?>

'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl izleyiciyle buluştu

Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin yedinci gününde, Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl müzikseverlerle buluştu.

Magazin - 5 yıl önce

Istanbul

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin yedinci gününde, Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl müzikseverlerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalında yayınlanan konser, saat 21.00'de başladı.

Konserde ilk sahne alan sanatçı Sinan Akçıl, performansı sırasında yaptığı konuşmada, ekran başında daha değişik duygular içinde olunduğunu ama sahneye çıkıyor olmanın çok mutluluk verdiğini söyledi.

Bunun için Cumhurbaşkanlığına teşekkür eden Akçıl, "Adı üstünde Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe konserleri. Yeditepe İstanbul'a karşı siz, ben, müzik ve aşk var, sevgi var. İyi ki varsınız. Ekranları başında bizi izleyen herkese sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Sürpriz sanatçı Sibel Can

Sinan Akçıl performansının bir bölümünde sürpriz sanatçı olarak Sibel Can'ı sahneye davet etti. Sinan Akçıl'ın piyanoda eşlik ettiği Sibel Can, "Arada Sırada" adlı şarkıyı seslendirdi.

Akçıl'ın ardından sahne alan Serdar Ortaç da ilk performansının ardından yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın İstanbul Yeditepe Konserleri'nde muhteşem bir gecenin izleyicileri beklediğini belirterek, "Serdar Ortaç'ın 25 senelik bir sürü şarkısını dinleyeceksiniz. Hepiniz hoş geldiniz. İyi ki varsınız" dedi.

Daha sonra sahneye tekrar çıkan Sibel Can, Serdar Ortaç ile birlikte bir şarkı seslendirdi.

Serdar Ortaç konser sonunda, "Benim için muhteşem dakikalar yaşandı. Çok güzel şarkılar söyledik. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum, teşekkürler ediyorum, bize bu imkanları verdiği için. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl'ın ardından devam edecek olan konserlerde, Muazzez Ersoy-Zekai Tunca, Özhan Eren-Orhan Hakalmaz-Ceyhun Çelikten, Ebru Yaşar-Bülent Serttaş, Selami Şahin-Nükhet Duru, Hande Yener-Kutsi, Murat Dalkılıç-Gökhan Tepe, Yavuz Bingöl-Hilal Özdemir, Fatih Kısaparmak-Gülay, Zerrin Özer-Ümit Sayın, Melihat Gülses-Sami Özer, Uğur Işılak-Şükriye Tutkun, Mustafa Keser-Burcu Güneş, Özdemir Erdoğan-Emre Altuğ, Metin Şentürk-Derya Uluğ, Murat Kekilli-Merve Özbey, Berkay ve Bengü sahne alacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Uğur böceklerini görmek için dağa çıkıyorlar

2020-06-17 15:37 - Çevre-Hayat

'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl izleyiciyle buluştu

2020-06-18 12:42 - Magazin

Jandarmadan 360 derece kamera ile helikopter turu

2020-06-17 19:02 - Gündem

Doğu Karadeniz'in 'Balıklıgöl'ü doğaseverlerin rotasında

2020-06-13 17:27 - Çevre-Hayat

Sayıştay Daire Başkanlığına Bekir Aydınlı seçildi

2020-06-15 20:07 - Gündem

Hindistan'da 5,5 büyüklüğünde deprem

2020-06-14 22:57 - Dünya

Galatasaray Rize'de ağır yaralı

2020-06-15 02:56 - Spor

Cumhurbaşkanlığı 'İstanbul Yeditepe Konserleri' devam ediyor

2020-06-16 21:12 - Magazin

Borsa günü yükselişle tamamladı

2020-06-16 21:33 - Ekonomi

Rusya'da Kovid-19 vaka sayısı 553 bini geçti

2020-06-17 14:57 - Gündem

İlgili Haberler

İstanbul'da 'Sivas Tanıtım Günleri' düzenlendi

20:53 - Magazin

Soğuk havalarla birlikte turşu dükkanlarında hareketlilik arttı

12:37 - Magazin

Kadir Tapucu’dan 'İnci Taneleri' ile muhteşem dönüş -Selçuk Aka, magazin dünyasından yazdı-

19:23 - Magazin

Babasından öğrendiği berberliği 62 yıldır aynı heyecanla sürdürüyor

12:58 - Magazin

Adanalı kebapçılar 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'ne hazır

12:18 - Magazin

Günün Manşetleri

Bakan Fidan: Sumud Filosu'nun eylemine devletler mümkün olduğu her ölçüde sahip çıkmak durumund

23:13 - Siyaset

Galatasaray, 10 kişi kaldığı derbide Beşiktaş'tan 1 puan aldı

22:28 - Spor

Sumud Filosu'ndaki aktivistler İsrail'in kendilerine uyguladığı şiddeti anlattı

22:13 - Dünya

Derbide Galatasaray ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı

22:07 - Spor

Hamas ile İsrail heyetleri 6 Ekim'de Mısır'da esir takasını müzakere edecek

22:03 - Dünya