?>

Kütahya Valisi: Artık tek kişinin öne çıktığı dönem sona ermiştir

Tavşanlı ilçe protokolü, Valiler Kararnamesi Kütahya Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ‘hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem - 9 yıl önce

Nezaketlerinden dolayı Tavşanlı heyetine teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir tek kişinin öne çıktığı zamanın sona erdiğini belirterek, “Hizmetleri işbirliği içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

Vali Nayir, “Zamanımız tek kişinin mahir olduğu, tek kişinin öne çıktığı zaman değil, ekip zamanı. Dahi olan tek kişilerin dönemi bitti, bir dönemler öyleydi. İbn-i Sina’lar, Farabi’ler tek başına dahiydi, her şeyden anlıyordu. Şimdi öyle değil, daha ihtisaslaşıldığı döneme gidildi. Önceden kişi ben ortopedi uzmanıyım dediğinde kırık, çıkık her şeye bakıyordu. Şimdi ihtisas dalları o kadar daraldı ki, ‘ben çocuk ortopedisine bakıyorum, onda da bilek cerrahisine bakıyorum, dirsekten anlamıyorum’ diyor. İlimler ne kadar derinleşirse ihtisas alanları da o kadar farklılaşıyor. Bir belediye başkanı etrafındaki kişileri mahir kişilerden seçmese, uzmanlardan oluşturmasa tek başına kendinden bir şey biriktirmesi mümkün değil. Orkestranın şefleri olarak baktığımızda bizler de eğer ekibimizdeki kişilerin bilgilerinden kabiliyetlerinden ne kadar istifade edebiliyorsak, onların önünü ne kadar açabiliyorsak o kadar başarılı olacağız. Dolayısıyla bizim il idaresindeki temel esasımız ilçelerle de irtibatımızı en üst seviyede tutarak oranın yönetiminde de bizim sorumluluğumuz olduğunu bilerek arkadaşlarımızla paylaşabileceklerimizi en üst seviyede paylaşıp, karara herkesi ortak edip sonuçlandırmayı da beraber başarabilmek olmalı. ‘Mahkeme kadıya yük değil’ gelenler mutlaka bir eser bırakıp gitmeye çalışmışlardır diye düşüneceğiz. Burada kalıcı değiliz, bir gün gideceğiz, bizim için önemli olan geride hoş bir sada bırakabilmek. İrtibatı en üst seviyede tutabilir, konuşarak halledemeyeceğimiz hiçbir şey olmadığını bildiğimiz zaman inşallah en güzelini yapmış oluruz” diye konuştu.

HÜSEYİN EFE KÜTAHYA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

iOS 10 ile Game Center da kaldırıldı!

2016-06-14 22:02 - Teknoloji

Başkan Sarıcaoğlu öğrencilerin karne sevincini paylaştı

2016-06-17 20:17 - Gündem

CHP’li Tanrıkulu’nun suçlamasına cevap verdi

2016-06-17 18:58 - Politika

Efsane grubun solisti kalp krizi geçirdi

2016-06-16 20:32 - Magazin

Bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı

2016-06-17 22:46 - Asayiş

O ile çifte müjde

2016-06-21 03:05 - Genel

Pelüş oyuncak korkuttu

2016-06-16 22:35 - Asayiş

73 yaşında üniversiteli oldu

2016-06-15 16:22 - Genel

Uyuşturucu için babasını öldürdü

2016-06-21 12:16 - Asayiş

Ömer Koç: Rahmi Koç’un hayaliydi

2016-06-18 19:11 - Genel

İlgili Haberler

Türkiye, Suriye'deki DEAŞ terör saldırısını kınadı

01:08 - Gündem

İbn Haldun Üniversitesi "Darüşşifa Psikoterapi Merkezi" törenle açıldı

20:03 - Gündem

Çıldır Gölü'nün donan kıyıları dalgaların etkisiyle çözüldü

17:27 - Gündem

Erzurum'da sağlık çalışanları 109 haftadır Gazze için "sessiz yürüyüş"lerini sürdürüy

17:13 - Gündem

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

17:02 - Gündem

Günün Manşetleri

ABD'deki Brown Üniversitesinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

03:28 - Dünya

Türkiye, Suriye'deki DEAŞ terör saldırısını kınadı

01:08 - Gündem

Bakan Fidan: Suriye'de, geri dönenlerin yaşamını ve temel hizmetleri sağlayacağı bir altyapıya ihtiyaç var

00:08 - Siyaset

Katar'da düzenlenen ‘2025 FIFA Kıtalararası Kupası’nda final takımları belli oldu

00:08 - Spor

Filistin: İsrail, Filistin topraklarında etnik temizliğe ve saldırıları tırmandırmaya devam ediyor

23:52 - Dünya