?>

İş yerini basıp kurşun yağdırdı: 2 yaralı

İzmir’de, daha önce haraç almak için mobilya dükkanına giren ve dayak yiyen iki kişinin ardından, bu kez de aynı iş yerine müşteri kılığında giren bir adam, iş yeri sahiplerine kurşun yağdırdı. O anlar, saniye saniye kameralara yansıdı.

Asayiş - 9 yıl önce

Edinilen bilgiye göre olay, İzmir’deki bir mobilya ve beyaz eşya mağazasında meydana geldi. İş yerine müşteri olarak giren S.B. (40), önce etrafındaki eşyalara bakmaya başladı. Daha sonra masada oturan Ahmet B. (28) ve Murat S.'nin (31) yanına gelen adam, cebinden bir anda silahını çıkardı.

Saniyeler içerisinde kurşun yağdırdı Tahsilat meselesi yüzünden gerçekleştiği iddia edilen olayda S.B., masada oturanların müdahale etmesine izin vermeden ateş etmeye başladı. Saniyeler içerisinde yaşanan olayda Ahmet B. ve Murat S., bacağından vurularak yaralandı. Yaralanan ve ölümden dönen şahıslara ise ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yaralı iki kişi, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. S.B. ise olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Olay anbean kamerada İş yerinde yaşanan olay ise saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde, iş yerine giren S.B.’nin silahını çıkartarak ateş ettiği, Ahmet B. ve Murat S.’nin yaralandığı görülüyor. Olay sonrasında şahıs, kaçarak uzaklaşıyor.

Daha öncede farklı şahıslar haraç almaya gelmiş dayak yemişlerdi Aynı iş yerinde 2016'nın Mart ayında meydana gelen olayda, haraç istediği iddia edilen iki kişi iş yerini basmıştı. Yaşanan boğuşma sonrasında iş yerine gelen iki kişi, kardeş olan iş yeri sahiplerinden dayak yemişti. O anlar da güvenlik kameralarına yansırken, iki kardeşin bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yediği dayak sonrası baygınlık geçiren M.N.Ö.'yü gözaltına almıştı.

Öte yandan hastanede tedavi gören ve olayla ilgili konuşan Ahmet B., defalarca tehdit edildiklerini öne sürdü. Durumu adli mercilere intikal ettirdiklerini ifade eden Ahmet B., "Koruma kararımız da vardı; ama yine de saldırıya uğradık. Bize saldıranların adalet huzurunda hesap vermesini istiyoruz. İsimlerini verdiğimiz adamlar ellerini kollarını sallayarak dışarıda dolaşıyor. Önceki olayla da ilgili bize saldırmışlardı; ama herhangi bir işlem uygulanmadı" dedi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Başkanlık seçimlerinin sonucu Fed'i durdurabilir'

2016-11-03 14:22 - Ekonomi

Avustralya’dan sığınmacılara ömür boyu vize yasağı

2016-10-31 18:17 - Dünya

Haftanın MVP'si Langford

2016-11-05 18:47 - Spor

"Osmanlı Döneminde Kıbrıs"

2016-11-01 16:09 - Kültür Sanat

İsrail Filistinlilere ait apartmanı yıktı

2016-11-02 18:47 - Dünya

Koalisyon güçlerinden DEAŞ'a hava saldırısı

2016-11-06 21:47 - Dünya

Türkçe Polonya'da artık doktora dili

2016-11-01 18:22 - Dünya

Medipol Başakşehir zirveyi perçinledi

2016-11-05 00:47 - Spor

15 Temmuz Kahramanları Konya’da yaşadıklarını anlattı

2016-11-05 11:17 - Gündem

TBMM'de bu hafta KHK'lar görüşülecek

2016-11-06 13:52 - Siyaset

İlgili Haberler

FETÖ'ye yönelik operasyonlarda yakalanan 64 şüpheli tutuklandı

08:28 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangın kontrol altına alındı

00:07 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangına müdahale ediliyor

22:23 - Asayiş

Malatya'da freni arızalanan kamyon 15 araca çarptı, 3 kişi yaralandı

10:13 - Asayiş

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonunda 13 zanlı gözaltına alındı

09:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

Türkiye'den Trump'ın Gazze'de ateşkes planına Hamas'ın verdiği cevapa ilişkin aç

02:18 - Gündem

Anket: ABD'de halkın yüzde 59'u İsrail'e karşı olumsuz görüş taşıyor

00:27 - Dünya

Türk Devletleri İşbirliği Günü'nde İstanbul ve Ankara'daki bazı köprü ve binalar turkuaza büründü

00:12 - Çevre-Hayat

İspanya ve Portekiz'de Nisan ayındaki elektrik kesintisi 'türünün ilk örneği' olarak kaydedildi

00:12 - Dünya

İstanbul'da bazı bölgelerde sağanak etkili oluyor

23:58 - Gündem