?>

Kaspersky Lab’tan yaratıcı video pazarlama kampanyası

- Kaspersky Lab Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Tüketici Pazarlama Müdürü Peter Aleshkin: - "Reklam kampanyamız, herhangi bir ofiste çalışan, kahve içen, arkadaşlarının doğum gününü kutlayan yani her gün karşılaştığımız insanlara hitap ediyor"

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Kaspersky Lab, SLAVA kreatif ajansı iş birliğiyle film yönetmeni Alberto Belli tarafından hazırlanan pazarlama kampanyasına başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, marka bilinirliğini artırmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak hedefiyle, işletmelere yönelik karmaşık bir çözüm hakkında basit, komik ve duygusal hikayeler içeren videolar hazırlanacak.

Kampanya, şirketin kurumsal segmentteki amiral gemisi olan Kaspersky Endpoint Security for Business çözümünü desteklemek için özel olarak tasarlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaspersky Lab Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Tüketici Pazarlama Müdürü Peter Aleshkin, kurumsal ürünlerin tanıtımında kullanılan pazarlama videolarının sıkıcı olmasının gerekmediğini bu kampanya ile gösterdiklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"Reklam kampanyamız; herhangi bir ofiste çalışan, kahve içen, arkadaşlarının doğum gününü kutlayan yani her gün karşılaştığımız insanlara hitap ediyor. Onlara, 'güvenli' bir çalışma ortamı için kurumsal güvenliğin ne denli kritik olduğunu hatırlatıyor. Kaspersky Lab ile korunan şirketlerde siber suçluların hiçbir şeye erişemeyeceği fikrini yerleştirecek bir reklam kampanyası düzenlemek istedik. Dikkat çekici, komik ve benzersiz videolarımızla bunu başardığımıza inanıyoruz."

- "İnsanları şaşırtacak ve duygularını harekete geçirecek bir kampanya"

SLAVA Kreatif Grup Lideri Sergey Bisanbaev da Kaspersky Lab'ın, reklam ağlarının yaratıcı potansiyelini yansıtan bir konsept oluşturmalarına olanak tanıdığını aktararak, şunları kaydetti:

“Böyle bir şirketle birlikte çalışma fırsatı yakaladığımız için mutluyuz. Büyük teknoloji şirketleri genellikle sıkıcı sayılar ve istatistikler olmadan iletişim kuramıyor. Kaspersky Lab ekibi ise en başından itibaren insanları şaşırtacak ve duygularını harekete geçirecek bir kampanya istiyordu. Bu da SLAVA olarak projeyle özellikle ilgilenmemizi sağladı. Elde ettiğimiz sonuçlar bizi daha fazla mutlu edemezdi. Telefonla konuşmak istediğimiz her sabah Los Angeles’ta saat 05.00’te uyanan Alberto Belli de bir madalyayı hak ediyor.”

Haftanın Öne Çıkanları

Nişantaşı Üniversitesinden, gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi

2019-04-09 13:11 - Genel

İran’da sel bölgelerindeki 60 bin kişiye tahliye kararı

2019-04-10 18:52 - Dünya

Kamyonet gecekondunun bahçesine yuvarlandı

2019-04-08 11:07 - Gündem

Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko’nun analiz sonuçları açıklandı

2019-04-08 00:32 - Dünya

Ot toplamak isteyen kadınlar dere yatağında mahsur kaldı

2019-04-08 22:11 - Asayiş

Mart ayının en değerli Afrikalısı Trezeguet

2019-04-10 14:57 - Spor

Baba taktiği Avrupa şampiyonu yaptı

2019-04-12 14:47 - Spor

BM'den General Hafter'e 'Trablus saldırısını durdur' çağrısı

2019-04-06 11:42 - Dünya

Brezilya'da feribot köprüye çarptı

2019-04-07 15:52 - Dünya

Anayasa Mahkemesinden 'askerlikte yaş' kararı

2019-04-09 15:53 - Genel

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Japonya, erken genel seçim için sandık başına gitti

04:38 - Dünya

Akdeniz'de 5 büyüklüğünde deprem

02:08 - Gündem

Şiddetli yağışlar nedeniyle İdlib kırsalında 10 mülteci kampı sular altında kaldı

00:39 - Dünya

İsrail yanlısı lobi AIPAC, ABD ara seçimleri öncesi 95 milyon dolarlık fon topladı

23:36 - Dünya

İstanbul'da otomobille çarpışarak takla atan ambulanstaki 3 kişi yaralandı

22:42 - Asayiş