?>

MediaMarkt İzmir’de yeni mağaza açtı

- MediaMarkt, büyüme hedefleri doğrultusunda İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı - MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım: - "Türkiye’de, elektronik perakende sektöründe 12 yıldır büyümeye devam ediyoruz ve yeni yatırımlar ile hızla büyümeye devam edeceğiz"

Genel - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. MediaMarkt bu kapsamda, İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı.

MediaMarkt açıklamasına göre, MediaMarkt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 200 bin metrekareyi aşan satış alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji perakendecisi MediaMarkt, İzmir’deki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Hiltown AVM’de açılan yeni bin 400 metrekarelik mağazası ile İzmir’de toplam 9 bin 895 metrekarelik alanda hizmet veren MediaMarkt, akıllı telefondan aksesuara, bilgisayardan beyaz eşyaya, televizyondan küçük ev aletlerine en bol çeşit ürünü teknolojiseverlere sunuyor.

Açıklamada verilen bilgilere göre yeni bir mağazanın getirdiği heyecanla İzmirlilere keyifli kampanyalar başlatan MediaMarkt’ta, DenizBank garantisiyle birlikte 36 aya varan vadelerle kredi fırsatı da bulunuyor.

- "Yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

Açılışla ilgili değerlendirmede bulunan MediaMarktSaturn Perakende Grubu İcra Kurulu Üyesi, MediaMarkt Türkiye ve Yunanistan İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Türkiye’de, elektronik perakende sektöründe 12 yıldır büyümeye devam ediyoruz ve yeni yatırımlar ile hızla büyümeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Türkiye’deki 78 mağaza ile teknolojiseverlere hizmet verdiklerini belirten Gökyıldırım, teknolojiyi ve dijital dünyayı ulaşılabilir hale getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Gökyıldırım, açılan her yeni mağazada tüketicilerin tercihlerine yönelik en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ve Türkiye’nin en geniş metrekareye sahip teknoloji perakendecisi konumunu sürdürmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "İzmir Hilltown AVM’deki yeni mağazamızda da bu özelliklerimizden taviz vermedik. Tüketicilerimizi merkeze alan ve son teknolojiyi en hesaplı şekilde sunmayı hedefleyen vizyonumuzla, teknolojiyi daha ulaşılabilir kılıp yatırımlarımızı sürdüreceğiz." bilgilerini verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

'ABD Suriyeli Hristiyanlar için işleri daha kötü hale getiriyor'

2019-10-15 19:02 - Dünya

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda yangın tatbikatı

2019-10-17 02:37 - Gündem

Bu müze ziyaretçilerini 13. yüzyıla götürüyor

2019-10-14 16:27 - Çevre-Hayat

MediaMarkt İzmir’de yeni mağaza açtı

2019-10-18 15:16 - Genel

Borsa güne yükselişle başladı

2019-10-18 13:17 - Ekonomi

'Çocuklarımızın kanını yerde bırakmayacağız'

2019-10-14 20:52 - Siyaset

Koalisyon güçleri Münbiç'ten çekildi

2019-10-15 18:57 - Dünya

'Bölgeyi teröristlerden temizleyeceğiz'

2019-10-12 22:32 - Siyaset

Aranan bin 263 şüpheli yakalandı

2019-10-15 14:32 - Asayiş

Kişisel verilerin işlenmesi siber tehdit oluşturuyor

2019-10-17 14:22 - Teknoloji

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Günün Manşetleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: Yarın tek hedefimiz var, o da kazanmak

21:07 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Aksakallı'yı kabul etti

21:03 - Gündem

Süper Lig'de 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi

20:02 - Spor

İsrailli gazeteci, Gazze'de Filistinli gazetecilerin öldürmesini sevinçle karşıladı

19:32 - Dünya

Datça'da sahilde dinlenen fok için bölgeye güvenlik şeridi çekildi

19:12 - Gündem