Harris, Trump ile yeni bir canlı yayın tartışmasına hazır, Trump ise gönülsüz

Harris'in ekibi, Trump ile dünkü canlı yayın tartışmasının ardından ikinci bir tartışma programına hazır olduklarını açıklarken, Trump ise Harris'i yendiğini ve yeni bir münazaraya gerek duymadığını belirtti.

Dünya - 1 yıl önce

Washington
Demokratların başkan adayı Kamala Harris'in ekibi, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump ile dünkü canlı yayın tartışmasının ardından ikinci bir tartışma programına hazır olduklarını açıklarken, Trump ise Harris'i yendiğini ve yeni bir münazaraya gerek duymadığını belirtti.
ABD'de 5 Kasım'da yapılacak 60. başkanlık seçimleri yaklaşırken Harris ile Trump arasındaki yarış da giderek kızışıyor.
Dün akşam ABC News kanalında gerçekleştirilen canlı yayın tartışmasının yansımaları devam ederken, iki taraf da münazaradan galip çıktıklarını savundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Harris'in kampanya direktörü Jen O'Malley Dillon, Trump'a karşı net bir üstünlük kurduklarını savunarak, "İnsanların bu akşam gördüğü ve ekim ayındaki ikinci tartışmada görmeleri gereken şey bu. Başkan Yardımcısı Harris ikinci tartışmaya hazır. Peki ya Donald Trump?" yorumunu yaptı.
İkinci tartışmayla ilgili açıklamalara Truth Social adlı sosyal medya platformundaki hesabından yanıt veren Trump ise "Boks dünyasında bir boksör dayak yiyip yere serildiğinde ayağa kalkıp yeniden dövüşmek istiyorum diye bağırır. Bu tartışma da öyle geçti. Dün akşam o (Harris) fena halde yenildi. Şimdi neden yeniden rövanş isteyeyim ki?" ifadesini kullandı.
Fox News kanalına da konuşan Trump, dün akşamki tartışma programında Demokrat rakibini net bir şekilde yendiğini ve Harris'in yeni bir tartışma programı önerisine sıcak bakmadığını belirtti.
Harris ile Trump, dün akşam ABC News kanalında yayınlanan ilk ve muhtemelen tek canlı yayın tartışmasında iç politikadan ekonomiye, dış politikadan kürtaj tartışmalarına kadar pek çok konuda görüşlerini ortaya koymuştu.
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Beyaz Saray: Ayşenur Ezgi Eygi'nin trajik ölümünden derin şekilde rahatsızlık duyuyoruz

2024-09-06 19:12 - Dünya

ASELSAN, Mısır havacılık fuarında milli ürünlerle boy gösteriyor

2024-09-05 16:47 - Teknoloji

Kahramanmaraş'ta depremden sonra yetiştirilen kınalı keklikler doğaya salınıyor

2024-09-05 15:07 - Çevre-Hayat

Harris, Trump ile yeni bir canlı yayın tartışmasına hazır, Trump ise gönülsüz

2024-09-11 20:52 - Dünya

Milli sporcular, Karate 1 Serisi A Ligi'nde sezonu Avusturya’da kapatacak

2024-09-11 09:23 - Spor

TEKNOFEST Akdeniz'de "Fikir Maratonu Yarışması" başladı

2024-09-08 12:03 - Teknoloji

İsrail ordusu işgal altındaki Batı Şeria’da 5 Filistinli genci öldürdü

2024-09-05 08:13 - Dünya

Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda rekor üstüne rekor kırdı

2024-09-09 11:23 - Spor

Trabzonspor'da Şenol Güneş ile sözleşme imzalandı

2024-09-10 18:02 - Spor

Motosiklet camiası, Bekir Yunus Uçar'ı unutturmayacak

2024-09-10 12:22 - Spor

İlgili Haberler

Tahran’da hava savunma sistemleri faaliyete geçti, patlama sesleri duyuldu

08:17 - Dünya

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez, kendisini öven Trump'a teşekkür etti

04:17 - Dünya

ABD polisi, İran'a saldırıları protesto eden eski askeri gözaltına almaya çalışırken kolunu kır

03:33 - Dünya

Irak'ın Süleymaniye kentinde patlama sesleri duyulduğu bildirildi

02:48 - Dünya

ABD'de bazı teknoloji şirketleri, veri merkezleri için kendi enerjilerini sağlamayı taahhüt ett

02:33 - Dünya

Günün Manşetleri

Tahran’da hava savunma sistemleri faaliyete geçti, patlama sesleri duyuldu

08:17 - Dünya

ABD-İsrail, CIA-Mossad, Kürtleri mayın tarlasına sürüyor! -Ömür Çelikdönmez yazdı-

06:49 - En Son Yazılar

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez, kendisini öven Trump'a teşekkür etti

04:17 - Dünya

ABD polisi, İran'a saldırıları protesto eden eski askeri gözaltına almaya çalışırken kolunu kır

03:33 - Dünya

Irak'ın Süleymaniye kentinde patlama sesleri duyulduğu bildirildi

02:48 - Dünya