22:42 - Genel

Van Persie giderse, Fred gelecek

2015-11-16 08:37 - Spor

Otomobile 4 kişi ve 9 koyun bindi !

2015-11-12 11:55 - Genel

İstanbul’un göbeğinde ceset şoku !

2015-11-12 14:58 - Asayiş

İlgili Haberler

Bodo/Glimt ve Pafos, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek

00:27 - Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu rövanş maçları başlayacak

00:13 - Spor

ABD Açık'ta Sinner ve Swiatek ikinci tura çıktı

23:07 - Spor

Kazakistan ekibi Kairat, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde

23:02 - Spor

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman: Şampiyonaya hazırız

20:36 - Spor

Günün Manşetleri

Rusya, BMGK'de Gazze konusunda adım atılamamasından ABD'yi sorumlu tuttu

01:52 - Dünya

Rusya'da Hazar Denizi bölgesinde 6 büyüklüğünde deprem

00:42 - Dünya

Bodo/Glimt ve Pafos, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek

00:27 - Spor

NYT: ABD'de, diplomatları korumakla sorumlu güvenlik servisi üyeleri Washington'da devriye geziyor

00:02 - Medya

Kazakistan ekibi Kairat, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde

23:02 - Spor