?>

Galatasaray Başkanı Özbek: Çok kısa sürede taraftarlarımızı memnun edecek transferleri yapacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, en kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarları mutlu edecek transferleri yapacaklarını söyledi.

Spor - 1 yıl önce

İstanbul

Başkan Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında gerçekleştirilen Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Dursun Özbek, "Bu konuda çalışıyoruz. Çok kısa sürede taraftarlarımızı memnun edecek transferleri yapacağız. Gecikmiş bir şey yok. Geçen sezonki transferlerimize bakarsanız aynı döneme denk geliyor. Yönetim olarak görevimiz taraftarlarımızı memnun etmek. Seyir zevkini yükselten transferleri yapmak. Onun için çalışıyoruz. Yakında inşallah onları sevindirecek haberleri vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları Turkcell Süper Kupa müsabakasına ilişkin de görüşlerini paylaşan Özbek, "Güzel ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Sezonu güzel bir maçla açarsak aynı şekilde devam eder. Olaysız ve sakatlık olmayan bir sezon diliyorum." dedi.

Yayın ihalesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Dursun Özbek, "Kulüpler olarak federasyonun başarısına hizmet etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray, Türk futbolunun marka değerini yükseltecek her türlü olayda TFF'nin destekçisi olacak. Türk futbolunun marka değerini yukarıya çeken bir sezon olmasını diliyorum. Yeni federasyona başarılar diliyorum. Türk futboluna hizmet etmek için buradalar. İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarının da bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim." diye konuştu.

Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili de Başkan Özbek, "Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Şimdi bu sezon değişik kupa. İnşallah bu sezon Galatasaray'a nasip olur." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Altınova'nın "köşesiz" tarlaları sarıya büründü

2024-07-31 11:42 - Çevre-Hayat

2024-ALES/2 pazar günü yapılacak

2024-07-26 09:53 - Gündem

İTO Başkanı Avdagiç'ten "mesleki eğitim" değerlendirmesi

2024-07-26 15:32 - Ekonomi

TeknOn ile teknolojide bu hafta (19 Temmuz-25 Temmuz)

2024-07-25 18:07 - Teknoloji

ABD'de 94 farklı bölgede çıkan orman yangınları sürüyor

2024-07-30 16:58 - Dünya

Venezuela'da seçim protestolarında gözaltına alınanların sayısı 1200'e çıktı

2024-08-01 10:22 - Dünya

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 16 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

2024-07-28 13:03 - Gündem

Fransa'nın güneyinde 65 hektarlık ormanlık alan kül oldu

2024-07-30 11:46 - Dünya

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem

2024-07-26 18:57 - Gündem

İsrail'in serbest bıraktığı 6 Filistinli esir, insanlık dışı işkencelere maruz kaldı

2024-07-26 00:12 - Dünya

İlgili Haberler

FIFA, Yeni Malatyaspor'a 6 puan silme cezası verdi

22:43 - Spor

UEFA, Villarreal-Barcelona ve Milan-Como maçlarının ülke dışında oynanmasını onayladı

21:13 - Spor

A Milli Futbol Takımı'nda hazırlıklar başladı

19:22 - Spor

Bakan Bak, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

16:28 - Spor

FIFA'dan 2 Süper Lig kulübüne transfer yasağı

14:28 - Spor

Günün Manşetleri

ABD Başkanı Trump, Gazze’de ateşkes için Türkiye’nin çabalarına dikkat çekti

03:07 - Dünya

Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin, Türkiye’nin Amman Büyükelçisi Caymazoğlu’nu kabul etti

00:28 - Dünya

Türkiye'de tüm okullarda "Filistin farkındalık etkinlikleri" düzenlenecek

00:07 - Gündem

Suriye'nin Halep kentinde PKK/YPG ile Suriye güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı

23:42 - Dünya

Yargıtay'ın bozma kararının ardından 28 Şubat davasında karar açıklandı

23:33 - Gündem