?>

Kartal’da hedef 4’te 4

Fenerbahçe derbisi sonrasında ara vermeden Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta hedef, Başakşehir maçı kadar kayıp yaşamamak. Kayseri maçının kadrosunda değişikliğe gitmeyi düşünen Şenol Güneş, Lens’in yerine Quaresma’yı ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

Spor - 6 yıl önce

Fenerbahçe derbisi sonrasında ara vermeden Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta hedef, Başakşehir maçı kadar kayıp yaşamamak. Kayseri maçının kadrosunda değişikliğe gitmeyi düşünen Şenol Güneş, Lens’in yerine Quaresma’yı ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta gözler Kayserispor maçına çevrildi. Takımın bir an önce toparlanmasını isteyen Şenol Güneş, Kayseri deplasmanında hata istemiyor. Kadroda da değişiklik yapmayı planlayan Güneş, Lens’in yerine Quaresma’ya formayı verecek. Japon yıldız Kagawa’nın oynadığı futboldan memnun kalan ve bu futbolcuyu ilk 11’de sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, cezası biten Adem Ljajic’i de ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Sırp futbolcunun solda da forma giyebilmesi nedeniyle Güven’i kenara çekmeyi düşünen Güneş, Ljajic-Kagawa-Quaresma üçlüsüyle hücumda etkili olmayı planlıyor.

HEDEF KAYIPSIZ GİTMEK

Lider Başakşehir ile ligin 28. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş’ta tek hedef bu maça kadar olan mücadelelerde puan kaybı yaşamamak. Kayserispor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmanın ardından üst üste 2 maçta iç sahada boy gösterecek olan siyah-beyazlılar, önce Atiker Konyaspor, ardından da Göztepe’yi konuk edecek. 27. haftada ikinci yarının en formda ekiplerinden Çaykur Rizespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın ardından Başakşehir’i ağırlayacak. Başakşehir mücadelesine kadar olan periyodu 12 puanla tamamlamak isteyen Şenol Güneş’in ekibi, bu dönemi kazasız atlatması halinde yeniden zirve yarışında şans sahibi olmayı planlıyor.

(Bozhan Memiş/İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

MKE Ankaragücü evinde kazandı

2019-02-24 19:02 - Spor

Huawei, IF Design 2019’da iki ödül birden kazandı

2019-02-21 13:20 - Ekonomi

Çakıl taşlarına yaptığı minyatür tablolardan sergi açtı

2019-02-23 20:02 - Kültür Sanat

Ataşehir’de riskli İmar İskan blokları yıkılıyor

2019-02-25 06:32 - Gündem

'Suriye’de 'küçük bir' ABD birliği bırakabiliriz'

2019-02-23 11:02 - Dünya

Askeri eğitim sırasında kaza: 5 asker yaralı

2019-02-21 00:47 - Asayiş

İstanbul'da yolcu motoru sis nedeniyle karaya oturdu

2019-02-21 01:32 - Asayiş

Sahte engelli raporu çıkaran çeteye operasyon: 20 gözaltı

2019-02-20 18:48 - Asayiş

O iller dikkat! Kar geliyor, 22 Şubat 2019 yurtta hava durumu

2019-02-22 12:42 - Gündem

Lider Başakşehir’in konuğu Bursaspor

2019-02-22 12:47 - Spor

İlgili Haberler

Keçiören Belediyesi 2. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, bugün başlayacak

00:12 - Spor

Trabzonsporlu Enis Destan, Hull City'ye transfer oldu

21:22 - Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi için kadro bildirimi yaptı

17:13 - Spor

Alperen Şengün'ün hedefi EuroBasket'te madalya, NBA'de şampiyonluk

15:41 - Spor

Milli halterciler, Dünya Şampiyonası'na damga vurmaya hazırlanıyor

14:42 - Spor

Günün Manşetleri

KDC ve Ruanda barış anlaşmasının uygulanması için ekonomik büyüme konulu iki toplantı düzenlendi

02:48 - Dünya

Trump, Witkoff'un Gazze ziyaretinin 'kıtlık ve gıda temini' konusuna odaklandığını söyledi

01:36 - Dünya

Kamçatka'da bir saat içinde büyüklükleri 5 ila 6,2 arasında değişen 3 deprem oldu

01:27 - Dünya

Yunanistan-İsrail voleybol maçında Filistin bayrağı açanlara polis müdahalesi

01:23 - Dünya

Konya'da etkili olan sağanak sele dönüştü

01:07 - Gündem