?>

Kaleseramik, Türkiye'nin en değerli markaları arasında

- Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik: - "Kaleseramik olarak, insan, teknoloji ve tasarım odaklı yaklaşımımızla, bugün ürün sunmaktan çok, yeni çözümler ve mekanlar oluşturmayı amaçlıyoruz"

Genel - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Türkiye seramik sektörünün lider kuruluşu Kaleseramik, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” araştırmasında bu yıl da yerini aldı.

Kale'den yapılan açıklamaya göre, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 2019 sonuçlarını açıkladı. Kaleseramik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en değerli markaları arasındaki varlığını sürdürdü.

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla, hem teknolojik hem de inovatif ürünler üreterek, sektörde ilkleri gerçekleştiren Kaleseramik, Türkiye'nin en değerli markaları arasındaki yerini korurken, küresel marka olma yolunda da büyük aşama kaydediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik, Türkiye’nin en değerli markaları arasında yer almaktan dolayı gurur duyduklarını ve daha üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Kaleseramik olarak, insan, teknoloji ve tasarım odaklı yaklaşımımızla, bugün ürün sunmaktan çok, yeni çözümler ve mekanlar oluşturmayı amaçlıyoruz. Trendleri yakalamanın ötesinde, her zaman trend yaratan lider markalara sahip olma misyonuyla hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gedik, Kaleseramik’in dünya liginde yer alan dev bir Türk şirketi olduğunu aktararak, "Kaleseramik çatısı altında faaliyet gösteren Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres markalarımıza ait ürünlerimizi, Türkiye çapında birçok Kale mağazasının yanı sıra uluslararası pazarda tüketiciyle buluşturuyoruz. Kaleseramik olarak, pazar liderliğimizin korunması, müşterilerimizin tatmin seviyesinin yükseltilmesi ve markalarımızın adım adım küresel marka olması yolunda yüksek Ar-Ge gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

’’Sorumluluklarını yerine getirmelerini bekliyoruz’’

2019-06-12 14:55 - Genel

Çamaşır makinesi bomba gibi patladı

2019-06-14 13:01 - Asayiş

Yeni Askerlik düzenlemesi Mecliste

2019-06-12 17:31 - Genel

Ebola Uganda'ya sıçradı

2019-06-12 17:12 - Dünya

Umman Körfezi'ndeki saldırılar krize döndü!

2019-06-14 01:27 - Dünya

Galatasaray'dan 'transfer' açıklaması

2019-06-13 21:52 - Gündem

Faytonların atları tarımın hizmetine verilecek

2019-06-12 21:12 - Gündem

Kredi kartı taksitlendirme süresi artırıldı

2019-06-13 01:34 - Ekonomi

Felipe Melo 2 yıl daha Palmeiras'ta

2019-06-12 17:07 - Spor

İmamoğlu Bağcılar'da vatandaşlara seslendi

2019-06-14 01:17 - Siyaset

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Günün Manşetleri

60 saniyede ekonomide bugün (04 Eylül 2025)

17:18 - Ekonomi

FedEx, İstanbul Havalimanı'ndaki yeni küresel hava aktarma tesisini hizmete açtı

17:13 - Ekonomi

Kurumaya yüz tutan Tahtalı Barajı tarihinin en kötü eylül ayını yaşıyor

16:42 - Gündem

Eğirdir ve Hoyran göllerinin su seviyesi kuraklık nedeniyle düştü

16:37 - Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından "tamamlanan deprem konutlarına" ilişkin paylaşım

16:33 - Gündem