?>

"Ne pahasına olursa olsun terör koridorunu yıkacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacağız. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız" dedi.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Siyaset - 6 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacağız. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde halka seslendi.

81 İLDE TANZİM SATIŞI OLACAK

Erdoğan, “Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Tanzim satışları genişletiyoruz. Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışlarını 81 ile yayacağız” dedi.

"TERÖR KORİDORUNU YIKACAĞIZ"

Erdoğan şöyle devam etti:

“DEAŞ denilen proje örgütünü üstümüze saldılar. Sonra YPG/PYD ile sınırlarımızı kuşatmaya kalktılar. Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak, rıza göstermeyeceğiz.

Münbiç’te üslenen teröristlerin hedefinin Türkiye olduğu çok açıktır. Münbiç ve Fırat’ın doğusunu terör örgütünden temizlediğimizde milyonlarca Suriyelinin güvenle evlerine döneceğini biliyoruz.

Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacağız. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız. Gönül ister ki bu mücadeleyi müttefiklerimizle beraber verelim.

Belki yarın, belki yarından da yakın ülkemize yönelik hayasız hareketleri durdurmak için harekete geçmeye kararlıyız. Söz verildiği gibi Münbiç’in terör örgütü mensuplarından temizlenmesini bekliyoruz. Fırat’ın doğusundaki terör örgütü yapılanmasına sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim yanımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.

Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız. Mesele Türkiye’nin beka meselesidir. Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaklıktan operasyon yapmaya gelenler kendilerini hak sahibi görüyor.

Benim 911 kilometre sınırım var, ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle 25 kuruşa simit? Güvenlik kaygılarını anlayışla karşılamalılar. Gerekenleri yapmaktan asla geri durmayacağız. Tek isteğimiz haklı mücadelemize destek verilmesi. Türkiye’yi karşısına değil yanına alanlar kazanır"

“S-400 ALMAKTAN NİYE VAZGEÇELİM"

S-400’lerin alınmasından vazgeçin denildiğini ifade eden Erdoğan, “"Kalkmışlar S-400 almaktan vazgeçin diyorlar. Niye vazgeçelim? Siz herhangi bir adım atmış değilsiniz. Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. NATO yetkilileri bu durumun bir sorun teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan’ın senelerdir S 300’ler var. Ona bir şey söylemiyorsun” dedi.

Kaynak: /İHA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

THY'den “İstanbul Havalimanı“ açıklaması

2019-02-14 18:38 - Ekonomi

'Bal Tuzağı 4' operasyonunda 23 şüpheli yakalandı

2019-02-18 14:32 - Asayiş

AKO Akü'den, Transfüzyon teknolojisine yatırım

2019-02-15 13:37 - Teknoloji

Garajda park halindeki otomobil yandı

2019-02-14 21:02 - Asayiş

Galatasaray taraftarından anlamlı pankartlar

2019-02-15 00:23 - Spor

'Tanzim satış ile fiyatlarda ciddi gevşeme oldu'

2019-02-12 20:17 - Ekonomi

"Cumhur İttifakı’na ihanet edenler..."

2019-02-17 20:10 - Siyaset

"Ne pahasına olursa olsun terör koridorunu yıkacağız"

2019-02-18 19:36 - Siyaset

Rıza Kayaalp gözünü yeniden Avrupa'nın zirvesine dikti

2019-02-17 14:32 - Spor

'Hakkari'ye yaklaşık 12 milyar liralık yatırım yapıldı'

2019-02-16 17:32 - Siyaset

İlgili Haberler

Adalet Bakanı Tunç, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Ağı'nın kurulduğunu bildirdi

00:02 - Siyaset

Siyasilerden ABD'nin İran'daki nükleer tesislere yönelik hava saldırısına ilişkin tepkiler

14:58 - Siyaset

Siyasilerden ABD'nin İran’daki nükleer tesisleri vurmasına yönelik tepkiler

14:53 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan reklamcı Ahmet Selim Tuncer için taziye mesajı

11:52 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyarlık İslam aleminin tek başına bir kutup haline gelmesi şart

15:48 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro: Her şey Filistinli çocukların bombalanmasıyla başladı

04:02 - Dünya

İran'ın BM Daimi Temsilcisi İravani: İran'a saldırı ABD tarihine kara bir leke olarak geçti

01:37 - Dünya

Trump: Rejim İran'ı tekrar büyük yapmıyorsa neden rejim değişikliği olmasın?

01:28 - Dünya

Trump ve Starmer, telefonda İran'ın müzakere masasına dönmesinin önemini görüştü

00:53 - Dünya

ABD: İran'a nükleer tehdidi ortadan kaldırmak ve İsrail'i korumak amacıyla saldırı düzenlendi

00:32 - Dünya