Liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ramazan Bayramı'na İstanbul'da girmesi, bayramın ikinci günü Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gitmesi, üçüncü gün ise Sakarya'da olması bekleniyor.

Siyaset - 3 yıl önce

Ankara
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile siyasi parti genel başkanlarının Ramazan Bayramı programları belli oldu.
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayramın ilk günü İstanbul'da olması öngörülüyor.
Bayramın ikinci gününde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine gidecek Erdoğan'ın, Nurdağı ilçesinde depremzedeler için yapılan ilk köy evlerinin teslim törenine katılımı planlanıyor.
Bayramın son günü İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılacak Erdoğan'ın, daha sonra Sakarya'ya geçmesi bekleniyor.

Şentop'un bayram programı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ramazan Bayramı'na İstanbul'da girecek. Şentop, bayram namazını kıldıktan sonra İstanbul'dan memleketi Tekirdağ'a geçecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ramazan Bayramı boyunca Ankara'da olacak.
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise bayramın ilk günü Adıyaman'da depremzedelerle bir araya gelecek.
Bayramın ikinci gününde İstanbul'da olacak Kılıçdaroğlu'nun, üçüncü günde ise Ankara'da düzenlenecek 23 Nisan programına katılması planlanıyor.

Oğan yurt dışında, İnce memleketinde

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın bayramı Almanya, Belçika ve Hollanda'da Türk vatandaşlarla bir arada geçirmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramda memleketi Yalova'da olacak.

Bahçeli, bayrama Ankara'da girecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı'na Ankara'da girecek.
Bahçeli, bayram namazının ardından partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret edecek.
Bayramın ikinci gününde ise Bahçeli'nin, Nurdağı'na yapacağı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etmesi bekleniyor.

Akşener deprem bölgesinde olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Malatya'daki "Bayram Sofrası" programında depremzedelerle bir araya gelecek.
Aynı gün Hatay'da depremzedelerle buluşacak Akşener'in, bayramın ikinci ve üçüncü günleri ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman'ı ziyaret etmesi öngörülüyor.
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, bayramın ilk günü partili milletvekilleriyle depremden etkilenen Hatay'da olacak. Eş Genel Başkan Pervin Buldan ise bayramı İstanbul'da geçirecek.

Liderler depremden etkilenen illeri ziyaret edecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bayramda Ankara'da olması bekleniyor.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ramazan Bayramı'nın ilk günü İstanbul'da olacak. Destici, ardından memleketi Eskişehir'e giderek bayram boyunca çeşitli programlara katılacak.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın bayramın ilk günü Diyarbakır'da olması planlanıyor.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bayramın ilk günü Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzede vatandaşlarla buluşacak. Davutoğlu, bayramın üçüncü günü ise İstanbul'da teşkilatla bayramlaşacak.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, bayrama Osmaniye'de girecek, daha sonra memleketi Afyonkarahisar'a geçecek.
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, bayramı İstanbul'da karşılayacak. Baş, bayramın ikinci günü Adana ve Mersin'de seçim çalışmaları yapacak. Baş, bayramın üçüncü günü de İstanbul'da çeşitli etkinliklere katılacak.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erdoğan, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da olacak.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ramazan Bayramı boyunca deprem bölgesinde olacak, Gaziantep ve Kilis'te depremzedelerle bir araya gelecek.
Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Ramazan Bayramı'nın ilk günü İstanbul'da olacak. Aksakal, bayramın üçüncü günü Ankara'ya dönerek 23 Nisan resmi törenlerine katılacak.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bayramda İstanbul'da olacak. Perinçek, bayramın son günü partililerle bayramlaşma programına katılacak.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bayram boyunca memleketi Erzincan'da olacak.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bayramın ilk günü İstanbul'da olacak, ikinci gün Nurdağı programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edecek.
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye kara ve iç sularındaki 6 istilacı türle mücadele için eylem planı hazırlandı

2023-04-14 11:32 - Ekonomi

Simfer ile Mutfağınıza Yenilik Katın

2023-04-11 15:02 - İnsan-Hayat

Muş'ta otizmli öğrenci, öğrendiği telefon numaralarını ve araç plakalarını unutmuyor

2023-04-12 15:02 - Çevre-Hayat

'Maçın genelinde istediğimiz gibi bir oyun oldu'

2023-04-15 00:37 - Spor

Turnuvalardan birinciliklerle dönen 13 yaşındaki Türk golfçü, dünya sıralamasına girdi

2023-04-14 15:17 - Spor

Cezayir’de son yılların en pahalı Ramazanlarından biri yaşanıyor

2023-04-12 13:37 - İslam-Hayat - Safer 1448

İktidardaki Yeni Azerbaycan Partisinden AK Parti'ye destek ziyareti

2023-04-16 02:17 - Siyaset

Reklam Kurulu, kendisini Et ve Süt Kurumu olarak tanıtan kasaplara 1,1 milyon lira ceza kesti

2023-04-13 18:39 - Ekonomi

Hatay'daki 'Konya Konteyner Kent'in 2. etabında çalışmalar devam ediyor

2023-04-12 15:22 - Gündem

Hollanda'da 800 üniversiteli genç, sokak iftarında buluştu

2023-04-14 08:47 - İslam-Hayat - Safer 1448

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Fidan Türkiye'nin Libya'daki yapıcı rolünü sürdüreceğini belirtti

23:58 - Siyaset

AK Parti'de "Milli Dayanışma ve Vefa Buluşması" programı düzenlendi

22:47 - Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar: Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı, 25 yıllık bir hikayeyle bu

21:18 - Siyaset

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den çerçeve yasaya ilişkin açıklama

19:53 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin davasını en güçlü şekilde savunmaya devam edeceğiz

19:48 - Siyaset

Günün Manşetleri

Enflasyonla mücadelenin desteklenmesi için motorine kademeli ÖTV uygulanacak

00:27 - Ekonomi

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 239'a çıktı

00:23 - Dünya

İsrail ordusu, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin kuşattığı Kusra beldesine piyade taburu

00:17 - Dünya

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

Dışişleri Bakanı Fidan Türkiye'nin Libya'daki yapıcı rolünü sürdüreceğini belirtti

23:58 - Siyaset