?>

Gaziantep FK ligi ilk 10'da bitirmeyi hedefliyor

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkan vekili Mahsum Altunkaya, son 5 maçta kaybetmediklerini hatırlatarak, ligi ilk 10'da bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Spor - 5 yıl önce

Gaziantep

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkan vekili Mahsum Altunkaya, AA muhabirine, geride kalan maçlarda sadece Galatasaray'a deplasmanda kaybettiklerini sonrasında ise mağlubiyet yüzü görmediklerini belirtti.

Oynadıkları rakiplerinin zorlu olduklarını vurgulayan Altunkaya, "Göztepe ve Antalyaspor gibi evinde rakiplerine kolay puan vermeyen takımlar karşısında puan çıkarmayı başardık, kendi sahamızda ise Karagümrük karşısında son saniyelerde kalemizde gördüğümüz golle galibiyeti kaçırdık. Yine Trabzonspor gibi güçlü bir takımdan puan aldık. İlk beş haftaya baktığımızda çok zorlu bir fikstürümüzün olduğunu görüyoruz." dedi.

Ligin 6. haftasında ise İttifak Holding Konyaspor karşısında sezonun ilk üç puanını aldıklarını ve bundan sonra çıkışa geçeceklerini belirten Altunkaya, "Konyaspor maçından aldığımız 3 puan gerçekten bize çok iyi geldi. Şu an hem bizim hem de takımın keyfi yerinde, moraller gayet iyi. Bundan sonraki maçlar dişimize göre. Ben bu galibiyetten sonra seri bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Yeni transferlerin takıma güçlü bir enerji vereceğine inandıklarını aktaran Altunkaya, "Bundan sonraki haftalarda hem yeni transferlerimiz adaptasyon sürecini tamamen atlatmış olacaklar, hem de ligde kendi rakibimiz olan takımlarla oynayacağız. Bu haftalarda elde edeceğimiz galibiyetlerle geçen sezonu ivmeyi yakalayacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

"Sezonu ilk on takım arasında bitireceğimize inanıyorum"

Geçen sezonu iyi bir seviyede bitirdiklerini ve bu sezon için daha üst sıraları hedeflediklerini ancak ilk haftalarında puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Altunkaya, şöyle konuştu:

"Sezon sonu hedefimiz geçen yıl bizden beklenmeyen bir performans sergileyerek ligi ilk 8 takım arasında bitirdik. Bu da teknik ekip ve futbolcularımızın özverisinden kaynaklanıyor. Aynı teknik ekip ve güçlü kadromuzla bu sezon da mücadele ediyoruz. Aynı şekilde saha içerisindeki mücadelelerinden ne kadar istekli olduklarını, özellikle 9 kişi kaldığımız Antalya maçında bir kez daha göstermiş oldular. Bu azim ve istekle yine sezonu ilk on takım arasında bitireceğimize inanıyorum."

Altunkaya, yönetim olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirterek, taraftarın kendilerine olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmemesini istedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

LG'den evlilik hazırlığında olanlara hediye

2020-10-26 13:10 - Ekonomi

Bakan Koca'dan 112 personeline aşure sürprizi

2020-10-25 11:26 - Genel

Enflasyon Raporu 28 Ekim'de İstanbul'da açıklanacak

2020-10-23 14:01 - Ekonomi

UEFA Avrupa Ligi'nin en başarılısı Sevilla

2020-10-21 14:28 - Spor

Dünyada Kovid-19 vaka sayısı 44 milyonu geçti

2020-10-27 23:11 - Dünya

IMF'den 'Avrupa ekonomisinde riskler artıyor' uyarısı

2020-10-21 21:41 - Ekonomi

Süper Lig'de 6. hafta heyecanı başlıyor

2020-10-22 13:35 - Spor

Gaziantep FK ligi ilk 10'da bitirmeyi hedefliyor

2020-10-28 14:16 - Spor

Doğu Akdeniz'de 'Hücümbot-Taarruz Helikopteri Müşterek Eğitimleri' icra edildi

2020-10-26 23:06 - Gündem

Fransa'da aşırı sağcı Le Pen'den 'başörtüsü yasaklansın' çağrısı

2020-10-25 23:11 - Dünya

İlgili Haberler

Karadeniz’in mavi sularında, alternatif su sporu yapmak isteyenler kürek sörfüyle buluşuyor

13:03 - Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Dünya Kupası'na odaklandı

12:02 - Spor

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanlarından Ali Şen, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı

11:58 - Spor

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gözünü Gheorghe Hagi'nin rekoruna dikti

11:13 - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu ilk maçları yarın başlayacak

10:43 - Spor

Günün Manşetleri

Gazze’deki ABD'li hemşire: İsrail soykırımı Gazze'yi yok ediyor, çocuklar açlıktan ölüyor

14:32 - Dünya

İzmir'de çöp yığınları ve kötü koku tepkilere neden oluyor

14:23 - Gündem

Onarım çalışması yürütülen Hatay Havalimanı 1 Eylül'de uçuşlara açılacak

14:12 - Gündem

Pakistan'daki muson yağmurları nedeniyle haziran sonundan bu yana ölenlerin sayısı 657'ye

14:03 - Dünya

Engelsiz İşgücü Uyum Programı başladı

13:22 - Ekonomi