?>

Hamzaoğlu’nun Kayserispor’a şansı tutmuyor

Bursaspor, Süper Lig’in 4. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Kayserispor ile ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 farklı takım başında Kayserispor’a karşı çıktığı 7 karşılaşmada da galibiyet alamadı.

Sağlık - 9 yıl önce

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlı ekip, 4. hafta mücadelesinde yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda (Timsah Arena) Kayserispor’u ağırlayacak.

Kayserispor üstün İki ekip, Süper Lig’de daha önce 18 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı ekip 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Bursaspor ise 8 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligde oynanan son 3 karşılaşma Kayserispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bursaspor’da 4 eksik Bursaspor’da sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Erdem Özgenç ve Merter Yüce, Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Serdar Kurtuluş’un durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

Hamzaoğlu’nun Kayserispor karnesi zayıf Yeşil-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, Malatyaspor, Akhisar Belediyespor ve Bursaspor’un başında Kayserispor’a karşı çıktığı 7 karşılaşmada da galibiyet alamadı. Bu maçlarda 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Hamzaoğlu, yarın oynanacak olan mücadelede bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Düdük Alper Ulusoy’da Yarın Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılığını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa İlker Coşkun.

Alper Ulusoy, geçtiğimiz sezon Bursaspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Sivasspor ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yeşil-beyazlıların 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanan Fatih Karagümrük maçlarını yönetmişti.

Mesut Alan

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

UEFA Avrupa Ligi heyecanı başlıyor

2016-09-14 15:09 - Spor

Mustafa Şevki Kavurmacı'nın ofisindeki zarfta 'FETÖ' izi

2016-09-09 20:52 - Gündem

Süper Lig'de görünüm

2016-09-12 03:02 - Gündem

Siyasilerin gündemi darbe teşebbüsü ve terör

2016-09-13 16:12 - Siyaset

'180 bin ByLock şifresinin yarısı kırıldı'

2016-09-14 00:47 - Gündem

Tatilciler dönüş yolunda

2016-09-15 13:36 - Genel

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

2016-09-09 13:46 - Genel

'Kurbanım kaçtı nerede bulacağım?'

2016-09-13 16:17 - Genel

'Türkiye karşıtı yaklaşımın son örneği'

2016-09-14 19:32 - Gündem

Siyasilerin gündemi FETÖ darbe teşebbüsü ile PKK ve DAEŞ terörü

2016-09-13 15:09 - Siyaset

İlgili Haberler

Türkiye ve Suriye'nin sağlık bakanlıkları arasında işbirliği protokolü imzalandı

21:53 - Sağlık

Sağlık Bakanlığınca "Özel Amaçlı Sağlık Raporları"nın detayları açıklandı

17:22 - Sağlık

Sağlık Bakanlığı, "Risk Esaslı Denetim Sistemi"ni hayata geçirdi

20:07 - Sağlık

KKKA hastalığına yakalananların en az yüzde 95'i sağlığına kavuşuyor

14:13 - Sağlık

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 100. kök hücre bağışı için kutlama yapıldı

13:42 - Sağlık

Günün Manşetleri

Uydudan izlenen "Gümüş"ün sıra dışı yolculuğu küresel ısınmanın etkilerini ortaya koydu

12:33 - Gündem

Tekirdağ'ın tescilli Yapıncak asma yaprağında hasat başladı

12:28 - Ekonomi

Modernize edilen Türkgözü Gümrük Kapısı'nı 22 ayda 272 bin araç kullandı

12:23 - Gündem

Mülteci karşıtlığı Avrupa'da siyaseti şekillendirmeye devam ediyor

12:18 - Dünya

Enerji sektöründeki yeni düzenlemelerin güneş projelerinde hız ve verimi artırması bekleniyor

12:13 - Ekonomi