Neymar'ın babası resti çekti

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası bir İspanyol radyosunda açıklamalarda bulundu. Santos, oğlu ve kendisi ile ilgili vergi kaçırdıkları iddiasıyla Brezilya ve İspanya'da yürütülen soruşturmalardan büyük rahatsızlık duyduklarını belirtti.

Spor - 11 yıl önce

Brezilyalı yıldız Neymar'ın babası bir İspanyol radyosunda açıklamalarda bulundu. Santos, oğlu ve kendisi ile ilgili vergi kaçırdıkları iddiasıyla Brezilya ve İspanya'da yürütülen soruşturmalardan büyük rahatsızlık duyduklarını belirtti. Suçlamaların kendileri için sorun olduğunu ifade eden Santos, "Brezilya'da çalışan bir firmanın suç duyurusunu neden İspanya'da kabul ediyorlar? Bu bize zarar veriyor. Brezilya'da vergilerimizi ödedik. Maliye ile hiçbir zaman büyük bir sorun yaşamadık ama İspanya'ya geldikten sonra saldırılar başladı. 2,5 yıldır yöneltilen suçlamalara aynı cevapları verip duruyoruz" diye konuştu.
Santos, yıldız oyuncunun imaj haklarının Brezilya'daki bir aile şirketine ait olduğunu dile getirerek, "Bir gün sonra müfettişin bizi şaşırtmayacağı bir rahatlık istiyoruz. Neymar futbol oynuyor. Onun imajı işiyle bağlantılı değil. Onun imajı 2006 yılından beri Brezilya'da aktif olan bir şirkete bağlı. Onun dünya imajını şu anda Barcelona'da fırsata çevirmiş değiliz. Yıllardır bu şirket çalışıyor" açıklamasını yaptı.

"AKSİ HALDE GİDERİZ"

Barcelona ile 2018 Haziran ayına kadar sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Santos, "Neymar'ın Barcelona ile olan sözleşmesine saygı göstereceğiz ama eğer sözleşme yenilememiz gerekirse Neymar'a, bana ve ailemize rahatlık veren bir sözleşme olmalı. İspanya'nın bizim durumumuzu kabul edip etmediğini bilmek zorundayız. 
Mali konularda durmadan Brezilya ve İspanya'dan saldırıya uğramak bizim için çok zor. Neymar medyatik bir futbolcu ve onun imajı için Brezilya'dan çalışıyoruz. İspanya'da yıllarca kalıp daha sonra 'sizin mali yapınız düzgün değil' denmesini istemiyoruz. Mevcut ortam bizi çok güvensiz ve tedirgin bırakıyor. İyi şeyler yapıp, İspanya'nın bizi rahat bıraktığını bilmek zorundayız. Aksi halde gideriz" ifadelerini kullandı.
dikgazete.com
Haftanın Öne Çıkanları

Orman: O zaman bir problem var demektir

2015-11-18 14:34 - Spor

Rakamlarla G-20 Liderler Zirvesi

2015-11-16 15:32 - Politika

Dereye uçan aracın sürücüsü öldü

2015-11-12 09:02 - Asayiş

Yurt dışı yasağı alan Sebahat Tuncel'den açıklama

2015-11-12 14:26 - Asayiş

Hacıosmanoğlu’na hoca dayanmıyor

2015-11-11 19:03 - Spor

Veli Kavlak, Beşiktaş'ta ilk antrenmanına çıktı

2015-11-11 20:42 - Spor

İstanbul Maratonu ‘Kadına Şiddete Dur’ diyecek

2015-11-12 13:54 - Spor

Olağanüstü genel kurul iptal

2015-11-13 15:53 - Spor

Neymar'ın babası resti çekti

2015-11-18 15:04 - Spor

Paris saldırganlarından ikisinin daha kimliği açıklandı

2015-11-16 14:57 - Dünya

İlgili Haberler

Antalyasporlu 83 yaşındaki Çiçek Solon Şensoy, Estonya'da iki kez zirveye çıktı

16:23 - Spor

Gençlerbirliği transfer yasağını kaldırmak için "üçlü mekanizma" kurdu

16:17 - Spor

Milli yüzücü Doruk Yoğurtçuoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda 12. oldu

15:17 - Spor

Arsenal, hazırlık maçında Como 1907'ye penaltılarla üstünlük sağladı

14:32 - Spor

İstanbul 2027 İspanya Süper Kupa maçlarına ev sahipliği yapacak

14:28 - Spor

Günün Manşetleri

Mersin'de motosiklet ile traktörün çarpıştığı kaza güvenlik kamerasında

17:27 - Gündem

Bakan Fidan, Arap Birliği Genel Sekreteri Fehmi ile Mısır'da görüştü

17:23 - Gündem

Dikey Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı

17:17 - Gündem

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Su ayak izi çalışmalarımızı sürdürüyoruz

17:12 - Ekonomi

AK Parti Genel Sekreteri İnan'dan "Rotamızı millet belirlemiştir" vurgusu

17:08 - Gündem