?>

Magandalar köpeği bıçaklayıp, kemerle dövdüler...Dehşet anları kamerada

Taksim’de alkollü oldukları iddia edilen 1’i kadın 4 kişi, sokakta uyuyan Suriye uyruklu çocukların köpeklerini önce bıçakladı ardından da kemer dövdü. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olay sonrası yaralı köpek veteriner hekim tarafından tedavi

Asayiş - 8 yıl önce

Olay, geçtiğimiz pazartesi saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Kuyu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bebek yaşta annesini, 2 yıl önce babasını kaybederek 2015 yılında Türkiye’ye sığınan ve hiçbir yakını olmayan 14 yaşındaki Muhammet Ali arkadaşlarıyla birlikte sokaklarda yaşamaya başladı. En büyük dostu olan “Paşa” ismini verdiği köpek ve yavrusuyla yaşayan Ali, sokakta uyuduğu esnada alkollü oldukları öğrenilen 1’i kadın 4 şahıs yanına geldi. Çocukları uyandıran şahıslar onlardan köpeğinin yavrusunu istedi. Ali’de şahıslara, “Onlar arkadaşım, benimle kalacaklar” diyerek köpeği vermedi. Şahıs ile aralarında yaşanan tartışma çıkması sonrası Paşa şahıslara havlamaya başladı. Bunun üzerine saldırganlardan 3’ü kemerleriyle Paşa’ya ve yavrusuna vurmaya başladı. Vurmakla yetinmeyen saldırganlardan biri Paşa’yı bıçakladı ardından da kemerle dakikalarca dövdü. Sırtında 20 santimetrelik derin bir yarık oluşan köpek, kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde magandalar önce çocuklara saldırıyor.Ardından köpeği bıçaklayıp kemerle dövüyor .

Köpek tedavi altına alındı

Olayın ardından Muhammet Ali, çevresinden yardım istedi. O esnada olay yerinden geçen ve dansçı olduğu öğrenilen Aslı Can, yaralı köpeği alıp veteriner hekime götürdü. Sırtına dikiş atılan köpeğin yarası tedavi altına alındı. 1-2 ay sonra tedavisi bitecek olan köpeğin daha sonra tekrardan Muhammet Ali’ye verileceği öğrenildi. Öteyandan olayla ilgili emniyette herhangi bir başvuru olmadığı öğrenildi.

“Arkadaşım gibi seviyorum, tek arkadaşım o”

Olay hakkında konuşan Muhammet Ali, “Gece 1’i kadın 4-5 kişi geldi kemerle dövdüler. Alkol almışlar, gelir gelmez hemen saldırdılar. Bizde bir tane yavrusu var onu korumaya çalıştı. Paşa bıçaklandı, o da bir şey yapamadı. Şu anda Paşa belediye tarafından tedavi ediliyor. 1-2 ay sonra geri gelecek. Onlarla yatıyoruz, kalkıyoruz. Et veriyoruz her şeylerini biz yapıyoruz. Arkadaşım gibi seviyorum, tek arkadaşım odur. Bizi çok korumaya çalışıyor. Geçen gün adam bizi sopayla dövmek istedi, köpek hemen havladı adam da korktu kaçtı” dedi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'İglo evde' cağ kebabı keyfi

2018-01-18 02:02 - Çevre-Hayat

Ziraat Bank-Özbekistan'ın açılışı yapıldı

2018-01-17 04:02 - Ekonomi

Kanada tarihinde ilk kez bir Türk şeref madalyası aldı

2018-01-14 01:32 - Dünya

Premier Lig'de aralık ayının futbolcusu Harry Kane

2018-01-13 02:02 - Spor

Brexit yasa tasarısı Avam Kamarasında onaylandı

2018-01-18 08:02 - Dünya

İnşattan düşen usta son nefesini verdi

2018-01-12 05:32 - Asayiş

İsrail, Gazze'nin tek ticari sınır kapısını kapatıyor

2018-01-14 12:02 - Dünya

LPG yüklü tanker, karlı yolda devrildi

2018-01-15 21:02 - Asayiş

Hollanda'nın 'en etkileyici iş adamı' bir Türk

2018-01-14 17:02 - Dünya

Türkiye, Yunanistan'ın alıkoyduğu gemiyle ilgili inceleme başlattı

2018-01-13 03:00 - Genel

İlgili Haberler

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 35 şüpheli yakalandı

09:58 - Asayiş

Ankara'da park halindeki tıra çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

23:13 - Asayiş

Tekirdağ'da işçi servisiyle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı

19:12 - Asayiş

İstanbul'da trafikte bir sürücüye taşla saldıran kişi yakalandı

17:37 - Asayiş

Manisa'da pikapla otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı

15:47 - Asayiş

Günün Manşetleri

Milli Güvenlik Kurulu toplandı

17:32 - Gündem

4. Uluslararası Sigorta Zirvesi sona erdi

17:28 - Ekonomi

Yavuz Bülent Bakiler, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı

17:22 - Gündem

Trump, Gazze planına cevap vermek için Hamas'ın 3-4 günü olduğunu söyledi

17:17 - Dünya

Okyanusya ülkesi Mikronezya'da batık Japon gemisinden sızan yakıt acil duruma yol açtı

17:12 - Dünya