“Ljajic’in bonservisini alıyoruz”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Adem Ljajic’le ilgili konuştu. Boşnak yıldızın, kontratta bulunan maç sayısını geçtiğini ve satın alma opsiyonunun devreye gireceğini söyleyen Kavalcı, “Adem’in bonservisi alıyoruz” dedi.

Spor - 7 yıl önce

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Adem Ljajic’le ilgili konuştu. Boşnak yıldızın, kontratta bulunan maç sayısını geçtiğini ve satın alma opsiyonunun devreye gireceğini söyleyen Kavalcı, “Adem’in bonservisi alıyoruz” dedi.
Beşiktaş’ta Adem Ljajic, özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla takımın en önemli ismi olurken, siyah-beyazlı taraftarların aklındaki soru işareti, Boşnak yıldızın bonservisinin alınıp alınmayacağı oldu. Sezon başında İtalya’nın Torino kulübünden 1 yıllığına kiralanan ve sözleşmesine ‘Zorunlu satın alma’ opsiyonu konulan yıldız futbolcu için Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı açıklamada bulundu. İhlas Haber Ajansı’na konuşan Kavalcı, “Ljajic, sözleşmesinde belirtilen maç sayısını geçtiği için opsiyon devreye girecek. Biz de böyle bir futbolcunun zaten takımımızda kalmasını istiyoruz. Bonservis bedeli taksitli şekilde Torino’ya ödenecek” ifadelerini kullandı. Adem Ljajic’in sözleşmesinde bulunan bonservis bedeli 6 milyon 250 bin Euro.

“SERGEN BU KULÜBÜN EVLADIDIR”

Beşiktaş taraftarının Sergen Yalçın’a gösterdiği sevgi gösterilerinin yönetim tarafından değerlendirilip değerlendirilmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Kavalcı, “Bizim 31 Mayıs’a kadar hocamız belli. Yeni gelecek isimle ilgili olarak şu anda belli olan bir durum yok. Sergen Yalçın’la ilgili olarak da konuşmak doğru değil. Sonuçta o da başka bir kulübün hocalığını yapıyor. Hoca konusunda şu anda alınmış bir karar yok” dedi.
Sergen Yalçın’ın Beşiktaş için çok önemli bir isim olduğunu da sözlerine ekleyen Kavalcı, “Taraftarımızın Sergen Yalçın’a gösterdiği sevgi gösterisi çok normal. Bunu başka isimlere de gösteriyorlar. Bizim taraftarımız, eski oyuncularını hocalarını unutmazlar. Sergen bu kulübün evladıdır. Yıllarda çok başarılı işler yapmıştır. Taraftarımız da ne kadar güzel bir şekilde kendisini karşıladı” diye konuştu.
(Bozhan Memiş /İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

İspanya'da çalışma saatlerinde kart basma sistemi zorunluluğu

2019-05-13 20:02 - Dünya

'Dürüstlüğe davet ediyoruz'

2019-05-13 17:02 - Siyaset

Yaya geçidinden bando eşliğinde geçtiler

2019-05-13 19:10 - Genel

Futbolda heyecan dolu sezon sonu

2019-05-14 14:52 - Spor

218 kilometrelik yapay nehirde sona doğru

2019-05-13 15:02 - Gündem

“Ljajic’in bonservisini alıyoruz”

2019-05-14 14:56 - Spor

Yörüklerin zorlu Ramazan mesaisi

2019-05-13 15:02 - Çevre-Hayat

Geleceğe Dokunan Anneler, İstanbullu annelerle buluştu

2019-05-13 15:24 - Ekonomi

'Hafter'in saldırıları siyasi anlaşma umudunu kaybettirdi'

2019-05-09 00:52 - Dünya

Ahşabı oyuncağa dönüştürüyor

2019-05-11 15:13 - Genel

İlgili Haberler

Beşiktaş, Hradec Kralove maçının hazırlıklarını tamamladı

12:23 - Spor

Galatasaray'ın bu sezonki rakipleri karşısındaki karnesi

12:02 - Spor

Galatasaray'ın lig tarihindeki performansı

11:52 - Spor

Süper Lig tarihinin "en"leri

11:38 - Spor

Süper Lig'in en gollü maçları

11:32 - Spor

Günün Manşetleri

Sırbistan'da Tuna Nehri'nin su seviyesinin düşmesiyle savaş gemisi enkazı yeniden ortaya ç

13:17 - Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: AB ülkelerinin Rus gemilerine el koymasına karşılık vereceğiz

13:13 - Dünya

Rusya: Mütekabiliyet ilkesi kapsamında düşman ülkelerin ticari gemilerini tarafsız sularda hedef ala

13:03 - Dünya

İsrail, Suriye'nin Kuneytra ilinde tarım arazilerini kimyasallarla kullanılamaz hale getiriyor

12:57 - Dünya

Pakistanlı kaynaklar, ABD ve İran'ın ateşkesi uzatmayı kabul ettiğini söyledi

12:52 - Dünya