?>

Karmod Prefabrik Yapı, Antalya showroomu açıldı

- Karmod Prefabrik Yapı Genel Müdürü Durmaz: - "Aksu ilçesinde Antalya – Alanya yolu üzerinde yer alan showroomumuzla Antalya ile beraber Isparta, Burdur, Mersin, Adana illerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz"

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik Yapı, Antalya satış noktası açıldı. Firma yeni satış noktasıyla Akdeniz bölgesindeki müşterilerine daha yakından hizmet verecek.

Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, bu yıl iki büyükşehirde satış ofisi açma yönündeki hedeflerine Ankara’dan sonra Antalya showroomunu devreye alarak ulaştı.

Karmod Prefabrik Yapı Genel Müdürü Hakan Durmaz, Akdeniz Bölgesinde konut satışını artırma amacında olduklarını ifade ederek özellikle turizmle öne çıkan Antalya’da turizm sektörüne hizmet verecek yapı alternatifleri sunmak istediklerini kaydetti. Müşterilerine üretimini gerçekleştirdikleri konutların avantajlarını yakından görerek inceleme fırsatı sunmak istediklerini vurgulayan Durmaz, showroomlarında örnek olarak iki ve tek katlı konutlarla beraber ofis yapılarının kurulu bulunduğunu ifade etti.

Durmaz, demonte sistem modüler yapı modeliyle farklı kullanım amaçları için çok sayıda yapı alternatifi sunduklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Hafif çelik sistem tek katlı ve iki katlı hazır konutlarla beraber prefabrik ofis yapıları, konteyner ve prefabrik şantiye işçi yerleşkeleri, sosyal tesis yapıları, eğitim ve sağlık tesis yapıları, güvenlik ve büfe kabinleri gibi çok sayıda hızlı kurulumlu yapı çeşidimiz bulunuyor. Yapılarımızı büyüklüğüne göre tam demonte veya kullanıma hazır olarak sevk edebiliyoruz.

Aksu ilçesinde Antalya – Alanya yolu üzerinde yer alan showroom'umuzla Antalya ile beraber Isparta, Burdur, Mersin, Adana illerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Yapılarımızın öne çıkan önemli avantajları arasında kısa sürede demonte üretim, yerinde kolay kurulum özelliklerini sıralayabiliriz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Bundesliga'da 'VAR' kaosu

2017-11-07 19:07 - Spor

Paris'te şampiyon ABD'li Sock

2017-11-06 00:06 - Spor

Mehmet Özdilek: 'Kaybetmek bizi üzdü'

2017-11-06 01:32 - Spor

Başkentte 'Ekonomi ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi düzenlendi

2017-11-08 02:33 - Kültür Sanat

Vestel'den kan bağışı kampanyası

2017-11-02 17:04 - Ekonomi

Karmod Prefabrik Yapı, Antalya showroomu açıldı

2017-11-08 17:07 - Genel

ABD ziyareti ekonomik ilişkilere de 'yeni kapı' açacak

2017-11-07 18:24 - Ekonomi

Diyanet'ten araştırma atağı

2017-11-07 19:42 - Gündem

Türkiye-Ermenistan sınırına kamera sistemi kuruldu

2017-11-07 23:39 - Genel

Toplam piyasa değeri 10 ayda 241 milyar lira arttı

2017-11-05 19:27 - Ekonomi

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

İsrail'de koalisyon ortağı Agudat Israel Partisi üyeleri de hükümetten istifasını duyurdu

03:07 - Dünya

Bakan Kurum: Milletimiz, Türkiye'yi hain bir kalkışma ve işgal girişiminden kurtarmıştır

01:37 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: 15 Temmuz'da son darbeyi vuracaklarını zannettiler, başaramadılar

00:33 - Siyaset

New York belediye başkanlığı ön seçimini kaybeden Cuomo, yarışı bağımsız aday olarak sürdürecek

00:28 - Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştüğünü duyurdu

00:13 - Dünya