?>

Maribor Teknik Direktörü Krznar: Fenerbahçe'ye karşı oynamak çok zor ama futbolda her şey mümkü

Spor - 2 yıl önce

Maribor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda 3-1 kaybettiği maçın rövanşında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Maribor'da teknik direktör Damir Krznar, sarı-lacivertli ekibin favori olduğunu ancak futbolda her şeyin yaşanabildiğini, iyi bir sonuç elde etmek için çalışacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Avrupa'da tur için sahaya çıkıyorFenerbahçe, Avrupa'da 258. randevusuna çıkıyorUEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turu rövanşları başlıyorFenerbahçe'nin Maribor maçı kamp kadrosu belli oldu

İstanbul'da oynanan ilk maçta iyi bir sonuç alamadıklarını aktaran Krznar, "Kaybedecek bir şeyimiz yok. Kaybedeceğimizi Türkiye'de kaybettik zaten, sürpriz yapmaya çalışacağız, risk alacağız. İki gol eksiğimiz var. Pozitif sonuç için çalışmamız gerekecek ve cesur olmalıyız. Futbolda her şey mümkündür, geçmiş bunu gösterdi sayısız kere ve buna inanarak sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye karşı çok sabırlı bir şekilde atak geliştirmeye çalışacaklarını söyleyen Krznar, "Böylesi güçlü bir rakibe karşı oynamak çok zor. Risk almaya hazırız ama bu çok aceleci olacağımız anlamına gelmez." şeklinde konuştu.

Krznar, takımının en büyük yıldızı Josip Ilicic'in henüz tam olarak hazır olmadığını, bu futbolcunun yarınki karşılaşmaya muhtemelen ilk 11'de başlamayacağını ifade etti.

Repas: "Pozitif sonuç için mükemmel olmalıyız"

Slovenya ekibinin orta saha oyuncusu Jan Repas, iki takımı Maribor'da İstanbul'a göre daha farklı bir maçın beklediğini, buradaki taraftarın takımın 12 oyuncusu olduğunu dile getirdi.

Repas, "Fenerbahçe'ye karşı pozitif sonuç için mükemmel olmalıyız." dedi.

Fenerbahçe'nin gücünü ilk maçta gördüklerini aktaran 26 yaşındaki futbolcu, "Yine de takım olarak mücadele edersek olumlu sonuca ulaşabileceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Maçta rakip kale önünde daha cesur davranmaları gerektiğini söyleyen Repas, "Daha çok pozisyon bulmalıyız, ancak bu şekilde kazanmaya imkan bulabiliriz." ifadelerini kullandı.

Bu arada Maribor, Fenerbahçe maçı için son antrenmanını Ljudski Antreman Sahası'nda gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

AB'ye yasa dışı girişler, yılın ilk 7 ayında arttı

2023-08-11 13:48 - Dünya

İngiltere Premier Lig'de 2023-2024 sezonu yarın başlayacak

2023-08-10 11:23 - Spor

Karadeniz'de fındık hasadı başladı

2023-08-12 14:37 - Ekonomi

Boksta planlar Paris 2024 için yapıldı

2023-08-15 14:02 - Spor

Fenerbahçe, Fred'in transferini açıkladı

2023-08-13 16:53 - Spor

Alanyaspor sahasında kazandı

2023-08-14 23:37 - Spor

Pakistan'da bağımsızlığın 76. yılı coşkuyla kutlanıyor

2023-08-14 13:48 - Dünya

Terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'deki briket evlere saldırısında 6 sivil yaralandı

2023-08-09 22:33 - Dünya

Yenilik Partisi yeni isimlerle yenilendi!

2023-08-13 17:18 - Siyaset

Batı Karadeniz Bölgesi için sağanak uyarısı

2023-08-10 13:33 - Gündem

İlgili Haberler

Dünya Motokros Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

23:22 - Spor

FIFA Futbolcuların Sesi Paneli, 16 kişilik kadrosuyla ırkçılıkla mücadele görevine başladı

19:18 - Spor

Trabzonspor, Faslı futbolcu Bouchouari'yi renklerine bağladı

18:02 - Spor

Kadın basketbol liglerinin isim sponsoru Halkbank oldu

12:44 - Spor

Formula 1'de sıradaki durak İtalya

13:22 - Spor

Günün Manşetleri

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: Venezuela saldırıya uğrarsa silahlı mücadele aşamasına geçer

03:23 - Dünya

Mağrib Sumud Filosu, sporseverleri ve taraftarları, Gazze'ye destek pankartları hazırlamaya çağırdı

03:03 - Dünya

CHP 21 Eylül'de olağanüstü kurultaya gidiyor

01:27 - Siyaset

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci İnci yeniden atandı

01:22 - Gündem

Rektör atamaları Resmi Gazete'de

01:02 - Gündem