Koç ve WPP'den dijital pazarlamada iş birliği

- Koç Topluluğu şirketlerinden Zer ile WPP, dijital pazarlama sektöründeki tecrübelerini birleştirerek "Ingage"i kurdu

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketleri adına medya satın alma ve pazarlama faaliyetlerinde bulunan Zer ile Türkiye'de ve dünyada pazarlama iletişimi oyuncularından WPP, dijital pazarlama alanında deneyim ve uzmanlıklarını birleştirerek dijital pazarlama alanında strateji odaklı hizmet verecek "Ingage"i kurdu.
Ingage'den yapılan açıklamaya göre, Zer ile WPP'nin eşit ortaklığında kurulan "Ingage", dijital pazarlama alanında strateji odaklı hizmet verecek. Türkiye'de liderliği hedefleyen Ingage, bölgesel anlamda da büyümeye odaklanacak.
Ingage ile, bugüne kadar Zer bünyesinde strateji odaklı uzmanlık ve teknoloji kullanımı ile hızla büyüyen dijital pazarlama hizmetlerinin ileriye taşınması, WPP'nin dünyadaki lider ve uzman yetkinlikleri kullanılarak dijital pazarlamanın hizmet alanlarının genişletilmesi ve yeni müşteriler kazanarak bölgesel fırsatların değerlendirilmesi hedefleniyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Zer Genel Müdürü Aykut Özüner, Ingage'in dijital alanda büyümeyi ve müşterilerine farklı çözümler sunmayı hedeflediğini belirterek, "Koç Topluluğu olarak, Zer ile dijital pazarlama hizmeti verdiğimiz mevcut müşteri portföyümüzü bu yeni ortaklık ile güçlendirerek artırmayı hedefliyoruz. Ingage, sahip olduğu sektörel uzmanlığı ile perakende, dayanıklı tüketim, otomotiv, finans, yerel iletişim ve e-ticaret alanlarındaki deneyimlerini derinleştirmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.
Sunulacak hizmetlerin çeşitliliği sağlanarak fark yaratılacağını aktaran Özüner, Ingage ile Türkiye'de dijital pazarlama disiplininin gelişmesine de sektörel katkı sağlayacaklarını bildirdi.
WPP Türkiye Ülke Müdürü Demet İkiler de "WPP, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile dijital pazarlama alanında önemli bir oyuncu olarak adından söz ettiren Zer'in yerel piyasadaki gücü ile WPP'nin küresel deneyimlerini bir araya getirdik. Türkiye'deki yatırımları arasında özel yeri olan bu güçlü ortaklık ile hayat bulan Ingage, önümüzdeki dönemde sadece Türkiye'de değil, bölgesel anlamda da büyüme hedefine odaklanacak." değerlendirmesinde bulundu.
Verilen bilgiye göre, bugüne kadar Zer çatısı altında müşterilerine hizmet veren dijital pazarlama ekibi, bundan sonra Ingage bünyesinde hizmet vermeye devam edecek.
Ingage, halihazırda tüm dijital sertifika ve eğitimlerini tamamlamış 50 kişilik uzman kadrosu ile müşterilerine hizmet sunacak. Ingage, dijital pazarlama alanındaki yeniliklere de hızla adapte olarak önümüzde dönemde yatırımlarına devam ederken, bu hedef doğrultusunda organizasyon yapısını da genişletecek.
Haftanın Öne Çıkanları

Cuma mesajları! En yeni ve güzel cuma mesajları... (29 Haziran 2018 cuma mesajları)

2018-06-29 01:27 - Gündem

Kamyon minibüse çarptı 10 yaralı

2018-07-02 06:02 - Asayiş

Köylüler keşfetti: Buzdolabı olarak kullanılıyor

2018-07-05 13:32 - Çevre-Hayat

Kepsut şeftalisi üreticisinin yüzünü güldürdü

2018-06-29 18:02 - Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda etaplar belli oldu

2018-07-05 18:15 - Spor

TBF ile Türk Telekom yayın anlaşması imzaladı

2018-07-05 18:22 - Spor

'Varlık barışı'nda detaylar belli oldu

2018-07-04 13:50 - Ekonomi

Siemens Türkiye ile Koç Üniversitesi öğrencilere Münih yolunu açtı

2018-07-01 15:46 - Genel

Beşiktaş'ta Negredo ile yollar ayrılıyor

2018-06-29 22:20 - Spor

Şehit Jandarma Er Ay son yolculuğuna uğurlandı

2018-06-28 19:59 - Genel

İlgili Haberler

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, küresel ekonomideki dönüşümü değerlendirdi

18:48 - Ekonomi

İstanbul Havalimanı ve Airbus, eğitim ortaklığı anlaşması imzaladı

17:28 - Ekonomi

Katar'ın LNG üretimini durdurma kararı ve Hürmüz'deki riskler gaz fiyatlarını tırmandırıyo

17:02 - Ekonomi

Türk Telekom ve Nokia oyun alanında işbirliğine gidecek

16:53 - Ekonomi

Doğal gaz arzını kısıtlayan Orta Doğu'daki gerilim kömür fiyatlarını yükseltiyor

16:48 - Ekonomi

Günün Manşetleri

GKRY'den "sığınak ve erken uyarı sistemi" açıklaması

18:42 - Dünya

Devrim Muhafızları Ordusu: ABD'nin bölgede konuşlandırdığı ikinci THAAD hava savunma sistemini vurduk

18:36 - Dünya

Sapanca Gölü'nde su seviyesi 17 santimetre arttı

18:17 - Gündem

İran ordusu, Umman'a saldırı düzenlediği iddialarını yalanladı

18:07 - Dünya

Irak, Basra'daki Rumeyle sahasında petrol üretimini durdurma kararı aldı

18:03 - Dünya