?>

Huawei FreeBuds 3 Serisi'ne çifte ödül

Huawei FreeBuds 3 Serisi, Japonya'nın en prestijli ses ve görsel ürün değerlendirmelerinden biri olan VGP'den (Audio Visual Grand Prix) her iki ürün için birer ödül aldı.

Genel - 5 yıl önce

Huawei FreeBuds 3 Serisi, Japonya'nın en prestijli ses ve görsel ürün değerlendirmelerinden biri olan VGP'den (Audio Visual Grand Prix) her iki ürün için birer ödül aldı.

Şirket açıklamasına göre, Huawei FreeBuds 3 ve Huawei FreeBuds 3i'den oluşan Huawei FreeBuds 3 Serisi, Huawei'nin beğenilen gerçek kablosuz kulaklık serisi olmayı sürdürüyor.

Japonya'nın en prestijli ses ve görsel ürün değerlendirmelerinden biri olan VGP tarafından her iki ürün de birer ödüle layık görüldü.

1987 yılında kurulan VGP, Japonya'daki prestijli görsel ve işitsel ürün ödüllerinden biri olarak öne çıkıyor.

Ödül, Japonyada profesyonel ses ve görüntü ürünlerine odaklanan, en güvenilir ses ve görsel medya yayıncısı Ongen Publishing tarafından veriliyor.

Geçen yıl VGP'ye dünya çapında 250 elektronik markası 2 binden fazla ürün gönderdi.

Tüm ürünler, Japonya'nın işitsel ve görsel sektörlerinde çalışan profesyonel jüri ve perakende temsilcileri tarafından çok yönlü oylamaya tabi tutuldu.

Ürün kalitesi, işlevsellik ve pazarlanabilirlik gibi faktörleri değerlendirdikten sonra, her kategoriden en yüksek puanı alan ürünlere ödül verildi.

Geniş ürün yelpazesi, profesyonel jürisi ve süreç yönetimi sebebiyle VGP, ses ve görsellik profesyonelleri tarafından güvenilir bulunduğu için küresel tüketiciler için de önemli bir gösterge haline geldi.

Huawei FreeBuds 3, IFA 2019'da tanıtıldığından beri, açık tasarımı, çok yönlü işlevselliği ile aktif gürültü önleme performansı, medya ve tüketiciler tarafından beğeni aldı.

Huawei'nin Kirin A1 yonga seti ile güçlendirilen Huawei FreeBuds 3, kullanıcıların oyunların ve videoların keyfini çıkarması için istikrarlı, hızlı bir bluetooth bağlantısı üzerinden doğru ses ve video senkronizasyonu sunuyor.

Bu yıl Huawei, Huawei FreeBuds 3 Red Edition'ı da ürün gamına ekledi.

VGP hem açık konfor tasarımında hem de mükemmel aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Huawei FreeBuds 3'ü VGP 2020 Teknoloji ödülünü almaya layık gördü. - Huawei FreeBuds 3i VGP 2020 Altın Ödül'ü kazandı  

FreeBuds 3'ün başarısı ile Huawei, mayıs ayında daha uygun fiyat etiketli ve kulak içi tasarımlı Huawei FreeBuds 3i'yi piyasaya sürdü.

Huawei FreeBuds 3'ün aktif gürültü engelleme teknolojisine dayanan Huawei FreeBuds 3i, esnek silikon uçlarından pasif gürültü önleme katmanı da sağlıyor ve gürültü seviyesini 32 dB'ye kadar düşürebiliyor.

10 mm dinamik sürücü ile birlikte kulaklık, çeşitli kullanım senaryolarında iyi ses kalitesi sunuyor.

Huawei FreeBuds 3i, özellikleri sayesinde VGP 2020 Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Huawei'nin tüm senaryo yapay zeka yaşam stratejisinde, ses cihazları eğlence, fitness, ofis ve seyahat gibi senaryolarda önemli rol oynuyor.

Huawei, kullanıcılara daha iyi bağlantı ve kullanıcı deneyimi sunmak için gerçek kablosuz kulaklıklara yatırım yapmaya ve geliştirmeye devam edecek.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Çocuklar 'fast food'un oyuncağından da uzak tutulmalı

2020-06-24 14:52 - Sağlık

Turkcell'in “Zeka Gücü“ne “En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Girişimi“ ödülü

2020-06-26 15:10 - Genel

İpek böceğine zarar vermeden kumaş ürettiler

2020-06-24 15:22 - Çevre-Hayat

Huawei FreeBuds 3 Serisi'ne çifte ödül

2020-06-26 17:29 - Genel

Türkiye'nin yeni kamikazesi ''Alpagu'' geliyor

2020-06-25 12:05 - Teknoloji

Nijerya'da Türk ürünlerine büyük ilgi

2020-06-25 23:32 - Dünya

ABD 2020 İnsan Kaçakçılığı Raporu'nu açıkladı

2020-06-26 10:52 - Dünya

Bakan Varank: İlaç sanayisini desteklemeye devam edeceğiz

2020-06-25 13:32 - Ekonomi

Dünyanın en büyük Huawei mağazası Şanghay'da açıldı

2020-06-25 14:43 - Genel

Ofis mobilyası sektöründe 'sipariş' mesaisi

2020-06-26 15:37 - Ekonomi

İlgili Haberler

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Fitch İngiltere'nin kredi notunu teyit etti

01:58 - Ekonomi

İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve kıtlığa sebep olan ablukası Kudüs'te protesto edild

01:52 - Dünya

ABD'de tarifelerin bütçe açığını 10 yıl içinde 4 trilyon dolar azaltması bekleniyor

00:47 - Ekonomi

ABD Ticaret Bakanı Lutnick, hükümetin Intel'in yüzde 10 hissesini aldığını duyurdu

00:42 - Ekonomi

Fitch ABD'nin kredi notunu teyit etti

00:38 - Ekonomi