Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar'ın hedefi coşkulu oyun

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, topa sahip olan, arzulu ve coşkulu oynayan bir takım hedeflediklerini söyledi.

Spor - 3 yıl önce

Kayseri
Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.
Transfer döneminin son gününde takıma katılan oyuncuların olduğunu anımsatan Uçar, milli aranın bu futbolcuların takıma uyum sağlaması için bir fırsat olduğunu dile getirdi.
Ligde bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçı için yoğun bir hazırlık yaptıklarını aktaran Uçar, "Milli araya gerçekten ihtiyacımız vardı. Belirli mevkilerde önemli oyuncularımızın ciddi sakatlıkları vardı ve onların iyileşmesi adına önemli bir periyottu." dedi.
Uçar, Kayserispor'un transfer tahtasının transferin son günü açıldığını hatırlatarak, "Transferlerin birçoğu bireysel antrenmanla bize katılmışlardı, onların takımsal antrenman eksiklikleri vardı. O eksikleri kapatmak adına verimli bir periyot oldu." diye konuştu.

"Zor bir maç bizi bekliyor"

Süper Lig'de her maçın zorlu olduğunu ve bunun bilincinde olarak Çaykur Rizespor maçına hazırlandıklarına değinen Recep Uçar, şunları kaydetti:
"Çaykur Rizespor lige iyi bir başlangıç yaptı, İlhan hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Şu ana kadar ciddi puanlar topladılar, ciddi maçlardan çok önemli sonuçlar aldılar. Takım disiplini çok iyi olan, takım savunmasını iyi yapan takımlardan biriyle oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor, amacımız Ankaragücü mağlubiyetinin ardından seyircimiz önünde coşkulu bir oyunla buradan iyi bir sonuç almak."
Kayserispor'da daha tempolu bir oyun stili kurmaya çalıştığına dikkati çeken Uçar, "Yeni oyuncularımız aramıza yeni yeni uyum sağlıyorlar. Sakatlarımız yeni yeni iyileşiyor. Her geçen gün istediklerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Coşkulu, mümkün olduğunca topa sahip olan, arzulu oynayan bir Kayserispor seyrettirmek benim ve oyuncularımın en büyük hedefi." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki teknik direktör değişiklikleri

Süper Lig'deki teknik direktör değişmeleriyle ilgili de konuşan Uçar, şöyle devam etti:
"Ligimizde 8 haftada 9 teknik direktör değişti. Bu sayı üst seviyelerdeki İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya gibi liglerle karşılaştırdığınızda çok yüksek. Bence kulüplerimiz tercih yaparken ince eleyip sık dokuyarak kendi hedeflerine uygun, istedikleri oyun felsefelerini yansıtabilecek teknik adamı seçmeli. Seçtikten sonra en azından belli bir süre tahammül edilmeli. Bu kadar teknik direktörün değişimini kesinlikle ve kesinlikle doğru bulmuyorum. Hiçbir kulüpte, 3-5 haftada, 5-10 oyuncu değişmiyor veyahut da yönetimler değişmiyor ama maalesef burada teknik anlamda sorumlular bizler olduğumuz için belki fatura çok çabuk teknik adamlara kesiliyor. Ama bu sürenin yeterli olmadığını düşünüyorum. Kendi adıma teknik adamlara bu kadar az sürenin verilebileceği ülkeden ziyade istikrarın daha hakim olduğu bir ülkede görev yapmak isterim."
Uçar, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'na katılacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, emeği geçen önceki teknik direktör Stefan Kuntz'u ve son iki maçta takımın başında olan Vincenzo Montella'yı tebrik etti.
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail’in sivilleri hedef alan saldırılarını en şiddetli şekilde kınıyoruz

2023-10-17 22:27 - Siyaset

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya son yolculuğuna uğurlandı

2023-10-13 18:43 - Gündem

Gazze ve Türkiye’ye biçilen görev! -Erkan Trükten yazdı-

2023-10-13 21:21 - En Son Yazılar

Depremde 77 kişinin yaşamını yitirdiği apartman onaylı projelere aykırı inşa edilmiş

2023-10-12 12:47 - Gündem

Piyasalarda gözler ABD'nin tüketici enflasyonu verilerine çevrildi

2023-10-12 13:09 - Dünya

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu kura çekimi yarın yapılacak

2023-10-16 10:38 - Spor

İsrail Gazze'yi gece boyu bombalamaya devam etti

2023-10-14 09:27 - Dünya

Küresel savunma ve havacılık şirketleri yılın 9 ayında yatırımcısını sevindirdi

2023-10-14 11:18 - Ekonomi

İstanbul Havalimanı 2-8 Ekim'de Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu

2023-10-12 14:57 - Çevre - Seyahat

Kosova Başbakanı Kurti, ülkesinde şiddetli saldırı riskinin arttığını söyledi

2023-10-12 15:10 - Dünya

İlgili Haberler

Talisca, Sturm Graz karşısında attığı golle tarihe geçti

17:07 - Spor

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Merve Tanyel'i kadrosuna kattı

16:47 - Spor

Milli artistik cimnastikçiler, Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek

13:58 - Spor

TVF Başkanı Mehmet Üstündağ: İnşallah bu yıl Milletler Ligi şampiyonluğuna Avrupa şampiyonluğunu da

13:23 - Spor

Beşiktaş, Hradec Kralove maçının hazırlıklarını tamamladı

12:23 - Spor

Günün Manşetleri

Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi ile 'Terörsüz Bölge' ülküsünü buluşturan bütüncül irade n

18:13 - Gündem

Bakan Yumaklı: Silvan Barajı'nda Eylül 2027 itibarıyla su tutmaya başlıyoruz

18:07 - Ekonomi

Suikast timindeki Burkay Karatepe'yi ablası ve babası dağlık alana bırakmış

18:02 - Gündem

Rusya: Kiev'in Azak Denizi ve Karadeniz'deki eylemleri küresel gıda güvenliğini baltalıyor

17:57 - Ekonomi

Trump: "ABD Hürmüz Boğazı üzerinde tam kontrole sahip"

17:52 - Dünya