?>

Milli Savunma Bakanı Akar: Teröristlerin tek kurtuluşu Türk adaletine teslim olmak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçiği asla durduramayacaklar. Teröristlerin tek kurtuluşu Türk adaletine teslim olmak." dedi.

Gündem - 2 yıl önce

Ankara

Akar, beraberinde MHP'den Kayseri milletvekili seçilen Baki Ersoy ile Bünyan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe girişinde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Akar, merkezdeki bir çay ocağında vatandaşlarla buluştu.

Halktan rehavete kapılmamalarını, sandıklara gitmeyi ihmal etmemelerini isteyen Akar, rehavet durumunda ülkenin büyük kayıpları olacağını belirtti.

Bugünlere kolay gelinmediğini anlatan ve vatandaşlardan 20 sene öncesiyle bugünü karşılaştırmalarını isteyen Akar, özellikle terörle mücadelede elde edilen kazanımların korunmasının önemine vurgu yaptı.

Aksi durumun yeniden şehitlerin gelmesi, annelerin gözyaşlarının akması anlamına geleceğini ifade eden Akar, "Bazıları teröristlerle konuşuyor, onlara danışıyor, onların kayığına biniyor. Kazanımlarımızı kaybedersek dehşet bir şey olur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin kişilikli ve kimlikli politikalarıyla söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülke haline geldiğini vurgulayan Akar, büyük ve güçlü Türkiye yürüyüşünün akamete uğramasına halkın ferasetinin izin vermeyeceğini söyledi.

Terörle mücadeledeki başarılı operasyonlar sonrasında terör örgütünün çöküş içine girdiğini ifade eden Akar, şöyle konuştu:

"Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki teröristlerin elebaşları efendilerine yalvarıyorlar. Ne diyorlar biliyor musunuz? 'Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarını durdurtun' diyorlar. Mehmetçiği durduramayacaklar. Tek kurtuluşları Türk adaletine teslim olmak. Başka türlü bulundukları yerlere gömülecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Akar, bir taraftan ülkenin güvenliği ve bekası diğer taraftan da refahı için çalıştıklarını belirterek, "Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor. İnşallah bu millet layık olduğu zenginliklere kavuşacak ve müreffeh bir şekilde yaşayacak." dedi.

MHP'den Kayseri milletvekili seçilen Baki Ersoy da Cumhur İttifakı’na gösterdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanı seçiminde taraflar artık netleşti. Bir tarafta bir vatan evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta ise Kandil’in adayı Kemal Kılıçdaroğlu vardır. Artık taraflar nettir. 28 Mayıs’ta öyle bir cevap vermeliyiz ki karşı tarafta Türkiye karşıtı kim varsa bunların alayı bir daha ayağa kalkamamalı. Bunun böyle olacağını görüyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Alman ekonomisi özel tüketimin düşmesiyle resesyona girdi

2023-05-25 10:48 - Ekonomi

Bakan Soylu: Cumhuriyet'in 100'üncü yılında, bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakm

2023-05-23 23:27 - Gündem

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon İzmir'de belli olacak

2023-05-24 16:33 - Spor

Gemlik zeytinine Avrupa Birliği tescili geliyor

2023-05-22 09:57 - Ekonomi

Bursa Büyükşehir Belediyesinin Hatay'daki konteyner kentlerinde 10 bine yakın afetzede konaklıy

2023-05-25 13:52 - Gündem

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı

2023-05-24 12:03 - Gündem

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi nisanda aylık bazda yüzde 2,43, yıllık yüzde 40,10 arttı

2023-05-22 10:48 - Ekonomi

Adana'da 4,9 büyüklüğünde deprem

2023-05-21 16:02 - Gündem

BDDK'dan bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama

2023-05-24 22:27 - Ekonomi

ABD'den yapay zeka teknolojisinin eğitime etkisine dair yeni yol haritası

2023-05-24 12:28 - Teknoloji

İlgili Haberler

Türkiye, Ekvador'da düzenlenen saldırıyı kınadı

00:12 - Gündem

Sivas'ta şiddetli yağışlar sele neden oldu

23:27 - Gündem

Kağıthane'de servis aracının çarptığı 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

22:03 - Gündem

Sağlık Bakanlığı 81 ilde vatandaşların vücut kitle indeksini ölçecek

20:02 - Gündem

Bakan Göktaş: Anneler Günü sadece bir gün değil her gün kutlanması gereken çok kıymetli bir gün

19:12 - Gündem

Günün Manşetleri

Türkiye, Ekvador'da düzenlenen saldırıyı kınadı

00:12 - Gündem

Zelenskiy'nin, Putin'le Türkiye'de görüşme çağrısı, dünya basınında geniş yer buldu

23:32 - Dünya

Sivas'ta şiddetli yağışlar sele neden oldu

23:27 - Gündem

Hamas, Washington yönetimiyle görüşmesi sonucu ABD vatandaşı esirin serbest bırakılacağını açıkladı

23:13 - Dünya

Trump, düzensiz göçmen sorunu çözülmezse ABD'nin "üçüncü dünya ülkesi olacağını" savu

23:07 - Dünya