?>

Havale geçiren bebeği hastaneye götüren otomobil kaza yaptı: 3 yaralı

Konya’da havale geçiren 1 yaşındaki bebeği hastaneye götürürken başka bir araç tarafından sıkıştırıldığı iddia edilen otomobilin duvara çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Asayiş - 9 yıl önce

Kaza, 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Ş. havale geçiren 1 yaşındaki oğlu Muhammet Turan Ş.’yi hastaneye götürmek için idaresindeki 16 K 0881 plakalı otomobille cadde üzerinde seyir halindeydi. Bu sırada henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil kendisinden yol isteyen Mustafa Ş.’yi cadde üzerinde sıkıştırdı. İddiaya göre araç tarafından sıkıştırılan otomobil kontrolünü kaybederek yol kenarında bulunan duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Derya Ş., Hülya Ş. ve 1 yaşındaki Muhammet Turan Ş. yaralandı. Çevredekilerin kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralanan Derya Ş., Hülya Ş. ve Muhammet Turan Ş.’yi ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan yakınlarını arayarak teselli etti Kaza esnasında otomobilde bulunan Mehmet Ş. araçta bulunan 1 yaşındaki Muhammet Turan’ı hastaneye götürdüklerini ve otomobillerinin dörtlülerinin yanık olarak seyir ettiklerini, bu sırada bir araçtan yol istediğini ve aracın yol vermeyerek kazaya sebep olduğunu söyledi. Mehmet Ş. daha sonra kaza yerinde yaralanan Derya Ş.’yi arayarak, durumlarını sorarak, teselli etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Tatlı İntikam dizisi ekranlara veda ediyor. Tatlı İntikam final (son bölüm) ne zaman?

2016-11-08 23:22 - Magazin

Ömer Halisdemir'in ailesinden 'izinsiz kullanım' dilekçesi

2016-11-05 21:27 - Gündem

Havale geçiren bebeği hastaneye götüren otomobil kaza yaptı: 3 yaralı

2016-11-12 09:22 - Asayiş

Özgür Gündem yazar ve yöneticilerine istenen cezalar belli oldu

2016-11-10 18:32 - Gündem

yarA Milli Futbol Takımı Kosova maçına hazırlanıyor

2016-11-10 01:52 - Spor

Çin'de turuncu alarm verildi

2016-11-05 12:22 - Dünya

'Türkiye ve ABD işbirliği önümüzdeki dönemde daha da güçlenecek'

2016-11-10 02:52 - Gündem

Irak'ta şiddet olayları: 7 kişi öldü, 31 kişi yaralandı

2016-11-10 09:32 - Dünya

Galatasaray Odeabank'tan ilk galibiyet

2016-11-12 00:37 - Spor

Şırnak'taki sokağa çıkma yasağı kısmen kaldırılacak

2016-11-06 20:02 - Gündem

İlgili Haberler

Denizli'de anıta çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

19:38 - Asayiş

Kadıköy'de İETT otobüsünün bariyerlere çarptığı kazada 2 yolcu yaralandı

13:53 - Asayiş

İzmir Foça'da selde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

10:53 - Asayiş

İstanbul merkezli 3 ildeki çete operasyonlarında yakalanan 62 zanlı tutuklandı

10:37 - Asayiş

İstanbul'da sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

10:32 - Asayiş

Günün Manşetleri

Arjantin'de halk, parlamento seçimleri için sandık başına gidecek

08:58 - Dünya

Türk Standardları Enstitüsü 91 personel alacak

08:53 - Gündem

İsrail Savunma Bakanı Katz'dan orduya Gazze'de yıkımı sürdürme talimatı

01:48 - Dünya

Çankırı'da içme suyunu karşılayan Güldürcek Barajı'nda su seviyesi yüzde 17,25'e düştü

01:42 - Çevre-Hayat

Trump, Kanada'ya uygulanan tarifeyi yüzde 10 artıracağını açıkladı

01:37 - Dünya