İş Bankası ve Paynet arasında iş birliği

- İş Bankası'nın "Maximum Mobil ile Öde" yöntemi, Paynet altyapısındaki firmalar tarafından da kullanılabilecek

Ekonomi - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, mobil ödeme yöntemi "Maximum Mobil ile Öde" uygulamasını Paynet Ödeme Hizmetleri'nin kullanımına açtı.
Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Maximum Mobil kullanıcılarının e-ticaret siteleri ya da mobil uygulamalarında sadece cep telefonu numaralarını girerek satın alma deneyimini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilmelerine olanak sağlayan "Maximum Mobil ile Öde" yöntemi, Paynet altyapısındaki firmalar tarafından da kullanılabilecek.
İş Bankası ve Paynet iş birliği kapsamında, Maximum Mobil kullanıcıları, Paynet üye iş yerlerinden sadece cep telefonu numarası ile hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapabilecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, dijital çağda teknolojinin sürekli gelişip çok daha ileri noktalara giderken, yeni gelişen teknolojileri yalınlaştırıp müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni hizmetler sunma konusunda çok yönlü çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.
Maximum Mobil ile Öde'nin geçerli olacağı e-ticaret platformlarının yaygınlaştırılmasında, fintech iş birliklerine de önem verdiklerini vurgulayan Sezen, Paynet ile yaptıkları iş birliğini de fintech ekosistemindeki değer zincirine önemli bir katkı olarak değerlendirdiklerini kaydetti.
Paynet Genel Müdürü Bakay Korkmaz da iş birliğinin, hem Paynet üye iş yerlerine hem de Maximum Mobil kullanıcılarına daha kolay bir alışveriş deneyimi yaşatacağını belirterek, "Paynet, tüm organizasyonuyla işletmelerin ödeme ve tahsilat deneyimlerini kolaylaştırıcı yeni çözümler katmaya devam edecektir." ifadesini kullandı.
Paynet Ödeme Hizmetleri AŞ, 20 bine yakın orta ve büyük ölçekli işletme ile bayilerin tahsilatlarını, geliştirdiği finansal ve teknolojik çözümlerle kolaylıkla yönetmelerini sağlıyor. Şirket, özellikle bayi ağında faaliyet gösteren firmalar için yarattığı etkin çözümler sayesinde yıllık 1,5 milyar TL'lik ödeme trafiğine aracılık ediyor.
Haftanın Öne Çıkanları

Büyük taşınma 5 Nisan'da başlıyor

2019-04-03 10:17 - Gündem

Semazenler gönüllere dokundu

2019-04-03 13:07 - Çevre-Hayat

Kral Selman emretti: Serbest bırakılacaklar

2019-04-02 19:57 - Genel

Dünyanın uçabilen en ağır kuşu Türkiye’de gözlemlendi

2019-04-02 20:22 - Çevre-Hayat

Bursa'da barajlardaki sevindiren haber

2019-04-03 13:42 - Gündem

Traktör peşine takılan leyleklerin solucan ve böcek nöbeti

2019-04-03 14:27 - Çevre-Hayat

İş Bankası ve Paynet arasında iş birliği

2019-04-03 14:32 - Ekonomi

'Hassas burunlar' zehir tacirlerine geçit vermiyor

2019-04-02 14:52 - Gündem

Yılın ilk çeyreğinde 71 bin esnaf işletmesi açıldı

2019-04-02 14:57 - Ekonomi

Ukrayna’da seçim resmen ikinci tura kaldı

2019-04-01 18:25 - Genel

İlgili Haberler

Borsa güne yatay seyirle başladı

10:13 - Ekonomi

Dış ticaret mevzuatına aykırı davranan firmalara yönelik 7 ayda 8,9 milyar lira ek tahakkuk ve ceza

09:27 - Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı kontrolüne tabi bazı ürünlerin ülkeye girişine ilişkin düzenleme yapıldı

09:07 - Ekonomi

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi

09:03 - Ekonomi

ABD, Hürmüz Boğazı'ndaki aksaklıkların sürmesi nedeniyle petrol fiyatı tahminini yükseltti

08:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Belçika'da ülke geneli sıcak hava alarmı verildi

10:32 - Dünya

İsrail ordusu Beytüllahim'de Filistinlilere ait üç katlı binayı yıktı

10:22 - Dünya

Çin'in başkenti Pekin'de şiddetli yağışlar nedeniyle turistik alanlar kapatıldı

10:18 - Dünya

Borsa güne yatay seyirle başladı

10:13 - Ekonomi

Pentagon'un raporunda, Yemen'deki hava saldırılarında 153 sivilin öldürüldüğü bildirildi

09:43 - Dünya