?>

GSM bayiinde 2 kişiyi öldüren sanık hakim karşısına çıktı

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden baba oğlu öldüren sanık duruşmada, "Suçsuzum, haklıyım, cezam neyse razıyım" dedi.

Asayiş - 6 yıl önce

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Eski ortaklar arasında çıkan kavgada Nedim Vural B. (40), Murat Yenikapı'yı (43) tabancayla vurarak öldürdü, baba Abdullah (53) ve oğlu Abdurrahman Yenikapı'yı da (22) yaraladı. Yaralılar ambulanslarla Muradiye Devlet Hastanesi ile yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Abdullah Yenikapı ise 10 gün sonra hayatını kaybetti.

Olaydan sonra gözaltına alınan ve hakkında 3 kere müebbet hapis istemiyle dava açılan Nedim Vural B., hakim karşısına çıktı. İfadesinde önceki ifadelerini tekrar eden sanık aralarında alacak verecek yüzünden tartışma çıktığını olay günü herhangi bir suçunun olmadığını incelenmek üzere adli emanette duran telefonunun kendisine verilmesi halinde susuzluğunu kanıtlayacağını iddia ederek, "Suçsuzum, haklıyım ve mahkemenin bana vereceği her türlü cezaya razıyım. Telefonumda benim kanıtlarım var, resimler, mesajlar olduğu gibi duruyor. Ben bu işyerini devraldım, onlar bana önce dışarıda görüşelim dedi fakat ben dışarıda değil iş yerinde görüşmek istedim. İçeride çalışanlarım olduğu için de onları alt kata bodruma indirip orada konuşmak istedim. Merdivenlerde bana gülerek 'Şerefsiz seninle mi uğraşacağız' deyince sinirlenip mermileri boşalttım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten yapmadım, suçsuzum ve haklıyım" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Kumsala çıkan deniz kaplumbağalarını ürkütmeyin'

2019-05-19 15:32 - Genel

Didim’de 26 düzensiz göçmen yakalandı

2019-05-17 14:47 - Asayiş

Yol verme tartışması cinayetle sonuçlandı

2019-05-17 20:32 - Asayiş

Kırım Tatar Türkleri sürgününde hayatını kaybedenler İstanbul'da anıldı

2019-05-18 21:12 - Gündem

UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu

2019-05-21 23:35 - Spor

Türkiye'nin 'aranan elemanları' bu okulda yetişiyor

2019-05-19 15:34 - Eğitim

Ankara’da can pazarı; salonu yanan evde 3 kişi yaralandı

2019-05-18 12:39 - Asayiş

İstanbul Akvaryum'da 19 Mayıs kapsamında yoga etkinliği düzenlendi

2019-05-20 14:30 - Genel

Ölen eşinin cansız bedeni başında çaresizce ağladı

2019-05-23 22:40 - Asayiş

Nazilli’de kaçak sigara operasyonu

2019-05-19 18:32 - Asayiş

İlgili Haberler

İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimlerinde 513 kişi gözaltına alındı

10:03 - Asayiş

Anadolu Otoyolu'nda 7 kişinin yaralandığı kaza araç kamerasında

15:33 - Asayiş

Kurban Bayramı'nın üçüncü günündeki 722 trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti

14:08 - Asayiş

Büyük İstanbul Otogarı'nda polisin bayram denetimi sürüyor

12:27 - Asayiş

İzmir'de zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

09:07 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bursa'da kaybolan çocuğu arama çalışmaları 5'inci gününde sürüyor

15:22 - Gündem

MEB'den LGS adaylarına sınava ilişkin öneriler

15:18 - Gündem

Kırgızistan'da "Cengiz Aytmatov Türk Dünyası'nın Geleceği" forumu gerçekleştiril

15:13 - Gündem

İstanbul'un 4 ilçesinde yarın 14 saat süreyle su kesintisi uygulanacak

15:07 - Gündem

İngiltere'de 96 parlamenter, İsrail'e yaptırım uygulanmasını istedi

15:02 - Dünya